tiranous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 θελω να μαθω αν το toyota auris hybridyc κινειται μονο με τον ηλεκτροκινητηρα χωρις βενζινη , και για ποσα χιλιομετρα μπορει να γινει αυτο??? εχω μαθει οτι μπορει να κινηθει μονο 2 χιλιομετρα και μετα αρχιζει η καταναλωση βενζινης! επισης το honda civic hybridyc μπορει να κινηθει μονο με τον ηλεκτροκινητηρα χωρθσ να καιει βενζινη για καποια συγγεκριμενα χιλιομετρα??? πιο απο τα δυο θα μου προτεινατε να αγορασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Να μην ξεχνάς όμως, πως το κόστος κίνησης με την μπαταρία δεν είναι δωρεάν.Γιατί η μπαταρία θέλει αλλαγή όσο πιο συχνά την χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 πιο απο τα δυο θα μου προτεινατε να αγορασω? Κανένα! Πάρε yaris 1300 με τα μισά λεφτά και με τα άλλα μισά θα έχεις για να βάζεις βενζίνη για μια επταετία. Δεν κάνω πλάκα. Κάτσε και μέτρα τα λεφτά και δες. Και μη νομίζεις ότι τα υβριδικά θα είναι για πάντα με μηδενικά τέλη όπως τώρα. Μόλις αυξηθούν οι πωλήσεις τους, τί νομίζεις θα κάνει το κράτος. Θα κάτσει να χάνει λεφτά; Σε μια δεκαετία που θα αλλάξεις αυτοκίνητο, τα υβριδικά θα είναι πιο ώριμα τεχνολογικά, με λογικότερες τιμές και μπαταρίες λιθίου με μεγαλύτερη αυτονομία και διάρκεια ζωής και μικρότερο χρόνο φόρτισης, συν του ότι θα είναι plug-in. Εκτός βέβαια αν από ιδεολογία σου αρέσει να είσαι beta tester Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 απο τη στιγμη που στην παρουσα φαση μονο 2 εταιριες εχουν λανσαρει υβριδικα σε ευρεια παραγωγη, ακομη το τεχνολογικο υποβαθρο σε αυτης της μορφης την κινηση επιδεχεται πολλες βελτιωσεις και ΠΟΛΥ R+D. κι εγω το σκεφτομουν για υβριδικο καποια στιγμη, ομως αντεληφθην πως τα περιθωρια εξελιξεις ειναι τεραστια. ας μην ειμαι απο τους πρωτους που θα επενδυσουν σε αυτα, αφου ακομη οι αυτοκινητοβιομηχανιες το ψαχνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 απο τη στιγμη που στην παρουσα φαση μονο 2 εταιριες εχουν λανσαρει υβριδικα σε ευρεια παραγωγη, ακομη το τεχνολογικο υποβαθρο σε αυτης της μορφης την κινηση επιδεχεται πολλες βελτιωσεις και ΠΟΛΥ R+D. κι εγω το σκεφτομουν για υβριδικο καποια στιγμη, ομως αντεληφθην πως τα περιθωρια εξελιξεις ειναι τεραστια. ας μην ειμαι απο τους πρωτους που θα επενδυσουν σε αυτα, αφου ακομη οι αυτοκινητοβιομηχανιες το ψαχνουν. Συμφωνώ κι επαυξάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 παρε το yaris που λεει ο μαγκαιβερ,και καντου πατεντα μετατροπη σε ηλεκτρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiranous Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 παρε το yaris που λεει ο μαγκαιβερ,και καντου πατεντα μετατροπη σε ηλεκτρικο καλο ακουγεται ... ειναι ομως ευκολο να γινει? και ποιος μπορει να το κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 απο τη στιγμη που στην παρουσα φαση μονο 2 εταιριες εχουν λανσαρει υβριδικα σε ευρεια παραγωγη, ακομη το τεχνολογικο υποβαθρο σε αυτης της μορφης την κινηση επιδεχεται πολλες βελτιωσεις και ΠΟΛΥ R+D. κι εγω το σκεφτομουν για υβριδικο καποια στιγμη, ομως αντεληφθην πως τα περιθωρια εξελιξεις ειναι τεραστια. ας μην ειμαι απο τους πρωτους που θα επενδυσουν σε αυτα, αφου ακομη οι αυτοκινητοβιομηχανιες το ψαχνουν. Υβριδικά έχουν: Honda Toyota Mercedes Audi BMW Porsche Ford Και ετοιμάζουν και άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 καλο ακουγεται ... ειναι ομως ευκολο να γινει? και ποιος μπορει να το κανει? http://www.youtube.com/watch?v=RUapvvCcOUs η honda θα βγαλει φουλ ηλεκτρικο jazz φετος ειπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Υβριδικά έχουν: Honda Toyota Mercedes Audi BMW Porsche Ford Και ετοιμάζουν και άλλες. σιγουρα. αλλα δεν εχουν κυκλοφορησει ευρεως, τουλαχιστον οπως κατι honda insight και civic hybrid η οπως τα Prius και auris HSD. υπαρχουν πολλα περιθωρεια εξελιξης ακομη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 σιγουρα. αλλα δεν εχουν κυκλοφορησει ευρεως, τουλαχιστον οπως κατι honda insight και civic hybrid η οπως τα Prius και auris HSD. υπαρχουν πολλα περιθωρεια εξελιξης ακομη.. Μπορείς και σήμερα να πας σε αντιπροσωπεία και να αγοράσεις ένα. Πόσο πιο ευρέως θες να κυκλοφορήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ποια μοντελα λες; με αυτο το σκεπτικο μπαινει μεσα και η Lexus (που ανηκει βεβαια στην Τουοτα). υπαρχει υβριδικη σειρα1 η 2 BMW; υβριδικα Α1-Α3-Α4; απο Ford ποιο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ποια μοντελα λες; με αυτο το σκεπτικο μπαινει μεσα και η Lexus (που ανηκει βεβαια στην Τουοτα). υπαρχει υβριδικη σειρα1 η 2 BMW; υβριδικα Α1-Α3-Α4; απο Ford ποιο ειναι; Mercedes S400 Hybrid Cayenne 3.0 S Hybrid BMW X6 ActiveHybrid Audi A6 έχει παρουσιαστεί ήδη και έρχεται Τα Ford προς το παρόν είναι μόνο USA αλλά κυκλοφορούν χρόνια εκεί. Στη λίστα δεν έβαλα εταιρείες που είναι στον ίδιο όμιλο εκτός από Porsche και Audi γιατί αν θυμάμαι καλά η Porsche είχε ξεκινήσει το project με το υβριδικό πριν την αγοράσει η VW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Το οτι ο ανθρωπος σε ρωταει για 2 αυτοκινητα που η τιμη τους δεν ξεπερνα τα 20κ και εσυ αναφερεις αυτοκινητα που κοστιζουν 100κ δεν σχολιαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 βρε νικο γιαυτο δεν ειπα οτι ειναι ευρειας παραγωγης! για τον απλο πολιτη δεν ειναι η Καγιεν, το Χ6, το Α6 και η μερσεντες S. εκει μιλαμε για ΜΕΓΑΛΑ μοτερ, μεγαλα οχηματα, που με την υπαρξη του ηλεκτροκινητηρα μπορουν να δουλεψουν πιο απλα απο οτι ενα μικρο 14/16αρι βενζινοκινητο μοτερ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.