Προς το περιεχόμενο

ποιον απο τους δυο?

navger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα,

κοιταξω για φορητο εδω και περιπου ενα μηνα, αλλα οσο κοιταξω τοσο μπερδευομαι και ετσι ειπα να ζητησω την βοηθεια και τις συμβουλες σας.

Παιχνιδια δεν παιζω, ταινιες δεν θα βλεπω και κυριως επεξεργασια εικονας ασχολουμε (photoshop αλλα και 3dsmax) καθως και ταυτοχρονη χρηση 4-5 προγραμματων αλλα με ενδιαφερει πολυ να εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο αφου θα το δουλευω και σε σκοτεινο χωρο.

εχω καταληξει στα εξης δυο, το καθενα εχει τα υπερ και τα κατα του. το πορτοφολι μου αντεχει γυρω στα 1400 ευρω, και το γεγονος οτι μερικα καταστηματα κανουν και ατοκες δοσεις μου δινει το περιθωριο μηπως ανεβω λιγακι.

λοιπον ειμαι μεταξυ των

dell

και

toshiba

το toshiba δινει και δωρακι την καμερα, ειναι 16" (καλο αυτο) αλλα εχει καλυτερη εγγυση, εχει πιο αργο σκληρο και λιγοτερο καλη οθονη.

τι λετε? καμια βοηθεια/συμβουλη??? κανεναν αλλον? πιστευετε αξιζει να περιμενω μηπως βγει τιποτα καλυτερο?

ευχαριστω

Νικος :rolleyes:

Δημοσ.

Και τα δυο είναι πολύ καλά μηχανήματα, εγώ θα διάλεγα το dell κυρίως για τον ποιο γρήγορο δίσκο.

Συμφωνω. Δεν γνωριζω τις καρτες γραφικων τους αλλα σιγουρα ο πιο γρηγορος δισκος ειναι σημαντικος

Δημοσ.

Dell! γιατί:

σκληρός στις 7200rpm

ανάλυση οθόνης 1920x1080

καταπληκτικό service

Τώρα αν θες εγώ θα σου ελεγα να κοίταζεw κάτι με sandy bridge

Δημοσ.

Ευχαριστω, ο σκληρος στα 5400rpm θα μου φανει αργος? δεν θα παιζω παιχνιδια...

Τώρα αν θες εγώ θα σου ελεγα να κοίταζεw κάτι με sandy bridge

Δηλαδη?

Δημοσ.

Δηλαδη?

δεν ξερω αν θα σου φανει αργος και σιγουρα οχι οταν παιζεις παιχνιδια, αλλα στο χρονο εγκαταστασης και φορτωσης η λογικη λεει οτι θα υπαρχει διαφορα. Σκεψου οτι δισκους στις 5400 στροφες βαζαμε στα PC το 2000

Και σιγουρα αξιζει και η full HD οθονη, μπορει να σε ξενισει στην αρχη αλλα στη συνεχεια θα καταλαβεις τη χρησιμοτητα της σε ενα PC

Δημοσ.

Δηλαδη?

Οχι μόνο θα σου φανεί αργός, αλλά είναι αργός. Φυσικά μπορείς να τον αλλάξεις με κάποιον αλλο στης 7200 ή SSD αλλά αυτό είναι έξτρα κόστος.

Τωρα δεν έχω δει ακόμα Laptop με sandybridge, αλλά αν μπορείς να περιμένεις μερικούς μήνες, τότε πιστεύω οτι θα βγεις κερδισμένος, αλλιώς μια χαρά μηχανήματα είναι τα δυο που έχεις διαλέξει και στην ξεφτίλα θα την παλεύουν για ακόμα 2-3 χρόνια χαλαρά.

Δημοσ.

κι εμενα η ψηφος μου παει.........στην DELL! για τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω.

ας εχει μικροτερη οθονη 15,6, η επιφανεια εργασιας, ομως θα ειναι περισσοτερη στο DELL λογω υψηλοτερης αναλυσης!

Δημοσ.

Συμφωνω. Δεν γνωριζω τις καρτες γραφικων τους αλλα σιγουρα ο πιο γρηγορος δισκος ειναι σημαντικος

Ειναι ελαφρα καλυτερη η καρτα που φοραει το Dell.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...