sanji Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εχω psp 1000 . cfw 5.50 Prome-4.Αφου παρω το iso του psx και το κανω eboot με το psx2psp_v.1.4.2 και μετα παω και το κανω αντιγραφη το eboot στο game του psp μετα στο psp δεν μου βγαζει τιποτα στα games,δεν ξερω αν φταιει ο loader του pspx που εχω βαλει...βρηκα ενα που λεγεται popsloader και νομιζω ηταν για ολες τις 5.50 GEN αλλα δεν ειχε για την Prome-4 πουθενα,παντως το αναγνωρισε γιατι μπηκα και στο recovery menu για να δω αν ηταν ενεργοποιημενο,α! επισης δοκιμασα και αλλο eboot apo paixnidi.Ξερει κανεις τι φταει?δεν γινεται να κανω μετα το eboot σε iso για psp ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
filip123go Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ποιο παιχνίδι είναι..? Καλύτερα τα eboot να τα κατεβάζεις έτοιμα από το ιντερνέτ. Και εγώ με το psx2psp δεν είχα πολύ τύχη....
sanji Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δοκιμασα και το dragon quest 4 και το breath of fire IV αλλα τιποτα τα εβαλλα και στους αλλους φακελους μετα games και στον 5xx και στον 150 αλλαζοντας το kernel se 1.50 αλλα τιποτα ,και δεν μου τα εμφανιζει καθολου στα gemes στο psp και οταν τα τρεχω απο τη recovery μου λεει error game could not be started (80010002).???????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.