hackertom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 καλά αφήστε το παιδιά θα βρω την άκρη μόνος μου...το όνομα από το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες για να κάνεις το Videaki θα το ήθελα και εγώ... θα μας πεις ποιο είναι...?
parsifal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Το έστειλα σε p.m. στην karmen1983 για να μη δώσω συνέχεια στο offtopic αλλά αφού το ζητάς κι εσύ, ας το γράψω δημόσια. Ορίστε το περιεχόμενο του p.m. που έστειλα στην karmen1983: Είναι το BB FlashBack Express. Η όλη διαδικασία: Έκανα export το video που έγραψα σε format SWF, το ανέβασα στη δωρεάν υπηρεσία swfupload.com, πήρα από εκεί το direct link του .swf αρχείου και το χρησιμοποίησα μέσα στο [ SWF ] tag του forum.
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 hackertom αν θες να υπολογίσεις αυτό που έγραψα, πάτα με τη σειρά τα πλήκτρα που θα σου πω 0.2 * 0,2 μετά Log / μετά 2 πάλι Log. Τέλος το = και παίρνεις αυτό που θες. Αν έχω καταλάβει λάθος, τότε τη λύση στην έχει δώσει o parsifal Πιο πάνω
hackertom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις...
AdNoctum88 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Για να μη κάνεις πράξεις δοκίμασε το WolframAlpha.com. Απλά γράφεις logb(x) και έτοιμος! (όπου b η βάση και x ο αριθμός)
dhmak Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Γειά χαρά παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω, την λειτουργία του κουμπιού SHIFT των αριθμομηχανών πώς θα την εκτελέσω στην αριθμομηχανή των Windows ;; Ευχαριστώ πολύ αν και δέν με βοηθάς και πολύ φίλε MitsakosGR, το χ! που λές πού είναι, δέν το βλέπω ;; Στην φυσική Αριθμομηχανή άν κάνεις "3,222 / 10 = SHIFT, LOG=" θα σου βγάλει 2,09 στην Αριθμομηχανή των Windows πώς μπορώ να κάνω τον υπολογισμό ;;
MitsakosGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το shift από μόνο του δεν κάνει κάποιο υπολογισμό, είναι σαν το Shift στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Πατάς το shift Και μετά κάποιο άλλο πλήκτρο για να κάνεις τον υπολογισμό.Πχ αν πατήσεις Shift και μετά το x-1 τότε κάνει το x!. Η λειτουργία που ψάχνεις να βρεις είναι το x! σε αυτή την περίπτωση, όχι το Shift.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.