Προς το περιεχόμενο

προβλημα με asus eee pc

vangelis_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Ας μπούμε γρήγορα - γρήγορα στο θέμα που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα με το netbook asus eee pc winxp που μου κρατάει συντροφιά στις περιηγήσεις στο διαδίκτυο και τα ταξίδια μου. Συγκεκριμένα στον τερματισμό οποιαδήποτε επιλογή και να πατήσω (απενεργοποίηση - αναμονή επανεκκίνηση ) δεν ανταποκρίνεται και κλείνει μόνο με το power buton. Καμιά ιδέα για το τι γίνεται; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Ας μπούμε γρήγορα - γρήγορα στο θέμα που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα με το netbook asus eee pc winxp που μου κρατάει συντροφιά στις περιηγήσεις στο διαδίκτυο και τα ταξίδια μου. Συγκεκριμένα στον τερματισμό οποιαδήποτε επιλογή και να πατήσω (απενεργοποίηση - αναμονή επανεκκίνηση ) δεν ανταποκρίνεται και κλείνει μόνο με το power buton. Καμιά ιδέα για το τι γίνεται; Ευχαριστώ

Τι προγράμματα του έχεις περασμένα ; Του έχεις κάνει έλεγχο για ιούς ; Τι antivirus έχεις ; :rolleyes:

Δημοσ.

avg free και κάνω σκανάρισμα χωρίς να έχει εντοπίσει κάτι. Από προγράμματα αρκετά αλλά αυτά που χρησιμοποιώ κυρίως είναι chrome, ie για περιήγηση στον ιστό και office

Δημοσ.

avg free και κάνω σκανάρισμα χωρίς να έχει εντοπίσει κάτι. Από προγράμματα αρκετά αλλά αυτά που χρησιμοποιώ κυρίως είναι chrome, ie για περιήγηση στον ιστό και office

Τι αρκετά εννοείς ; Για πες ποια ; :rolleyes:

Δημοσ.

i tunes-skype-fotomix-se pc suite- google earth και ένα σωρό άλλα που τα χρησιμοποιώ πολύ αραιά αφού όπως είπα το νετμπουκ ειναι ειδικής περιορισμένης χρήσης

Δημοσ.

i tunes-skype-fotomix-se pc suite- google earth και ένα σωρό άλλα που τα χρησιμοποιώ πολύ αραιά αφού όπως είπα το νετμπουκ ειναι ειδικής περιορισμένης χρήσης

Ο δίσκος πόσα gb έχει ελεύθερα ; Με τόσα προγράμματα πως να μην κολλάει ; :rolleyes:

Δημοσ.

εχει 70 gb το θέμα είναι ότι τα προγράμματα προυπήρχαν του προβλήματος

Μήπως θα ήταν καιρός να του κάνεις ένα format ; Μήπως θυμάσαι τι εγκατέστησες πριν αρχίσει το πρόβλημα ; :eek:

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τι εγκατέστησα και βαριέμαι αφάνταστα τα φορμάτ υπολόγιζα ότι ήταν θέμα κάποιας ρύθμισης αφού αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν παγώνει ούτε μπλοκάρει λειτουργεί κανονικά απλά μουλαρώνει και δεν δέχεται την εντολή να κλείσει

Δημοσ.

Τελικά το έλυσα! Αυτό που εμπόδιζε τον τερματισμό ήταν το se pc suite με την αλλαγή της ρύθμισης να μην ξεκινάει με την έναρξη των windows το νετμπουκ τερματίζει κανονικά. Ευχαριστώ όσους απάντησαν!

Δημοσ.

Κατέβασε αυτό

http://www.superantispyware.com/download.html

κάνε έναν έλεγχο , επείσης κατέβσσε και αυτό

http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/

και κάνε το ίδιο , απεγκατέστησε το avg και βάλε αυτό

http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

κάποιο πρόγραμμα δεν αφήνει το netbook να κλείσει , τι pdf reader έχεις ; :rolleyes:

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, αν και έλυσα το πρόβλημα όπως έγραψα πριν. Ενημερωτικά έχω το adobe reader 9.3 greek. Σε ευχαριστώ και πάλι και μια και το έφερε η κουβέντα θεωρείς ότι το avira υπερτερεί του avg ή θα πρότεινες μία τρίτη λύση όπως το comondo για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, αν και έλυσα το πρόβλημα όπως έγραψα πριν. Ενημερωτικά έχω το adobe reader 9.3 greek. Σε ευχαριστώ και πάλι και μια και το έφερε η κουβέντα θεωρείς ότι το avira υπερτερεί του avg ή θα πρότεινες μία τρίτη λύση όπως το comondo για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια

Κάνε απεγκατάσταση του adobe και εγκατάστησε το

http://blog.kowalczyk.info/software/sumatrapdf/free-pdf-reader.html

είναι πολύ βαρύ το adode , κοίτα όλα τα ίδια είναι πάνω κάτω απλά το avira το έχω βάλει σε πολλά μηχανάκια ( και σε ένα lenovo s 10 μάζι με το sumatra που

επείσης είχε το adobe επάνω και το μηχανάκι πετάει τώρα ) και δεν είχε ποτέ πρόβλημα ενώ το avg από την έκδοση 8 και πέρα έχει ψιλοβαρύνει !! :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...