Προς το περιεχόμενο

Εκδοση πιστωτικης καρτας;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο που με συμφαιρει να βγαλω πιστωτικη καρτα; Εκτος απο την Εμπορικη Τραπεζα που με εχουν απορριψει. Αν εχει και τιποτα μπονους για μαγαζια με ρουχα. Οπως η affinity card.

Δημοσ.

Καποιος να με βοηθησει; Σκεφτομαι να παω αυτη την εβδομαδα, να ξαναπροσπαθησω..

Δημοσ.

Κοιτάς τις προσφορές τις εκάστοτε τράπεζας και αποφασίζεις.

Θα σου έλεγα όμως ότι οι προσφορές δεν είναι πανάκεια. Καλύτερα να βγάλεις την κάρτα σου από κάποια αξιόπιστη τράπεζα που σέβεται τον πελάτη της (και αν "συμφέρει" κιόλας οικονομικά, ακόμα καλύτερα) παρά να θέσεις ως πρώτο κριτήριο τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται κάθε ίδρυμα. Οι προσφορές σταματάνε, οι καταναλωτικές σου ανάγκες και συνήθειες αλλάζουν. Σήμερα βάζεις στην BP κοντά σου (και σε συμφέρει η Alpha Bonus), αύριο αλλάζει επωνυμία το πρατήριο και σε αδειάζει. Ανάγκη όμως για μια σωστή τράπεζα πάντα θα έχεις.

Δημοσ.

1. Αν σκοπεύεις να πληρώνεις το ελάχιστο ποσό και να χρεώνεσαι με τόκους, να δεις ποια έχει το χαμηλότερο επιτόκιο.

2. Αν ήδη έχεις λογαριασμό σε κάποια τράπεζα, κοίτα μήπως είναι καλύτερα να τη βγάλεις εκεί, που σε ξέρουν και τους ξέρεις.

3. Δες αν έχει συνδρομή η κάρτα. Κατά καιρούς βγάζουν προσφορές "χωρίς συνδρομή". Είναι ανοησία να πληρώνεις κερατιάτικα κάθε χρόνο, αν και νομίζω ότι στα χαρίζουν μόλις διαμαρτυρηθείς.

4. Αν σκοπεύεις να εξοφλείς τα ποσά στην ώρα τους, δες τι σε συμφέρει με τα bonus. Π.χ. αν ψωνίζεις από Βασιλόπουλο ή πετάς συχνά με Aegean, σε βολεύει η Alpha. Κοίταξε τα προγράμματα ανταμοιβής. Είναι όλα στο ίντερνετ.

Προσωπική εμπειρία: έχω Alpha Bonus, χωρίς συνδρομή, δεν έχω πληρώσει ούτε ένα ευρώ τόκο γιατί την εξοφλώ στην ώρα της και πέρσι έβγαλα 2 αεροπορικά εισιτήρια με τα bonus που είχα μαζέψει. Από την εξυπηρέτηση της τράπεζας δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος, αλλά δεν είναι και χάλια. Α, επίσης, δες αν θες VISA, American Express, Mastercard ή Diners. Ρίξε μια ματιά στα sites και στα μαγαζιά που ψωνίζεις πιο συχνά αν δέχονται όλες τις κατηγορίες.

Δημοσ.

Visa δεχονται σχεδον ολα τα μαγαζια. Ειχα κανει αιτηση στην εμπορικη που εχω και καρτα ταμιευτηριου, αλλα με αππεριψαν. Ολα στην ωρα τους θα τα εξοφλω. Γενικα πιο πολυ με ενδιαφερει η αγορα απο το ιντερνετ με ατοκες δοσεις.

Αλλα σκεφτομαι. Αν δωσω τα στοιχεια της καρτας σε ενα site, δε μπορουν να τα χρησιμοποιουν και αυτοι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...