kyriakh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Κάποιος δικός μου, ισχυρίζεται ότι είδε υπότιτλους ένα προσωπικό δανέζικο βιντεάκι και ο κάτοχος με τη βοήθεια ενός προγράμματος που είχε συνδέσει, επέλεξε 'ελληνικά', και βγήκαν ελληνικοί υπότιτλοι αποκάτω, βέβαια χωρίς γραμματική, και με ότι κατάφερνε να μεταφράσει το σύστημα, ανάλογα με την ευκρίνια της ομιλίας.Το γνωρίζετe?
hackertom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Να ακουει την ομηλια και να την κανει κειμενο Ελληνικό;
kyriakh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ναι. Ακούει ένα βίντεο, και του παραθέτει υπότιτλους, στα ελληνικά.Οτι καταφέρει να καταλάβει βέβαια αν ο ομιλητής δεν μιλάει καθαρά, και όπως τα ακούει ακρηβώς, χωρίς να φτιάχνει και τη γραμματική. Μετατρέπει τη φωνή του βίντεο σε κείμενο, που στο παραθέτει στο βίντεο κάτω, σαν υπότοτλους
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Κάτι ανάλογο κάνει το youtube/google σε κάποια απο τα βιντεο. Πέτυχα τυχαία κάποιο τέτοιο βιντεο και ... ήταν απογοήτευση. Ο γραπτός λόγος ήταν 20-30% σωστός σε σχέση με τα λεγόμενα των ηθοποιών. Το αστείο είναι όταν ακούγονται θόρυβοι, π.χ. φρενάρισμα που το λογισμικό πάντα θα γράψει κάποια άσχετη λέξη.
kyriakh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σωστά. Αυτό θέλω.Έχεις κανένα link?
isay Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σωστά. Αυτό θέλω.Έχεις κανένα link? Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα, για το ποσοστό επιτυχίας. http://www.warriorforum.com/main-internet-marketing-discussion-forum/188083-youtube-cc-transcription-beta-good-laugh.html
kyriakh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Διάβασα σωστά, και το ήξερα από την αρχή. Αυτό ήθελα.Παρά να μην υπάρχουν καθόλου υπότιτλοι.. Τώρα μπήκα στο link, πρέπει νάναι χάλια η μετάφραση. Αλλά τι κάνω για να τόχω? Κάνω κανένα download σε ιδικό πρόγραμμα, ή απλά ανεβάζω το προσωπικό μου βίντεο στο utube και επιλέγω cc. Mπήκα σε τυχαία βίντεο στο youtube, και δε μούβγαζε πουθενά επιλογή γλώσσας΄παρά αυτόματα, αγγλικά.Εγώ θάλω ελληνικά, και ας είναι μηχανική η μετάφραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.