Προς το περιεχόμενο

Ζωολογικός Κήπος Θεσσαλονίκης

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Εχετε παει στο Ζωολογικό Κήπο Θεσσαλονίκης? Πως σας φάνηκε?

Θέλω να πάω αλλά δεν ξέρω πώς! Μπορώ να πάω με αστικό?

Δημοσ.

Έχω να πάω αρκετά χρόνια, δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά μια πρωινή βόλτα την αξίζει.

Θα πάρεις το 24 και κάνει τέρμα μπροστά στον zoo (χίλια δένδρα λέγεται το τέρμα).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Το 24 περνάει απο Αριστοτέλους ή όχι? Επίσης το εισητήριο δεν παίζει να είναι ακριβό, έτσι?

Δημοσ.

Από Αριστοτέλους όχι, ή θα το πάρεις π.χ. από πλατεία ελευθερίας ή απέναντι απ την καμάρα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δημοσ.

καποτε αξιζε (οταν ημουν νηπιαγωγειο και πιο πριν,τελη 80' αρχες 90' ) ειχε νοημα και ενδιαφερον αποτι μου λενε οι γονεις μου ...

τωρα εχει ψοφια πραματα,2 αρκουδες,κανενα ξεμπαρκο παγωνι,κατι λυκους και κατι κλουβια με πουλια αποτι θυμαμαι...

Δημοσ.

καποτε αξιζε (οταν ημουν νηπιαγωγειο και πιο πριν,τελη 80' αρχες 90' ) ειχε νοημα και ενδιαφερον αποτι μου λενε οι γονεις μου ...

τωρα εχει ψοφια πραματα,2 αρκουδες,κανενα ξεμπαρκο παγωνι,κατι λυκους και κατι κλουβια με πουλια αποτι θυμαμαι...

Έχω να πάω απο τότε και έχω την εντύπωση οτι και τότε αυτά τα ίδια είχε :P

protip: Ο ζωολογικός κήπος της θεσσαλονίκης πριν να μεταφερθεί στο σειχ σού ήταν στο πάρκο απέναντι απο την ΧΑΝΘ. Early-mid 80's i think.

Δημοσ.

κάπου εκεί. Απίστευτη μπόχα, και κλουβιά διαστάσεων λίγο μεγαλύτερων από αυτές του ζώου φιλοξενούσαν λύκους, αλεπούδες, και μερικά ακόμα ζώα. Και πουλιά. Θλιβερός ήταν.

Τώρα είναι σχετικά αξιοπρεπής, αλλά όχι και τίποτα τρομερό. Αξίζει να πάει κάποιος με τα παιδιά καμιά κυριακή πρωί ξερωγώ, λίγη βόλτα κάτω από τα δεντράκια, λίγη κατρακύλα στα γκαζά, έχει και ποταμάκι και λιμνούλα. Α, έχει και μερικά ζωάκια, αλλά τα μισά κλουβιά είναι άδεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...