ALdaperan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα , έχω το εξης πρόβλημα : Όταν ανάβω τον υπολογιστή τότε το πορτάκι του cd player ανοιγει απο μόνο και κλεινει αμέσως . Αυτο το κάνει 2 φορες μεχρι να κάνει boot το ubuntu!! Όταν μπω πλέον στο σύστημα μου τότε πατάω να ανοιξει το πορτάκι, ανοίγει και κλεινει μόνο του αμέσως και ξανανοιγει και μενει ανοιχτό!!!! Με τα πολλά αμα το σπρώξω δεν αναγνωρίζει το cd και δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι Μηπως γνωρίζετε τι μπορει να είναι?
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μηπως γνωρίζετε τι μπορει να είναι? Χαλασμένο CD,μια μικρή περίπτωση να μην πατάν καλά τα καλώδια του και να κάνει αυτά τα κουφά αλλά σχεδόν σίγουρα πας για καινούργιο CD.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα , έχω το εξης πρόβλημα : Όταν ανάβω τον υπολογιστή τότε το πορτάκι του cd player ανοιγει απο μόνο και κλεινει αμέσως . Αυτο το κάνει 2 φορες μεχρι να κάνει boot το ubuntu!! Όταν μπω πλέον στο σύστημα μου τότε πατάω να ανοιξει το πορτάκι, ανοίγει και κλεινει μόνο του αμέσως και ξανανοιγει και μενει ανοιχτό!!!! Με τα πολλά αμα το σπρώξω δεν αναγνωρίζει το cd και δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι Μηπως γνωρίζετε τι μπορει να είναι? Ιμαντας στο tray-μοτερακι. Το οτι δεν αναγνωριζει το cd ειναι laser, ή απλα σκονη στο laser.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Είναι... ώρα για καινούριο cdrom Σωστο, DVD-recorder με 20€.
SHERPA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μπορεί να φταίει ο διακόπτης του πλήκτρου eject. Να είναι φθαρμένος και να κολλάει λόγω της χρήσης. Μου έχει τύχει σε δυό-τρία drives στο παρελθόν. Toυς άλλαξα και όλα OK. Bέβαια όσο ναναι έχει μια λάτρα η ιστορία καθώς θέλει λύσιμο το μηχανάκι, κολλητήρια κ.τ.λ. Διακόπτες υπάρχουν στο εμπόριο ή χρησιμοποιείς κάποιον από παλιές συσκευές ή χαλασμένα drives.
ALdaperan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 τρεχα γυρευε , ο καθε ενας κανει αλλη διαγνωση εχω κανει τα παντα , φυσηξα και με πεπιεσμενο αερα μεσα, ελεγξα και τις καλωδιωσεις αλλα τπτ οποτε παμε για καινουριο... αυτο καλο ειναι ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325642
SHERPA Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 τρεχα γυρευε , ο καθε ενας κανει αλλη διαγνωση εχω κανει τα παντα , φυσηξα και με πεπιεσμενο αερα μεσα, ελεγξα και τις καλωδιωσεις αλλα τπτ οποτε παμε για καινουριο... αυτο καλο ειναι ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325642 Καλά άλλη φορά δεν θα κάνουμε διάγνωση. Πάρε καινουργιο να ησυχάσουμε και μεις και συ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.