Προς το περιεχόμενο

ΠΡΑΓΡΜΑΤΙΚΗ διαγραφή λογαριασμού στο facebook

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Υπάρχει τρόπος να διαγράψω λογαριασμό στο facebook; Όχι να κάνω απενεργοποίηση.

Με ενδιαφέρει η διαγραφή και του λογαριασμού και όλων των στοιχείων που έχουν γίνει upload (π.χ. αρχεία, photos, κ.λπ. κ.λπ.) μέσα απ' αυτόν.

Και αν η απάντηση είναι ναι, πώς μπορώ να το πιστοποιήσω ότι πραγματικά διεγράφη;

Υ.Γ. Στο link του facebook

http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703

αναφέρεται ότι γίνεται πραγματική διαγραφή και πιστοποιείται μέσω mail στο facebook. Αν διαβάσετε σχόλια μάλλον αρνητικά είναι. Και ένα μάλιστα αναφέρει πως, μετά 4 μήνες, κάποιος, που του είπαν ότι πράγματι διεγράφη μέσω αυτού του link ο λογαριασμός του, μπόρεσε να ξανακάνει login. Απλά, μέσω της διαδικασίας απ' το συγκεκριμένο site, έγινε disable.

Υπάρχει κάποιος πραγματικός τρόπος;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!

Δημοσ.

Μπαινεις εδω. http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account και μετα απο 14 μερες νομιζω,χωρις να κανεις ενεργοποιηση ξανα, ο λογαριασμος σου ΜΑΖΙ μετις φωτογραφιες, στοιχεια, wall σβηνονται οριστικως απο τους σερβερς του FB.

Δημοσ.

έχω την εντύπωση πως τίποτε δεν σβήνεται από τους server του FB. Απλά σταματούν να είναι διαθέσιμα σε όλους χρήστες.

Γεγονός... Άμα πέσεις στα δύχτια τους, δεν ξεμπλέκεις με τίποτα. Υποτίθεται ότι έκανα διαγραφή (όχι απενεργοποίηση!) προ 5 μηνών και τσουπ ξαναμπήκα κυριλέ με τη μία... Απάτη.

Δημοσ.

έχω την εντύπωση πως τίποτε δεν σβήνεται από τους server του FB. Απλά σταματούν να είναι διαθέσιμα σε όλους χρήστες.

Ένας φίλος μου, έκανε copy το link απο μια φώτο του και μετά πήγε και την διέγραψε απο το προφιλ του, να μην μπορεί κάποιος να την δει και να την πατήσει. Και όταν έκανε paste το link μας πήγε κατευθείαν στην φωτογραφία.

Δημοσ.

Στο facebook υπάρχει πόρτα για να μπεις, αλλά όχι για να βγεις. Τραγικό ε; Ό,τι και να κάνεις τα δεδομένα σου θα μείνουν για πάντα στους servers του facebook.

Ψάξε ψάξε

There must have been a door there in the wall

For when I came in. . .

:devil:

Δημοσ.

Μπαινεις εδω. http://www.facebook....=delete_account και μετα απο 14 μερες νομιζω,χωρις να κανεις ενεργοποιηση ξανα, ο λογαριασμος σου ΜΑΖΙ μετις φωτογραφιες, στοιχεια, wall σβηνονται οριστικως απο τους σερβερς του FB.

ξερω και εγω ενα με τον τοτο

πλακιτσα κανω,μην το παρεις προσωπικα

Δημοσ.

ξερω και εγω ενα με τον τοτο

πλακιτσα κανω,μην το παρεις προσωπικα

Εγώ ξέρω άλλο με την Αννούλα! Χαχαα...

Βασικά ρε παιδιά, για όσους δηλώνουν ότι έσβησαν το προφίλ και μπήκαν κυριλέ μετά από καιρό ξανά... Αν ας πούμε μαζεύονταν εκατοντάδες τέτοια άτομα ανά τον κόσμο και τράβαγαν μία μήνυση για ψευδείς δηλώσεις του φέις περί διαγραφής(κλεισίματος του λογαριασμού τελοσσπάντων), δεν θα είχαν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν; :confused:

Δημοσ.

Εγώ ξέρω άλλο με την Αννούλα! Χαχαα...

Βασικά ρε παιδιά, για όσους δηλώνουν ότι έσβησαν το προφίλ και μπήκαν κυριλέ μετά από καιρό ξανά... Αν ας πούμε μαζεύονταν εκατοντάδες τέτοια άτομα ανά τον κόσμο και τράβαγαν μία μήνυση για ψευδείς δηλώσεις του φέις περί διαγραφής(κλεισίματος του λογαριασμού τελοσσπάντων), δεν θα είχαν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν; :confused:

Να έφτιαχναν κι ένα γκρουπάκι στο facebook ίσως;

Δημοσ.

Να έφτιαχναν κι ένα γκρουπάκι στο facebook ίσως;

Χα χα ναι αμέ... Που θα σβηνόταν μονομιάς φαντάζομαι...Για αυτό και δεν το πρότεινα... :rolleyes:

Δημοσ.

Αν ας πούμε μαζεύονταν εκατοντάδες τέτοια άτομα ανά τον κόσμο και τράβαγαν μία μήνυση για ψευδείς δηλώσεις του φέις περί διαγραφής(κλεισίματος του λογαριασμού τελοσσπάντων),

χωρις να τους εχω διαβασει ειμαι σιγουρος οτι τα terms and condition που ολοι οι χρηστες εχουν αποδεχτει καλυπτουν το FB.

Δημοσ.

χωρις να τους εχω διαβασει ειμαι σιγουρος οτι τα terms and condition που ολοι οι χρηστες εχουν αποδεχτει καλυπτουν το FB.

Χμμ ναι έχεις δίκιο... Θα μπορούσε πχ να λέει σε τουλάχιστον 14 μέρες θα το έχουμε κλείσει το προφίλ, οπότε να καλύπτονται και από την αιωνιότητα αναβολής του κλεισίματος του προφίλ.......... :confused:

Δημοσ.

Μπαινεις εδω. http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account και μετα απο 14 μερες νομιζω,χωρις να κανεις ενεργοποιηση ξανα, ο λογαριασμος σου ΜΑΖΙ μετις φωτογραφιες, στοιχεια, wall σβηνονται οριστικως απο τους σερβερς του FB.

Εγώ έκανα αυτό,αφού έσβησα όλες τις φωτογραφίες,φίλους,εφαρμογές,τα πάντα.Όντως λέει ότι μετά από 14 μέρες ο λογαριασμός θα διαγραφεί.

Τώρα αν όντως διαγράφηκε,δεν ξέρω,δεν έχω ξανακάνει Login από τότε.

Δημοσ.

Σβηστε ολα σας τα δεδομενα πρώτα, φωτος , πληροφοριες , ομαδες, φαν σελιδες , εφαρμογες κλπ κλπ και μετα διαγραφη

Και να σβησεις και τις φωτογραφιες και τα παντα... Στην ουσια τα σβηνεις απο το Facebook και οχι απο τον σκληρο πποθ βρισκονται... Γιατι ολα αυτα αρχιοθετουνται και αποθηκευονται σε εναν σκληρο στον οποιο δεν εχεις προσβαση με κανεναν τροπο. Υπαρχει ενα link το οποιο θα σε κατατοπισει απολυτα... :) " http://www.youtube.com/watch?v=_7QM7DqxXGA "

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...