moredread Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα.. είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 (Τροφοδοτικό TAGAN 700 watt) GTX 460 TOP Vs HD 8670 θα παίζει σε ανάλυση 1920x1080 ποιά να προτιμήσω? είναι και οι 2 στα ίδια λεφτα.. παιχνίδια με physx θα μπορεί να τα παίζει η ATI?
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 εννοειται την 6870 η ati δεν υποστηριζει physx
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 στα παιχνιδια με physx,η ati δεν θα κανει τους υπολογισμους θα τους αναλαβει η επεξεργαστης. Απ οσα εχω διαβασει μεσα δω,πιο δυνατη ειναι η 6870 νομιζω...
moredread Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 με βάζετε σε δίλημμα...είμαι fun nvidia... να τονίσω ότι δεν πρόκειται να κάνω overclock στην κάρτα!!!\ @xristaras παιχνίδια με physx δλδ θα τα παίζει κανονικά ? χωρίς επιπλέον drivers Κτλ
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ναι κανονικοτατα,απλα θα ζηταει να εγκατασταθουν τα physx στο μηχανημα(την πρωτη φορα) μετα αναλαμβανει ο επεξεργαστης για αυτα οχι η gpu(σ αυτο πιστευω οτι θες δυνατο επεξεργαστη 4 πυρηνο+ βεβαια μπορει να λεω και μπουρδες...)
moredread Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 γύρω στα 230 ποιά κάρτα γραφικών να προτιμήσω? 460 extreme έκδοση , 470 , 6870 , ??
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 η καλυτερη απο αυτες που αναφερεις ειναι η 6870 δεν κανεις ομως λιγη υπομονη να δουμε και την gtx560? αναμενεται πολυ συντομα...
moredread Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 την έχω δεί...αλλά είναι πολύ τσιμπημένη!! και είναι στα ίδια περίπου με την 6870 (λίγο καλύτερη) http://www.overclockersclub.com/reviews/nvidia_asus_gtx560ti/13.htm
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 την έχω δεί...αλλά είναι πολύ τσιμπημένη!! και είναι στα ίδια περίπου με την 6870 (λίγο καλύτερη) http://www.overclockersclub.com/reviews/nvidia_asus_gtx560ti/13.htm ενταξει το λιγο ειναι σχετικο... στα 250ε αναμενεται αλλα ειμαι σιγουρος μετα απο 1-2 εβδομαδες θα την δουμε και στα 230 και κατω...
LouCi4er Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ναι κανονικοτατα,απλα θα ζηταει να εγκατασταθουν τα physx στο μηχανημα(την πρωτη φορα) μετα αναλαμβανει ο επεξεργαστης για αυτα οχι η gpu(σ αυτο πιστευω οτι θες δυνατο επεξεργαστη 4 πυρηνο+ βεβαια μπορει να λεω και μπουρδες...) Δεν γινεται τπτ.Αμα ενεργοποιησεις Physx σε παιχνιδι χωρις nVidia πολυ απλα θα σερνεται το παιχνιδι.Ο επεξεργαστης δεν μπορει να τα βγαλει περα.Τσαμπα κουβεντα ομως διοτι δεν ειναι και κανενα σπουδαιο πραγμα τα Physx.
moredread Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ενταξει το λιγο ειναι σχετικο... στα 250ε αναμενεται αλλα ειμαι σιγουρος μετα απο 1-2 εβδομαδες θα την δουμε και στα 230 και κατω... έχει έρθει. http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+560 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513518 δεν νομίζω να πέσει τόσο χαμηλά (230) μιλάω για καλή υλοποίηση με 3ετή εγγύηση πάντα Δεν γινεται τπτ.Αμα ενεργοποιησεις Physx σε παιχνιδι χωρις nVidia πολυ απλα θα σερνεται το παιχνιδι.Ο επεξεργαστης δεν μπορει να τα βγαλει περα.Τσαμπα κουβεντα ομως διοτι δεν ειναι και κανενα σπουδαιο πραγμα τα Physx. μερικά παιχνίδια όμως που έχουν Physx p.x GRAW (που είναι απο τα αγαπημένα μου) ? mια ερώτηση τα Physx της Nvidia είναι ίδια με τα AGEIA ?
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 έχει έρθει. http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+560 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513518 δεν νομίζω να πέσει τόσο χαμηλά (230) μιλάω για καλή υλοποίηση με 3ετή εγγύηση πάντα αμα δεις ακομη δεν ειναι διαθεσιμη... οταν θα ερθει και στα υπολοιπα μαγαζια του skroutz η τιμη της θα πεσει στα 230-240 σιγουρα...
LouCi4er Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 μερικά παιχνίδια όμως που έχουν Physx p.x GRAW (που είναι απο τα αγαπημένα μου) ? mια ερώτηση τα Physx της Nvidia είναι ίδια με τα AGEIA ? Κοιτα θα μπορεις να παιξεις παιχνιδια που υποστηριζουν Physx,απλα ο επεξεργαστης δεν μπορει να τα τρεξει ικανοποιητικα και το παιχνιδι θα σερνεται.Στα παιχνιδια υπαρχουν τα Physics (η τεχνικη να το πω ετσι με την οποια βλεπεις περισσοτερες λεπτομεριες πχ καπνους,σταγονες βροχης κτλ.Τα ανεπτυξε η AGEIA μαζι με την nVidia.Η τελευταια ανεπτυξε επισεις το Physx το οποιο στην ουσια ειναι hardware κομματι της καρτας γραφικων το οποιο αναλαμβανει να τρεξει τα Physics της AGEIA).Πολυ χοντρικα ολα αυτα.
moredread Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα θα μπορεις να παιξεις παιχνιδια που υποστηριζουν Physx,απλα ο επεξεργαστης δεν μπορει να τα τρεξει ικανοποιητικα και το παιχνιδι θα σερνεται.Στα παιχνιδια υπαρχουν τα Physics (η τεχνικη να το πω ετσι με την οποια βλεπεις περισσοτερες λεπτομεριες πχ καπνους,σταγονες βροχης κτλ.Τα ανεπτυξε η AGEIA μαζι με την nVidia.Η τελευταια ανεπτυξε επισεις το Physx το οποιο στην ουσια ειναι hardware κομματι της καρτας γραφικων το οποιο αναλαμβανει να τρεξει τα Physics της AGEIA).Πολυ χοντρικα ολα αυτα. ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εσύ ποια μου προτείνεις που σε βλέπω πιο εμπειρο...απο καρτες γραφικών δεν το έχω ψάξει το θέμα...κάτι cores ιστορίες δεν έχω ιδέα τι είναι..!
LouCi4er Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα να δεις,την 460 δεν θα την ειχα καθολου μεσα στο προγραμμα (εγω,διοτι ειναι πιο παλια τεχνολογια και στα ιδια σχεδον χρηματα με την 6870).Βλεπω οτι στο Πλαισιο τις 560 τις εχει "Αναμενεται συντομα" με την φτηνοτερη στα 255 ευρω.Καλη τιμη αν σκεφτεις οτι ειναι λιγο πισω απο 570 και 6950/70 και σε μερικα παιχνιδια φτανει τις 6950/70.Αν βιαζεσαι να παρεις καρτα και δεν μπορεις να περιμενεις καμια εβδομαδα παρε την 6870.Αρκετα καλη για τα χρηματα της.Αλλιως η 560 ειναι πολυ καλη περιπτωση και αν περιμενεις και λιγες μερες οπως σου ειπα ειμαι σιγουρος οτι η τιμη θα πεσει κανα 10ρικο,ισως και λιγο ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.