Προς το περιεχόμενο

Καταστήματα επίπλων με μοντέρνα έπιπλα και καλές τιμές

bikey77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν όψει επικείμενης μετακόμισης που θα κάνω το επόμενο δίμηνο, έχω ξεκινήσει μια έρευνα αγοράς για να πάρω κάποια έπιπλα για το νέο σπίτι. Με ενδιαφέρουν μοντέρνα έπιπλα, με τάσεις προς το minimal και την πρακτικότητα (πχ δε μ' αρέσει το wenge γιατί πρέπει να είσαι όλη μέρα με ένα ξεσκονόπανο) και όχι κλασσικές και βαριές γραμμές. Ψάχνω για όμορφο design, προσιτές τιμές και αισθητική που να είναι παρόμοια με Neoset, Bo Concept κλπ αλλά όχι τόσο υψηλές τιμές όπως το BoConcept. Από το ΙΚΕΑ & Entos έχω ήδη ψωνίσει και έχω μείνει ικανοποιημένος αλλά έλεγα να κοιτάξω για κάτι "καλύτερο" και ίσως διαφορετικό αυτή τη φορά.

Περιμένω τις προτάσεις σας για καταστήματα με έμφαση σε εκείνα που έχουν καλές προσφορές αυτή την περίοδο. Επίσης, η εμπειρία και το feedback σας από τα καταστήματα θα ήταν χρήσιμη για να ξέρω τι να περιμένω από το καθένα. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι καινούργιο να προτείνω, αλλά περνώντας από το Εντός στην Κηφισίας, είδα ότι λέει 50% σε όλα τα έπιπλα. Επειδή είπες για προσφορές...

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι καινούργιο να προτείνω, αλλά περνώντας από το Εντός στην Κηφισίας, είδα ότι λέει 50% σε όλα τα έπιπλα. Επειδή είπες για προσφορές...

Ναι, το γνωρίζω, έχω δει 1-2 πράγματα αλλά ήθελα να δω περισσότερα πριν καταλήξω. Thanks πάντως.

Δημοσ.

θα σου προτεινα να παρεις τα μεγαλα και ακριβα επιπλα απο το ικεα και να καποια μικρα απο πιο ακριβα μαγαζια. κοιτα και στο habitat εχει ωραια πραματακια.

Δημοσ.

θα σου προτεινα να παρεις τα μεγαλα και ακριβα επιπλα απο το ικεα και να καποια μικρα απο πιο ακριβα μαγαζια. κοιτα και στο habitat εχει ωραια πραματακια.

Λίγο ακριβό το habitat. Δεν έχω πρόβλημα με το IKEA απλά τα συνήθισα πια και θέλω κάτι διαφορετικό, σίγουρα θα πάρω και από κει αλλά οι συνθέσεις τοίχου και τα τραπεζάκια μέσης δε με καλύπτουν.

Δημοσ.

ΕΝΤΟΣ και ανα θελεις κατι πιο ποιοτικο και λίγο πιο ακριβο black red white που υπαρχει ομως μονο στη Βορεια Ελλάδα από οσο γνωρίζω.

Δημοσ.

Καλό το ENTOS, έχω πάρει 2 καναπέδες από κει, δεν τρελάθηκα με την ποιότητα αλλά είναι καλούτσικοι.

Τι γίνεται βρε παιδιά, μόνο laptop και iPhone ψωνίζετε όλοι? Έπιπλα κανείς? :rolleyes:

Δημοσ.

Καλό το ENTOS, έχω πάρει 2 καναπέδες από κει, δεν τρελάθηκα με την ποιότητα αλλά είναι καλούτσικοι.

Τι γίνεται βρε παιδιά, μόνο laptop και iPhone ψωνίζετε όλοι? Έπιπλα κανείς? :rolleyes:

Οχι απλα δεν το ψαχνουμε τοσο πολυ ωστε να βγαλουμε το ικεα και το εντος, εξω απο τη λιστα. Καλως η κακως αυτες ειναι οι δυο επιλογες με μοντερνα επιπλα που παραλληλα να ειναι και σε προσιτες τιμες. Επιπλα δεν αγοραζεις καθε μερα, οποτε δεν γινεται να υπαρχουν και δεκαδες καταστηματα σε αυτο το ειδος, ειδικα οταν εχεις τα υπερεργοστασια της ΙΚΕΑ σε αυτο τον τομεα.

Δημοσ.

Οχι απλα δεν το ψαχνουμε τοσο πολυ ωστε να βγαλουμε το ικεα και το εντος, εξω απο τη λιστα. Καλως η κακως αυτες ειναι οι δυο επιλογες με μοντερνα επιπλα που παραλληλα να ειναι και σε προσιτες τιμες. Επιπλα δεν αγοραζεις καθε μερα, οποτε δεν γινεται να υπαρχουν και δεκαδες καταστηματα σε αυτο το ειδος, ειδικα οταν εχεις τα υπερεργοστασια της ΙΚΕΑ σε αυτο τον τομεα.

Δεν αναφέρομαι μόνο σε μεγάλα καταστήματα αλλά και σε μικρότερα, αρκεί να έχουν αρκετά ωραία πράγματα και με καλές προσφορές.

Δημοσ.

Στην προσπάθειά μου να κάνω αυτό το topic ένα καλό ευρετήριο με προτάσεις και λύσεις για το σπίτι, πάμε λίγο up!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...