opera Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 κάθε συσκευή κάνει τη δουλειά της,πάρε navigator να κάνεις τη δουλειά σου σωστά, κορυφαίο και παίρνει ότι χάρτες τραβάει η ψυχή σου.
egw_eimai_re Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εχω το Α-3850 και απλα πιάνει σημα καμπάνα και μεσα στη τσέπη πανω στη μηχανή. Τωρα για την ραμ δεν εχω να πω κατι αν απο κάπου ζορίζεται ειναι απο τον επεξεργαστή 600mhz ειναι αυτά αλλα τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά.
vrwmiaris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδη αμα δουλευε καλα το gps θα σε χαλουσε?τοτε γιατι το βαλανε?για την οθονη ξερει κανεις αν μπορει να σερφαρει ενω την εχεις πλαγια?
egw_eimai_re Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το πόρισμα οτι δεν δουλεύει καλά από που βγήκε;
thanos009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 στο πλαισιο εχει και το Samsung Wave 723 σε προσφορα αυτο εχει καλυτερη καμερα και flash αλλα δεν εχει android αν ειναι να παρω αυτο η το galaxy 3 ποιο να επιλεξω/??
egw_eimai_re Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εσυ αποφασιζεις αφου ξερεις τι εχει και τι οχι.
venumis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά μια χαρά κινητό είναι το Galaxy 3 για 150€, ολοι λέτε blade απο την wind ..δλδ αν εγω είμαι στην vodafone και εχω επιδότηση, θα παω στην wind και θα πάρω το blade με πρόγραμμα vodafone ??? Εχω την εντύπωση οτι οι περισότεροι απο εμας αγοράζουμε κάποιο κινητό οταν έχουμε επιδότηση.. Οπότε πριν προτείνετε κάτι άλλο σκεφτείτε και λίγο τα παραπάνω!!
vrwmiaris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια οταν εχεις πλαγια το κινητο μπορεις να σερφαρεις?η μονο ορθιο?κα;μια μονιμη λυση για το gps?
egw_eimai_re Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλημερα Το gps εμενα μου παιζει μια χαρα. Οταν εχεις πλαγια το κινητο μπορεις να σερφαρεις καλυτερα
vrwmiaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλημερα Το gps εμενα μου παιζει μια χαρα. Οταν εχεις πλαγια το κινητο μπορεις να σερφαρεις καλυτερα εκανες τπτ για το gps η οχι?αν δουλευει το πηρα...
notisx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 πολειται ακομα και αν ναι που μπορω να το βρω
xpapias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ρε συ Νότη, το thread είναι 8 μήνου. Τι νόημα έχει να το ξεθάψεις. Πλέον το συγκεκριμένο κινητό πωλείται τόσο αλλά φυσικά έχει πάψει να είναι προσφορά αυτή η τιμή. http://www.skroutz.gr/s/277373/Samsung-I5800-Galaxy-3.html
notisx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ok thanks. αλλα ειχα ρωτισει σε μγαζια και μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα