Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy 3 Black (i5800)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα κινητο ειναι εκανα αναβαθμιση απο omnia σε galaxy 3 και δεν το μετανιωσα καθολου.

Απο games μια χαρα τα παει ειναι και multitouch και 159 ευρω απλα τα σπαει.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Angry birds κατι mario κλπ αλλα επειδη ειμαι τις παλαιας γενιας κατεβασα emulators απο nes - snes και τα τρεχει τζαμι!

Η καμερα ειναι 3 mpixel απο τα 5 του ομνια ειναι λιγο καπως αλλα αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι τραβαει πιο καθαρα τις φωτο δηλαδη δεν κανει νερα απο τη κινηση.

Ναι στα - ειναι οτι δεν εχει φλας αλλα και του ομνια δεν το δουλεψα ποτε περα απο φακο διοτι εβλεπες παντα λαμψη.

Γενικα ημουν αναμεσα σε xperia mini και galaxy 3 το προτιμησα για το multitouch αλλα και για την σχεση τιμη - αποδοση.

Το μινακι πολυ ωραιο ειναι η αληθεια αν ειχε σημαντικη διαφορα στη τιμη θα το αγοραζα.

Ισως η καλυτερη αγορα που εκανα σε κινητο ever για τι σχεση τιμη - αποδοση παντα.

Δημοσ.

Angry birds κατι mario κλπ αλλα επειδη ειμαι τις παλαιας γενιας κατεβασα emulators απο nes - snes και τα τρεχει τζαμι!

Η καμερα ειναι 3 mpixel απο τα 5 του ομνια ειναι λιγο καπως αλλα αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι τραβαει πιο καθαρα τις φωτο δηλαδη δεν κανει νερα απο τη κινηση.

Ναι στα - ειναι οτι δεν εχει φλας αλλα και του ομνια δεν το δουλεψα ποτε περα απο φακο διοτι εβλεπες παντα λαμψη.

Γενικα ημουν αναμεσα σε xperia mini και galaxy 3 το προτιμησα για το multitouch αλλα και για την σχεση τιμη - αποδοση.

Το μινακι πολυ ωραιο ειναι η αληθεια αν ειχε σημαντικη διαφορα στη τιμη θα το αγοραζα.

Ισως η καλυτερη αγορα που εκανα σε κινητο ever για τι σχεση τιμη - αποδοση παντα.

Χαίρομαι και εγώ έχω παρόμοιες απαιτήσεις και μάλλον οικονομικές ανησυχίες

Το SE X10 (πχ. Εδω) το απέκλεισα λόγο Ram 128mb, Android 1,6 (Έλεος, συγνώμη κιόλας) και ενσωματωμένη μπαταρία. Και επίσης στο gsmarena το θάβουν κανονικά!!!

Θα ήθελα πάρα πολύ να πάρω το WildFire αλλά δεν κάνει 150€ και Δεν μπορώ να το πάρω με την επιδότηση της Cosmote :(

Δημοσ.

το gps δουλευει καλα κ ειναι free?

Δεν το εχω δοκιμάσει αν το θες για αμάξι - μηχανή παρε καλύτερα ενα κανονικό gps απο την εμπειρία μου δεν συγκρίνεται κανένα κινητό με ενα κανονικό gps.

Χαίρομαι και εγώ έχω παρόμοιες απαιτήσεις και μάλλον οικονομικές ανησυχίες

Το SE X10 (πχ. Εδω) το απέκλεισα λόγο Ram 128mb, Android 1,6 (Έλεος, συγνώμη κιόλας) και ενσωματωμένη μπαταρία. Και επίσης στο gsmarena το θάβουν κανονικά!!!

Θα ήθελα πάρα πολύ να πάρω το WildFire αλλά δεν κάνει 150€ και Δεν μπορώ να το πάρω με την επιδότηση της Cosmote :(

Πας για galaxy 3 με κλειστά τα μάτια τοτε φίλε μου.

Στα αρνητικά του ειναι οτι τα ακουστικά δεν εχουν τα λαστιχάκια σε small-large με αποτέλεσμα να μου βγαίνουν συνέχεια.

Θα ξεθάψω απο κανα παλιό handsfree.

Δημοσ.

Ερωτήσεις που δεν σκέφτηκα προηγούμενος,

Φορτίσει γίνεται μεσώ mini-usb ?

Λένε οτι είναι δαχτυλομαγνήτης ισχύει; του έχεις screen protector?

Για το GPS πήρα απάντηση :P αλλα έχω και το PDA :P

Δημοσ.

Βρήκα κάποια λύση για το gps εδώ

Για κοιτάξτε και ενημερώστε με ;)

Edit:

Αφορά κάποιο πρόβλημα με το Get Position

Εδώ αναφέρουν ότι υπάρχει ετοιμη εφαρμογή στο Android Market με το όνομα "GPS optimisation or GPSopt" την βρήκα εδώαλλά προσοχή δεν τα έχω δοκιμάσει

Πάει και το Θέμα GPS :P

Δημοσ.

Τοσο πολυ θα τις μειωνει τις επιδοσεις τα 256MB ram?

όσα άτομα ξεκλείδωσαν τα άλλα 256 στο Blade είδαν...τώρα δεν ξέρω για το Galaxy 3 :(

Δημοσ.

δεν ξεκλeιδωνουν στο galaxy?οταν το γυρνας πλαγια γυριζει κ η οθονη οπως στο vivaz?με το gps τι εγινε δουλευει?

Δεν έχει κρυφά 512MB :P Για το GPS έγραψα προηγουμένως ...για την οθόνη δεν ξέρω δεν το έχω το κινητό ...μάλλον δεν το έχω ακόμη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...