Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy 3 Black (i5800)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας πλεων το Χ8 φερει την 2.1 για το BLADE πουθενα δεν λενε οτι περνει την 2.2 ..

Η μπαταρια οπως μπορεις να δεις κ στο συγκριτικο το SE ειναι πολυ καλυτερο!!!!

Αξιοπιστια εταιριας!!!

GeoTagging

Usb (Miniusb) k Headphone 3.5

Digital compass

Επισεις δεν βλεπω το SAR!!!!

Χανει οπως λες στην αναλυση! Αλλα ειναι κοντα στην τιμη.. δηλαδη το ευρως τιμης για συκριση ποιο ειναι για σενα??? 150-151? στο 30αρι μηλαμε για Sony E!!!

αν θες android kai 3.5 ίντσες πας σε blade!πιο φθηνό δεν παιρνεις σε αυτες τις ίντσες η ποιότητα δε ξερω τι λέει αλλά σε αυτα τα λεφτά μια χαρά αγορά ακούγεται!

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν θες android kai 3.5 ίντσες πας σε blade!πιο φθηνό δεν παιρνεις σε αυτες τις ίντσες η ποιότητα δε ξερω τι λέει αλλά σε αυτα τα λεφτά μια χαρά αγορά ακούγεται!

Αν τα λεφτα ειναι το ΜΟΝΟ κριτιριο (να γλιτωσεις 30 ευρω) τοτε υπαρχει κ το ebay.. θα βρεις καλυτερες τιμες εκει σε aNDROID

Δημοσ.

Αν τα λεφτα ειναι το ΜΟΝΟ κριτιριο (να γλιτωσεις 30 ευρω) τοτε υπαρχει κ το ebay.. θα βρεις καλυτερες τιμες εκει σε aNDROID

Sίγουρα, υπάρχει και το ebay, αλλά εγώ για ελλάδα μιλάω.Aνάλογα με το τι ανάγκες έχει ο καθένας αποφασίζει, αν to samsung wave723 gt eixe android ε αυτό θα αγόραζα!ειναι γρήγορό στα λεφτά του!Tο μόνο αρνητικό ειναι το bada α και η μικρή ενσωματωμένη μνήμη!

Δημοσ.

Καταρχας πλεων το Χ8 φερει την 2.1 για το BLADE πουθενα δεν λενε οτι περνει την 2.2 ..

Η μπαταρια οπως μπορεις να δεις κ στο συγκριτικο το SE ειναι πολυ καλυτερο!!!!

Αξιοπιστια εταιριας!!!

GeoTagging

Usb (Miniusb) k Headphone 3.5

Digital compass

Επισεις δεν βλεπω το SAR!!!!

Χανει οπως λες στην αναλυση! Αλλα ειναι κοντα στην τιμη.. δηλαδη το ευρως τιμης για συκριση ποιο ειναι για σενα??? 150-151? στο 30αρι μηλαμε για Sony E!!!

Συγκρίνεις δυο εντελώς διαφορετικών δυνατοτήτων συσκευές και σε διαφορετική τιμή.

Το X8 έβγαινε αρχικά αν δεν κάνω λάθος με την 1.6 και στην συνέχεια το αναβάθμιζαν σε 2.1. Πιθανόν να βγαίνει με 2.1 πλέον, δεν το ξέρω σίγουρα. 2.2 froyo όμως δεν μπορεί να πάρει απο όσο ξέρω. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει με το blade, μια επίσκεψη στα γνωστά φόρουμ θα σου λύσει την απορία.

Επιπλέον όπως αναφέρθηκε σε θέμα ανάλυσης, μέγεθος οθόνης, ram (που στο blade ξεκλειδώνει σε 512) και αναβάθμισης λειτουργικού το blade είναι πολύ μπροστά σε σχέση με το X8. Όσο αφορά την αξιοπιστία που λές δεν μπορώ να πώ κάτι. Γνώμη σου είναι και πάω πάσο. Το blade είναι σχετικά καινούργιο στην αγορά και θα δείξει, αν και δεν φαίνεται κάτι αξιοσημείωτο μέχρι στιγμής. Άλλωστε προβλήματα βγάζουν όλες οι συσκευές ανεξαρτήτου μάρκας. Δεν σου εξασφαλίζει κανείς ότι η συκευή που θα χρυσοπληρώσεις δεν θα εμφανίσει πρόβλημα, όπως θα ξέρεις πιστεύω.

Επίσης τα 30 ευρώ επιπλέον για μια συσκευή η οποία ουσιαστικά είναι κατώτερη σε χαρακτηριστικά δεν τα θεωρώ διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ... Δεν είναι 1-2-5-10 ευρώ αλλά 30!

Με αυτό το σκεπτικό γιατί δεν προτείνεις και το htc wildfire που έχει σχεδόν παρόμοιες δυνατότητες με το X8 και σαν φίρμα θεωρείται ακόμα πιο αξιόπιστη απο την SE? Με το σκεπτικό σου χαλάλι τα 70 ευρώ παραπάνω για το htc ...

Δημοσ.

Και θα έχεις την κινεζιά με την ακτινοβολία στο full, όχι ότι δεν βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από άλλες πηγές αλλά για 50 ευρώ διαφορά δεν αξίζει να προσθέσεις μια ακόμα στο κεφάλι σου.

Θα το πληρώσεις στο μέλλον στους γιατρούς εξάλλου, οπότε δε γλιτώνεις τίποτα.

Δημοσ.

Παιδιά το lg gt540 ή το Samsung Galaxy 3 i5800 για αγορά;Έχει πάρει(ή θα πάρει) κάποιο απο τα δυο android 2.2(froyo);Επίσης αν γίνει η αγορά μέσω ebay(αναφέρομαι κυρίως για Αγγλία) ισχύει η εγγύηση για Ελλάδα;Ξέρω και για το Blade αλλά απ'ότι έχω διαβάσει παίζει μεγάλο sar που για μένα είναι βασικό κριτήριο για αγορά κινητού!

Δημοσ.

Το LG παει μεχρι 2.1 το galaxy 3 παιρνει και froyo.

Λεω με την επιδοτηση συσκευης της vodafone να παρω το galaxy 3, ναι οντως το Blade ειναι πιο μπροστα αλλα φοβαμαι την μαρκα και λεω να παω στo samsung

Δημοσ.

Το LG παει μεχρι 2.1 το galaxy 3 παιρνει και froyo.

Λεω με την επιδοτηση συσκευης της vodafone να παρω το galaxy 3, ναι οντως το Blade ειναι πιο μπροστα αλλα φοβαμαι την μαρκα και λεω να παω στo samsung

Ετσι να πάρεις samsung γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδειχτεί πολύ αξιόπιστη τί να σου πω.....μιλάμε για μια εταιρεία που δεν έχει στο λεξιλόγιο της τη λέξη αναβάθμιση.

Μη παραπονεθείς όμως ποτέ σου ότι στην Ελλάδα έχουμε υψηλές τιμές γιατί λογική σαν τη δική σου είναι που κρατά τις τιμές εκεί που είναι....

Δημοσ.

Δεν το λεω για το sar , απλα δεν ξερω την ποιοτητα της zte.

Το ξερω δεν ειναι κανονας οτι η καλυτερη μαρκα δεν χαλαει αλλα σε τετοιους καιρους δεν θελω να ρισκαρω

Δημοσ.

για το blade πήγα πουθενά δε το βρήκα, οπότε πήρα το galaxy το 3.Καλό είναι και κρατάει και η μπαταρία!Για το gps δεν το έχω δοκιμάσει και δεν έχω γνώμη!159 ευρώ το έιχε το πλαισιο συντάγματος τελευταίο κομμάτι και είπα να το πάρω δεν το μετάνιωσα καθόλου ποιοτικά είναί καλό και το καλωδιο σύνδεσης κάνει και για n78 το nokia οπότε μια ευκολία επιπλέον!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα στο Πλαίσιο αλλα ενδιαφέρομαι και εγώ για το εν λόγο κινητό:)

Εχει κάνει κανείς επίσημη αναβάθμιση σε Android 2.2;

Απο παιχνιδάκια πως πάει;

Η Μπαταρία του πόσο κρατάει;

Δεν είμαι και εγώ υπέρ τον ZTE αν και φαίνεται φοβερό τηλέφωνο για τα λεφτά του :)

SonyEricsson X10 με 128MB δεν παίρνω αν και έχει και φλάς που το θέλω για καμιά φωτογραφία :P Και είδα οτι η μπαταρία είναι ενσωματωμένη και αυτό δεν μου αρέσει !!!!

Αυτή την στιγμή έχω ενα SE C510 οπότε θα είναι το πρώτο SmartPhone αν και εδώ και πολλά χρόνια έχω PDA (Dell X51 με WindowsMobile)

Δημοσ.

για το blade πήγα πουθενά δε το βρήκα, οπότε πήρα το galaxy το 3.Καλό είναι και κρατάει και η μπαταρία!Για το gps δεν το έχω δοκιμάσει και δεν έχω γνώμη!159 ευρώ το έιχε το πλαισιο συντάγματος τελευταίο κομμάτι και είπα να το πάρω δεν το μετάνιωσα καθόλου ποιοτικά είναί καλό και το καλωδιο σύνδεσης κάνει και για n78 το nokia οπότε μια ευκολία επιπλέον!

Για να μην αναρωτιέσαι για τους κοινούς φορτιστές που σε λίγο καιρό θα έχουν κοινό όλα τα κινητά (τα περισσότερα τουλάχιστο)

http://www.insomnia.gr/topic/299973-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%80%cf%84%cf%85%ce%be%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%cf%86%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-10-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1/page__view__findpost__p__2756715

Και μία συνέχεια

http://www.insomnia.gr/topic/366580-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%86%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-2011/page__view__findpost__p__3455343

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...