captainrodos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 οπως σας εγραψα και πιο πανω εχω ενα notebook και κολλαει οταν δειχνει το σημα των xp και φορτωνει απο κατω η μπαρα. . . με ασφαλεις λειτουργεια μπαινει . . εχω μπει μεσω ασφαλεις λειτουργειας στο msconfig και τα εχω απενεργοποιηση ολα αλλα και παλι τιποτα δεν ανοιγη. . . υπαρχη τροπος να γλυτωσω το φορματ?? δεν παιρνει cd. . . ευχαριστω
nikos903 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Και τις υπηρεσίες και αυτά στην εκκίνηση έχεις απενεργοποιήσει; Όλα;;; Επαναφορά συστήματος; Διαγραφή προγραμμάτων που τυχών το μπλοκάρουν (κάτι που θα έβαλες την τελευταία φορά που πήρε μπρος).
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέσα από την ασφαλή λειτουργία κάνε έλεγχο δίσκου (δεξή κλίκ στον δίσκο -> ιδιότητες -> εργαλεία).
captainrodos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 δεν εβαλα κατι προσφατα. . . και η επαναφορα συστηματος δεν δουλευει. . . και στην αρχη απο το msconfig εβγαλα ολα τα προγραμματα ειδα οτι δεν εγινε τιποτα και μετα και τις υπηρεσιες. . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.