Προς το περιεχόμενο

Xαλασμενο το ΕΝΑ απο τα δυο ενσωματωμενα ηχεια σε laptop?τωρα τι κανω!!!

astak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα :rolleyes: :rolleyes:

σε λαπτοπ 5 ετων http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=107212 παρατηρησα τυχαια οτι δεν ακουγεται ο ηχος απο το ΕΝΑ απο τα δυο ενσωματωμενα ηχεια.οταν βαζω εξωτερικα ηχεια ακουγεται ο ηχος και απο τα δυο εξωτερικα ηχεια ,οταν βαζω ακουστικα ακουω ηχο και απο τα δυο ακουστικα.οταν ομως βγαζω τα εξωτερικα ηχεια ή τα ακουστικα τοτε ακουω ηχο μονο απο το ενα ενσωματωμενο ηχειο.

απο οτι καταλαβα :unsure: :unsure: χαλασε το ενα ενσωματωμενο ηχειο ή καποιο καλωδιο προς το ηχειο αυτο.σωστα δεν σκεφτηκα???ειχε κανεις παρομοιο προβλημα? :unsure: :unsure:.τωρα τι κανω???

μονος μου θα μπορεσω να λυσω το laptop και να αλλαξω το ηχειο? ειναι δυσκολο?(δεν ειμαι και ο τοπ μαστορακιας) ή καλυτερα να το παω σε κανα τεχνικο? ποσο θα μου κοστισει περιπου δεδομενου οτι το λαπτοπ ειναι παλιο και δεν ξερω αν αξιζει να ασχοληθω?(αφου ακουω ηχο σε ανεχτα επιπεδα απο το ενα ενσωματωμενο ηχειο και επιπλεον εχω και τα εξωτερικα ηχεια μου για τις ταινιες κτλπ)

θα μου προτεινατε να αλλαξω καποιες ρυθμισεις ωστε να βελτιστοποιησω τον ηχο απο το ενα ενσωματωμενο ηχειο που δουλευει???στις ρυθμισεις ηχειου τι να βαλω??? απο οτι ειδα εχει επιλογη για μονοφωνικο και στερεοφωνικο ηχο και επιπλεον ειδα οτι στις μπαλανς υπαρχει η επιλογη να μεταφερω τον κερσορα προς το ενα ηχειο

ευχαριστω :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

ποσο θα μου κοστισει περιπου δεδομενου οτι το λαπτοπ ειναι παλιο και δεν ξερω αν αξιζει να ασχοληθω?(αφου ακουω ηχο σε ανεχτα επιπεδα απο το ενα ενσωματωμενο ηχειο και επιπλεον εχω και τα εξωτερικα ηχεια μου για τις ταινιες κτλπ)

Την εδωσες μονος σου την απαντηση... Να το πας σε τεχνικο σε καμια περιπτωση δεν αξιζει. Αν εισαι σιγουρος οτι δε θα το χαλασεις ανοιξε το αλλα και παλι δε νομιζω να μπορεσεις να το φτιαξεις η να καταλαβεις τι εχει παθει εκτος μονο αν εχει φυγει κανενα καλωδιο απο την θεση του...

Γενικα δεν αξιζει να ασχοληθεις αφου οπως λες κανεις την δουλεια σου και ετσι...

Οσο για τις ρυθμισεις που λες δεν προκειται να σε βοηθησουν σε κατι. Μονο αν ακους απο το ενα ηχειο μπορεις να βαλεις επιλογη για μονοφωνικο ηχο οταν βλεπεις καμια ταινια

Δημοσ.

μήπως έχεις κάνει κάτι στις ρυθμίσεις από το balance?

Αν υπήρχε τέτοιο θέμα (με balance) θα το άκουγε και στα ακουστικά..

Εχω λύσει κάποια λαπτοπ, αν λύσεις το ίδιο μοντέλο 3-4 φορές το μαθαίνεις και σου φαίνεται ευκολο,μοντέλο απο μοντέλο όμως διαφέρουν..

Δεν θα έλεγα σε γενικές γραμμές οτι είναι κάτι απλό και εύκολο το να λύσεις ενα λαπτοπ,οπότε αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος και κάποια ανάγκη καλύτερα να μην το κάνεις..

Απ οτι κατάλαβα χρησιμοποιείς εξωτερικά ηχεία στο λαπτοπ και άργησες να πάρεις και χαμπάρι το πρόβλημα,αν δεν σου είναι τόσο ενοχλητικό αστο έτσι..

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις...

1.οχι οι μπαλανς δεν εχουν προβλημα τις εχω ελεγξει πολλες φορες...

2.οντως για ταινιες και μουσικη χρησιμοποιω εξωτερικα ηχεια καθως και ακουστικα οπου εκει δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα δηλ. ακουω και απο τις δυο μεριες κανονικα

το προβλημα με το ενσωματωμενο ηχειο το ανακαλυψα εντελως τυχαια...ενω εβλεπα κατι στο youtube απο το λαπτοπ,εσκυψα να παρω κατι απο το πατωμα και εκει που εψαχνα κατα τυχη το αυτι μου βρεθηκε μπροστα στο αριστερο ενσωματωμενο ηχειο του λαπτοπ και δεν ακουγα τιποτα απο το αριστερο ηχειο...πιθανως το προβλημα να υπαρχει χρονια....πιθανως να ηταν ελλατωματικο απο την αρχη που το πηρα το λαπτοπ και εγω τωρα το καταλαβα ...ποιος ξερει...

μαλλον θα το αφησω οπως ειναι...(θα περιμενω να χαλασει και το αλλο ενσωματωμενο ηχειο...πριν και αν αποφασισω να κανω κατι, μιας και οπως ειπα ακουω σχετικα ανεχτα απο το ενα ενσωματωμενο ηχειο )

οσον αφορα τους players χρησιμοποιω ,εκτος απο windows media player,και το vcl player οπου εκει εχει την δυνατοτητα να αυξηθει ο ηχος στο 400%(τουλαχιστον ετσι γραφει..) αλλα εχει και πολλες αλλες ρυθμισεις οι οποιες αφορουν τον ηχο...πιο δυσνοητες(πχ λεει για jazz,pop κτλπ και αλλα πολλα)που θελουν ψαξιμο ..

υπαρχει κανενα τετοιο προγραμμα που δεν ειναι ενσωματομενο σε player?? εγω που εψαξα λιγο δεν βρηκα κατι...και αν δεν υπαρχει ,μηπως εχετε υποψιν σας καποιον αλλον player(εκτος του vcl player) που να ρυθμιζει την ενταση του ηχου καλυτερα..(εγω τουλαχιστον δεν εχω βρει...)

ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...