Giorgos09 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ποιες εταιριες προσφερουν custom laptop στην Ελλαδα με υποστριξη στην Ελλαδα η χωρις να ζηταν μεταφορικα? Περα απο Eshop - Plaisio που η σελιδα τους ειναι ιδια εδω και ενα χρονο.
filip123go Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Alienware Και απολαμβάνεις και το σέρβις της dell...!!
liakjim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Παντως για το πλαισιο, που οντως η σελιδα τους ειναι παρα πολυ παλια (ελεος δλδ) , αν πας σε καταστημα μπορεις να το παραμετροποιησεις πχ της υπογραφης μου το ειχα παρει με αλλον επεξεργαστη , χωρις σκληρο και χωρις λειτουργικο . Το barebone θα ειναι παντα το ιδιο ομως (αρα κ η καρτα γραφικων). Τωρα για το Alienware που λεει απο πανω ο φιλος , στην Ελλαδα δε ξερω αν γινεται. Αν το εχει κανει να μας πει πως...
filip123go Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Γιατί να μην γίνεται...?? Το έχει και πάνω δεξιά στο λινκ το "order online"...
Giorgos09 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 To θεμα ειναι οτι τα Allienware ειναι τσιμπιμετα. Σκεφτομουν αφου το Πλαισιο φερνει Clevo να κοιταξω τι επιλογες υπαρχουν στο σιτε της και να πω στο Πλαισιο να μου το παραγγειλουν. Καλο? Επισης εστειλα ιμειλ στην Allienware και μου ειπαν οτι δε στελνουν ημιτελη λαπτοπ χωρις λειτουργικα ας πουμε που το πληρωνεις αδικα αν εχεις ηδη.
liakjim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Γιατί να μην γίνεται...?? Το έχει και πάνω δεξιά στο λινκ το "order online"... Αν πας στο greece θα καταλαβεις τι λεω. Απο αμερικη πως θα το φερεις? Ασε που αν πας σε χωρες Ευρωπη , οι επιλογες ελαχιστοποιουνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.