Madlef86 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Μία φίλη ξέχασε τον κωδικό που είχε βάλει στα windows vista που χρησιμοποιεί κ θέλουμε τώρα να βρούμε κάποιο προγραμματάκι που ή να βρίσκει τον κωδικό ή να τον σβήνει.... Έχω δοκιμάσει παλιά κάποια αλλά εκτός που δεν δούλευαν, χάλαγαν κ τα windows! Έχετε εσείς κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνεται; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
flik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αν μπορείς βρες και κατέβασε το Hiren's boot CD Στην ενότητα passwords έχει 2-3 εργαλεία για αλλαγή κωδικού. Τον αλλάζεις σε κάποιον, μπαίνεις με εκείνον, και μέσα απο το λειτουργικό το απενεργοποιείς αν φοβάστε μην ξεχαστεί πάλι.
nikomas50 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αν μπορείς βρες και κατέβασε το Elcomsoft System Recovery 3.0.466 με αρκετή υπομονή μπορεί να βρει την password, διαφορετικά την διαγράφει ή την αντικαθιστά
JohnXarxas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=F3azNZLvuUo δες αυτό σε περίπτωση που έχει ένα χρήστη ας μπει από την ασφαλή λειτουργία σαν admin αν έχει XP και όχι vista/7 αντί να κάνει αναζήτηση όπως λέει στην αρχή του βίντεο θα πάει έναρξη > εκτέλεση > θα γράψει cmd και έτοιμο εμένα μου έχει δουλέψει αυτό * αν δεν έχει ιδέα πάνε βοήθα την...
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 JohnXarxas αν είχε ήδη κάποιο άλλο κωδικό admin, απλά θα έκανε login, θα πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και θα άλλαζε τον κωδικό της φιλης του. Ουτε cmd ουτε τίποτα. Και εγώ ψηφίζω Hiren's boot CD
JohnXarxas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 JohnXarxas αν είχε ήδη κάποιο άλλο κωδικό admin, απλά θα έκανε login, θα πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και θα άλλαζε τον κωδικό της φιλης του. Ουτε cmd ουτε τίποτα. Και εγώ ψηφίζω Hiren's boot CD βασικά αν μπεις από την ασφαλή λειτουργία ο admnin δεν έχει κωδικό...
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 βασικά αν μπεις από την ασφαλή λειτουργία ο admnin δεν έχει κωδικό... Δεν έχει κωδικό αν δεν έχεις βάλει κωδικό.
JohnXarxas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχει κωδικό αν δεν έχεις βάλει κωδικό. ακριβώς!
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ακριβώς! Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως θες να βοηθήσεις τον topic starter. Δηλαδή του λες : -Αν δεν έχεις βάλει κωδικό σε κάποιο λογαριασμό admin, μπες απο ασφαλή λειτουργία, κάνε cmd κλπ για να αλλάξεις τον κωδικό λογαριασμού της φίλης σου Έγραψα νωρίτερα, οτι άμα έχεις κάποιο άλλο λογαριασμό με δικαιώματα admin (για vista μιλαμε οχι για xp με τη γνωστή τρύπα ασφαλείας του administrator) μπαίνεις με αυτό το λογαριασμό, πας στον πίνακα ελέγχου και κάνεις ότι αλλαγες θες, σε όποιον θες.
JohnXarxas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 σόρρυ δεν το είδα στην ασφαλή λειτουργία εμφανίζεται ξεχωριστά λογαριασμός admninistrator (όχι λογαριασμός με τέτοια δικαιώματα), τον οποίο δεν τον βρίσκεις νομίζω στον πίνακα ελέγχου όταν δεν είσαι στην ασφαλή λειτουργία και αν δεν είναι τέλος πάντων ο λογαριασμός άντμιν σε κάποιον δεύτερο με περιορισμένα δικαιώματα αυτό με το cmd πιστεύω πως μπορεί να το κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.