Προς το περιεχόμενο

Ξέχασα τον κωδικό από τα windows ...

Madlef86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Μία φίλη ξέχασε τον κωδικό που είχε βάλει στα windows vista που χρησιμοποιεί κ θέλουμε τώρα να βρούμε κάποιο προγραμματάκι που ή να βρίσκει τον κωδικό ή να τον σβήνει....

Έχω δοκιμάσει παλιά κάποια αλλά εκτός που δεν δούλευαν, χάλαγαν κ τα windows! Έχετε εσείς κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνεται;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Αν μπορείς βρες και κατέβασε το

Hiren's boot CD

Στην ενότητα passwords έχει 2-3 εργαλεία για αλλαγή κωδικού. Τον αλλάζεις σε κάποιον, μπαίνεις με εκείνον, και μέσα απο το λειτουργικό το απενεργοποιείς αν φοβάστε μην ξεχαστεί πάλι.

Δημοσ.

Αν μπορείς βρες και κατέβασε το

Elcomsoft System Recovery 3.0.466

με αρκετή υπομονή μπορεί να βρει την password, διαφορετικά την διαγράφει ή την αντικαθιστά

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=F3azNZLvuUo

δες αυτό

σε περίπτωση που έχει ένα χρήστη ας μπει από την ασφαλή λειτουργία σαν admin

αν έχει XP και όχι vista/7 αντί να κάνει αναζήτηση όπως λέει στην αρχή του βίντεο θα πάει έναρξη > εκτέλεση > θα γράψει cmd και έτοιμο

εμένα μου έχει δουλέψει αυτό

* αν δεν έχει ιδέα πάνε βοήθα την...

Δημοσ.

JohnXarxas αν είχε ήδη κάποιο άλλο κωδικό admin, απλά θα έκανε login, θα πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και θα άλλαζε τον κωδικό της φιλης του. Ουτε cmd ουτε τίποτα.

Και εγώ ψηφίζω Hiren's boot CD

Δημοσ.

JohnXarxas αν είχε ήδη κάποιο άλλο κωδικό admin, απλά θα έκανε login, θα πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και θα άλλαζε τον κωδικό της φιλης του. Ουτε cmd ουτε τίποτα.

Και εγώ ψηφίζω Hiren's boot CD

βασικά αν μπεις από την ασφαλή λειτουργία ο admnin δεν έχει κωδικό...

Δημοσ.

βασικά αν μπεις από την ασφαλή λειτουργία ο admnin δεν έχει κωδικό...

Δεν έχει κωδικό αν δεν έχεις βάλει κωδικό.

Δημοσ.

ακριβώς!

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως θες να βοηθήσεις τον topic starter. Δηλαδή του λες :

-Αν δεν έχεις βάλει κωδικό σε κάποιο λογαριασμό admin, μπες απο ασφαλή λειτουργία, κάνε cmd κλπ για να αλλάξεις τον κωδικό λογαριασμού της φίλης σου

Έγραψα νωρίτερα, οτι άμα έχεις κάποιο άλλο λογαριασμό με δικαιώματα admin (για vista μιλαμε οχι για xp με τη γνωστή τρύπα ασφαλείας του administrator) μπαίνεις με αυτό το λογαριασμό, πας στον πίνακα ελέγχου και κάνεις ότι αλλαγες θες, σε όποιον θες.

Δημοσ.

σόρρυ δεν το είδα

στην ασφαλή λειτουργία εμφανίζεται ξεχωριστά λογαριασμός admninistrator (όχι λογαριασμός με τέτοια δικαιώματα), τον οποίο δεν τον βρίσκεις νομίζω στον πίνακα ελέγχου όταν δεν είσαι στην ασφαλή λειτουργία

και αν δεν είναι τέλος πάντων ο λογαριασμός άντμιν σε κάποιον δεύτερο με περιορισμένα δικαιώματα αυτό με το cmd πιστεύω πως μπορεί να το κάνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...