vagelispyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας και απο εμενα εχω καιρο να γραψω σε φορουμ αλλα πηρα την αποφαη γιατι μου εχει κολλησει να κανω αναβαθμιση στον υπολογιστη μου,αυτος που διαθετω τωρα εχει cpu AMD PHENOM X4 9500 μνημη RAM 4GB και καρτα γραφικων ATI RADEON 4890 ME 1GB NHMH,βασικα μπαινω σε αυτη την διαδικασια γιατι πιστευω οτι η μητρικη ειναι καπως παλια και σχετικα δεν αντακοπρινεται στο συστημα ειναι η ascrock alive dual esata.Σκεφτομαι λοιπον να παρω την ASUS την P8P67 και αναγκαστικα θα αλλαξω και τον επεξεργαστη σκεφτομαι τον INTRL I5 2500K.Για χρηση οικιακη και ενα ποσοστο 20% στα παιχνιδια (δεν παυει να ειμαι και 36 ετων) πιστευεται οτι αξιζει να το κανω?οι περισσοτεροι μου λενε να περιμενω ακομα και για τους SSD που το συζητησα,σε πειπτωση που τα κανω αυτα ποια μνημη να βαλω γιατι απο αυτα που γραφετε δεν καταλαβα ποιες ειναι οι καταλληλες (κατι με τις τασεις).ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ποιον Χ4 έχεις ; Για μένα δεν αξίζει να αλλάζεις πλατφόρμα αν θέλεις μόνο την μητρική που είναι λίγο παλιά σε μια ποιο καινούρια που υποστηρίζει και usb 3 κτλ.
pano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας και απο εμενα εχω καιρο να γραψω σε φορουμ αλλα πηρα την αποφαη γιατι μου εχει κολλησει να κανω αναβαθμιση στον υπολογιστη μου,αυτος που διαθετω τωρα εχει cpu AMD PHENOM X4 μνημη RAM 4GB και καρτα γραφικων ATI RADEON 4890 ME 1GB NHMH,βασικα μπαινω σε αυτη την διαδικασια γιατι πιστευω οτι η μητρικη ειναι καπως παλια και σχετικα δεν αντακοπρινεται στο συστημα ειναι η ascrock alive dual esata.Σκεφτομαι λοιπον να παρω την ASUS την P8P67 και αναγκαστικα θα αλλαξω και τον επεξεργαστη σκεφτομαι τον INTRL I5 2500K.Για χρηση οικιακη και ενα ποσοστο 20% στα παιχνιδια (δεν παυει να ειμαι και 36 ετων) πιστευεται οτι αξιζει να το κανω?οι περισσοτεροι μου λενε να περιμενω ακομα και για τους SSD που το συζητησα,σε πειπτωση που τα κανω αυτα ποια μνημη να βαλω γιατι απο αυτα που γραφετε δεν καταλαβα ποιες ειναι οι καταλληλες (κατι με τις τασεις).ευχαριστω Άποψή μου, κράτα τα λεφτά σου.
instinct21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δε νομιζω να δεις ιδιαιτερη διαφορα με την αναβαθμιση! Κρατα τα λεφτα σου για καμια Μπουλντοζα...
rafail1994 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δε νομιζω να δεις ιδιαιτερη διαφορα με την αναβαθμιση! Κρατα τα λεφτα σου για καμια Μπουλντοζα... Ούτε στους καινούριους amd δεν αξίζει να πάει ο Χ4 του κάνει την δουλεία του και με το παραπάνω
benign Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Απο την στιγμη που εχεις καρταρα και επισης το gaming ειναι λιγο ,οπως γραφεις,για τα επομενα 4-5 χρονια μην κανεις αναβαθμιση.Δεν την χρειαζεσαι.Εκτος απο εναν SSD δισκο και αν περιμενεις και εκει,θα πεσουν ακομη περισσοτερο οι τιμες. Αντιστασου στην καταναλωτικη μανια που καλλιεργειται και δες ποιες ειναι οι αναγκες σου.Αγοραζουμε βασει των αναγκων μας και μονο.(Οι υγιεις απο μας.)
Tony_Montana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αντιστασου στην καταναλωτικη μανια που καλλιεργειται και δες ποιες ειναι οι αναγκες σου.Αγοραζουμε βασει των αναγκων μας και μονο.(Οι υγιεις απο μας.) +1 απο μένα
benign Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 +1 απο μένα Ετσι Tony με τον cyrix γερα,γερα με τσαμπουκα!
darksoho33 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 θα συμφωνησω με τα παιδια, οτι εισαι μια χαρουλα τωρα και δεν αξιζει να αναβαθμισεις. η μονη αναβαθμιση που θα δεις διαφορα απιστευτη ειναι η αγορα ενος ssd σκληρου. πραγματικα αξιζει οσο τιποτα αλλο.
vagelispyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ποιον Χ4 έχεις ; Για μένα δεν αξίζει να αλλάζεις πλατφόρμα αν θέλεις μόνο την μητρική που είναι λίγο παλιά σε μια ποιο καινούρια που υποστηρίζει και usb 3 κτλ. ναι αλλα οι καινουργιες μητρικες ειναι με socket SAM 3 ενω το δικο μου ειναι AM2+
kadaka80 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω και εγώ με την ομήγυρη, πως δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να κάνεις την μετάβαση τώρα σε νέο επί την ουσία σύστημα. Ειδικά στον τομέα των γραφικών και της μνήμης είσαι Σούπερ μην πας σε κάτι άλλο δεν θα αξίζει τα χρήματα που θα δώσεις για το λίγο παραπάνω που θα πάρεις (ειδικά αν δεν είσαι HARDCORE Gamer). Αν η μητρική σου είναι αυτή εδώ ALiveDual-eSATA2,Cpu support, τότε ίσως μπορείς να σκεφτείς μια απλή αλλαγή της cpu σε αυτή Phenom II X4 955. Κόστος 140€ και αυξημένες επιδόσεις κατά 50-70%. Και ένας ssd είναι καλή ιδέα αλλά ίσως θα ήθελες να περιμένεις λιγάκι καθώς αναμένονται κάποιες εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. ναι αλλα οι καινουργιες μητρικες ειναι με socket SAM 3 ενω το δικο μου ειναι AM2+ Υπάρχει συμβατότητα. Κοίτα τον πίνακά cpu support που έχω αναρτήσει(Τσέκαρε και το bios που έχεις αν χρειαστεί να κάνεις bios update στην έκδοση 1.7).
vagelispyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω και εγώ με την ομήγυρη, πως δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να κάνεις την μετάβαση τώρα σε νέο επί την ουσία σύστημα. Ειδικά στον τομέα των γραφικών και της μνήμης είσαι Σούπερ μην πας σε κάτι άλλο δεν θα αξίζει τα χρήματα που θα δώσεις για το λίγο παραπάνω που θα πάρεις (ειδικά αν δεν είσαι HARDCORE Gamer). Αν η μητρική σου είναι αυτή εδώ ALiveDual-eSATA2,Cpu support, τότε ίσως μπορείς να σκεφτείς μια απλή αλλαγή της cpu σε αυτή Phenom II X4 955. Κόστος 140€ και αυξημένες επιδόσεις κατά 50-70%. Και ένας ssd είναι καλή ιδέα αλλά ίσως θα ήθελες να περιμένεις λιγάκι καθώς αναμένονται κάποιες εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχει συμβατότητα. Κοίτα τον πίνακά cpu support που έχω αναρτήσει(Τσέκαρε και το bios που έχεις αν χρειαστεί να κάνεις bios update στην έκδοση 1.7) θα προτιμουσα να αλλαξω την μητρικη ο επεξεργαστης θεωρω οτι ειναι καλουτσικος,μπορω δηλ μου λες να βαλω μητρικη με socket sam3 με αυτο τον επεξεργαστη?γιατι ετσι μπορω να βαλω και μνημες με DD3 και να εχει και usb 3
kadaka80 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αν αλλάξεις την μητρική και τις μνήμες αλλά κρατήσεις τον επεξεργαστή δεν θα δεις ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αποτέλεσμα στις επιδόσεις. Αν κρατήσεις μητρική και μνήμες και αλλάξεις τον επεξεργαστή θα έχεις ένα σύστημα με διπλάσιες επιδόσεις από το προηγούμενο. Αν θες Usb3 πάρε μια καρτούλα pci με 20€. Το ίδια αν θες και sata3. Αν δεν έχεις τελευταίας γενιάς ssd ΔΕΝ χρειάζεσαι sata3.
simplemind79 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 αν μπορείς κράτα το σύστημα που έχεις αλλίώς σου προτείνω μια αναβαθμισούλα απλή σε ιντελ επεξεργαστής http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-2500-s1155-3-30GHz-6MB-BX80623I5250C.htm 215,00 € μητρική http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-P67A-C43-s1155-P67-DDR3-P67A-C43.htm 125,00 € αν εισαι αθήνα δες αυτές τις μνήμες στα 1600, καλη τιμή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/MUSHKIN-BLACKLINE-ES-4GB-DDR3-1600-RAM-KIT-PC3-12800-8-8-8-24-996681ES.htm 39,00 € αν βρεις πάρε δυο σετάκια!! με 380 ευρώ έχεις νέο pc με μια μικρή αναβαθμισούλα
vagelispyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 αν μπορείς κράτα το σύστημα που έχεις αλλίώς σου προτείνω μια αναβαθμισούλα απλή σε ιντελ επεξεργαστής http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-2500-s1155-3-30GHz-6MB-BX80623I5250C.htm 215,00 € μητρική http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-P67A-C43-s1155-P67-DDR3-P67A-C43.htm 125,00 € αν εισαι αθήνα δες αυτές τις μνήμες στα 1600, καλη τιμή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/MUSHKIN-BLACKLINE-ES-4GB-DDR3-1600-RAM-KIT-PC3-12800-8-8-8-24-996681ES.htm 39,00 € αν βρεις πάρε δυο σετάκια!! με 380 ευρώ έχεις νέο pc με μια μικρή αναβαθμισούλα μηπως θα ηταν καλυτερα να περιμενω λιγο καιρο,γιατι με τους καινουργιους επεξεργαστες και τις μιτρικες πολλα ακκουγονται,επισης σκεφτομαι και για solid state σκρηρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.