stamos_k Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας. Έχω το dvd player αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0508725&catid=060302 το οποίο είναι της sony και μπορει να παίζει απο usb stick για παράδειγμα έχω ενα usb stick της kingston 4 gb και βάζω ταινίες και τις βλέπω μέσω αυτού. Πήρα σήμερα ενα εξωτερικό σκληρό δίσκο Seagate Expansion ST905004EXD101-RK - 500 GB - Hi-Speed USB - Σκληρός δίσκος - εξωτερικός για να το γεμίσω με ταινίες και να τον έχω στο dvd player. Αλλά μόλις τον βάζω στη θύρα usb του dvd μου βγάζει στη οθόνη δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Τι να συμβαίνει?? Μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω?? Να πάρω άλλο καλώδιο usb?? Περιμένω απαντήσεις σας.. Ευχαριστώ.
popeye68 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Τον έκανες διαμόρφωση σε NTFS; Τον ονόμασες με ένα γράμμα; Π.χ. G,F,E. (Aπό την "διαχείριση δίσκων"). Tον αναγνωρίζει στο "ο υπολογιστής μου"; Τον αναγνωρίζει στην "διαχείριση συσκευών";
tarantules Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Για μένα πεταμένα λεφτά έδωσες. Αφενός οτι με 80-100 ευρώ παίρνεις ένα media player που παίζει τα πάντα από mp3 τραγούδια και divx ταινίες έως FLAC αρχεία ήχου και ματρόσκες 1080p και αφετέρου, αυτά τα επιτραπέζια DVD δεν είναι πάντα συμβατά με εξωτερικούς δίσκους είτε έχουν εξωτερική τροφοδοσία είτε όχι. Συνήθως για να παίξουν (όχι πάντα), απαιτούν διαμόρφωση FAT32 και ΟΧΙ NTFS όπως λέει ο παραπάνω φίλος.
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Για μένα πεταμένα λεφτά έδωσες. Αφενός οτι με 80-100 ευρώ παίρνεις ένα media player που παίζει τα πάντα από mp3 τραγούδια και divx ταινίες έως FLAC αρχεία ήχου και ματρόσκες 1080p DVD παίζουν;;;;;
tarantules Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 DVD παίζουν;;;;; ΦΥΣΙΚΑ.Μπορείς να συνδέσεις μέσω usb ή ακόμα καλύτερα να πάρεις ένα bluray (για pc που είναι πιο φτηνά) και να βλέπεις
CROM271 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Καταρχην οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω διαμορφωσε τον σκληρο σε FAT32. Αν δεν ξερεις πως ρωτα και θα σου πουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.