Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ Conn-x 24Mbps πολυ χαμηλο upload.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορω να ρωτησω γιατι το Upload μου ειναι χαμηλοτερο του 1Mbps??

Εχω 24αρα φοιτιτικη απο διοδος (δεν ξερω αν παιζει ρολο)

Εχω ακουσει για αρκετα υψηλα μεγεθη upload (στην Ελλαδα παντα) αλλα εγω δεν εχω πιασει ποτε πανω απο 1 Mbps..

Μπορει στο Μεσολογγι (δυστυχως η ευτυχως) ο ΟΤΕ να εχει κυριολεκτικα το μονοπωλειο , και τα pings να ειναι στα υψη αλλα απο το download μου τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενος.. Αρκετες φορες μαλιστα εχω συγχρονιστει στα 22-23 Mbps και κατεβαζω με 2.8 MB/s..

Οριστε και μερικα δειγματα..

1128158447.png

afne.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

στα πόσα κλειδώνει το upload σου? τα torrents δεν είναι αξιόπιστος τρόπος για να testάρεις το upload, ούτε το speedtest.net...

Δημοσ.

ποσο καιρο σου ειναι χαμηλα η ταχυτητα; κι εγω φοιτητης στο Μεσολογγι ειμαι και μετα τα χριστουγεννα που επεστρεψα η ταχυτητα μου ειναι οτι ναναι. πριν δεν ειχα κανενα προβλημα.

Δημοσ.

στο upload δεν γινεται να εχεις προβλημα με την ταχυτητα.λογικα κοντα στα 800 με 900 θα κλειδωνει ο φιλος μας που ειναι και το κλασικο με το margin 9 που δινει ο οτε.για να παιξεις 1021 θες ειτε πολυ καλη γραμμη ειτε μικροτερο margin στο up.εκει πρεπει να το ριξεις εσυ με το dmt.3leven to upload ετσι και αλλιως δεν παει πανω απο 1 mbit οποτε γιατι λες εχω ακουσει για μεγαλα Upload και εγω πιανω 1 mbit ?

o μονος τροπος για να πιασεις παραπανω απο 1 mbit upload ειναι ειτε Lmds,ειτε μισθωμενα,ειτε sdsl,ειτε annex m σε adsl που πιανει τα 2.

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 0.66Mb/sec αντιστοιχούν σε 82.5KB/sec και αν σκεφτούμε ότι σπάνια κλειδώνει κάποιος στο 1mbit στον ΟΤΕ τότε δεν είναι και άσχημα...

Δημοσ.

@Thresh πως μπορω να τεσταρω ποσο ακριβως ειναι το max upload μου?

@Poulinos ειπα πως εχω ακουσει οχι πως εχω δει κιολας.. Απο οτι φαινεται εκανα λαθος.. ^_^

Απλα μου κανει εντυπωση πως γινεται σε ξενες χωρες να πιανουν τεραστια upload και εμεις να ειμαστε τοσο πισω.. -_-

• Super Moderators
Δημοσ.

με κάνα ftp server, με rapidshare κι άλλου είδους τέτοια sites, όπως και με το tool του nnn στο adslgr.com

και εδώ πιάνουμε τεράστια downloads, αλλά σε άλλου είδους συνδέσεις με internet :P

υπομονή για το vdsl, έχουν ανακοινωθεί πακέτα με 3/30 και 5/50

Δημοσ.

με κάνα ftp server, με rapidshare κι άλλου είδους τέτοια sites, όπως και με το tool του nnn στο adslgr.com

και εδώ πιάνουμε τεράστια downloads, αλλά σε άλλου είδους συνδέσεις με internet :P

υπομονή για το vdsl, έχουν ανακοινωθεί πακέτα με 3/30 και 5/50

Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω τα παραπανω κοκκιναδια? :rolleyes:

Edit: Τωρα που ειδα την sig σου σε παω ακομα περισσοτερο :-) (λιγο ακυρο)

Δημοσ.

Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω τα παραπανω κοκκιναδια? :rolleyes:

Edit: Τωρα που ειδα την sig σου σε παω ακομα περισσοτερο :-) (λιγο ακυρο)

επειδη στο Upload ειναι λιγο δυσκολο να μην πιανεις αυτα που πρεπει ο πιο ευκολος τροπος γι ανα δεις ποσο παιζει η γραμμη σου ειναι να μπεις μεσα στον ρουτερ και να δεις στα ποσα συγχρονιζει σε Upload.το μεγιστο που θα δεις ειναι 1021,1028 εκει δηλαδη ενα mbit.απλα ο Thresh σου ειπε οτι αμα θες να κανεις δοκιμη το Upload μπορεις να δοκιμασεις να ανεβασεις καποιο αρχειο se ftp η ακομα και να κανεις upload ενα τυχαιο αρχειο στο rapidshare.για μενα απλα δες μεσα στον ρουτερ ποσο κλειδωνεις

τωρα για τα κοκκινα γραμματα στα εξηγω εγω.τωρα παιζουμε adsl me max 24 mbit download και 1 mbit upload.σε μερικες περιπτωσεις μπορεις μια γραμμη να την γυρισεις σε annex m (παλι adsl ειναι αυτο απλα σαν αλλο πρωτοκολλο) και να παιξεις με 2 Mbit upload που για την ωρα η forthnet ξερω να το κανει αυτο μονο.

στο μελλον εχει ξεκινησει ηδη πιλοτικα ζωγραφου ,αμπελοκηποι θα εχουμε μια νεα υπηρεσια που δεν θα ειναι adsl αλλα θα ειναι vdsl.τα δυο πακετα που θα δινει ο οτε θα ειναι 30 mbit down με 5 up και 50 mbit down με 10 Up.για την ωρα το ξεχναμε αυτο γιατι εχουμε καιρο ακομα μεχρι να δωθει σε ολη την ελλαδα official.

απο εκει και περα εξωτερικο καμια σχεση.οχι οτι τα πραγματα που υπαρχουν στο εξωτερικο δεν υπαρχουν εδω αλλα ειναι εκτος budget για ενα σπιτι

.υπαρχουν Lmds υπαρχουν sdsl shdsl που μπορει καποιος με 3-4 ζευγαρια χαλκου να πετυχει και 10 και 15 Up.υπαρχουν και οπτικες ινες αλλα τα κοστη ειναι αστα να πανε.

• Super Moderators
Δημοσ.

σε μερικες περιπτωσεις μπορεις μια γραμμη να την γυρισεις σε annex m (παλι adsl ειναι αυτο απλα σαν αλλο πρωτοκολλο) και να παιξεις με 2 Mbit upload που για την ωρα η forthnet ξερω να το κανει αυτο μονο.

πρώτη πρώτη η On και μετά η Forthnet

τα δυο πακετα που θα δινει ο οτε θα ειναι 30 mbit down με 5 up και 50 mbit down με 10 Up.

τελικά έδωσαν 30mbit down και 3mbit up και το μεγάλο πακέτο 50mbit down και 5mbit up

Δημοσ.

δεν ηξερα ποια αλλη εταιρεια ειχε δωσει thresh.ηξερα οτι η vivodi εδινε sdsl 2 up2 down αλλα πολλες εταιρειες δινουν.

επισης ο οτε εχει λογο που το εκανε αυτο με το Upload.οτι αμα ανεβασε 10 mbit upload παρα πολλοι θα καταργουσαν τις μισθωμενες ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ για να πανε σε vdsl και αυτο σημαινει οτι θα χασουν παρα πολλα λεφτα διοτι οι μισθωμενες ειναι κατι εκατοσταευρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...