manosfp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/forum/index.php?/topic/425888-Nintendo Wii Sports Resort Pack Black 109 euro!! Sent from my 4s using Tapatalk
Xorxhs! Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστώ παιδια. Τελικα αγορασα μεταχειρισμενο ενα wii ασπρο, νομιζω το πρωτο που ειχε βγει με το wii sports, sta 50 euro με 2 χειριστηρια. Νομιζω οτι δεν εχει motion plus. Θα ηθελα τα φωτα σας, γιατι ειμαι ασχετος με consoles...(pc fanatic) 1) Ποια παιχνιδια προτεινετε για ενα 7χρονο κοριτσακι? ( κατι just dance εχω δει μεχρι τωρα) 2) Να αγορασω motion plus και σε τι τιμες κυμαινονται? καποιο λινκ? 3)Τι χρειαζεται για να το 'σπασω'? ModMii? τι αγορα επιπλεον απαιτειται? Ευχαριστω για το χρονο σας!
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 3)Τι χρειαζεται για να το 'σπασω'? ModMii? τι αγορα επιπλεον απαιτειται? Για να το σπάσεις χρειάζεσαι ένα μικρό σφυράκι. :Ρ Αν εννοείς το άλλο σπάσιμο, είναι ελαφρώς παράνομο. :Ρ Ωστόσο αν ενδιαφέρεσαι, να.. εχμ.. τρέχει η ανιψούλα σου τα backups των νομίμων αγορασμένων games της (γιατί είναι και 7 χρονών και μπορεί να χαλάσει τα σιντί) μπορείς να ψάξεις στο google για "backup loaders" και για "wbfs managers". Επίσης, ένα πολύ ωραίο φόρουμ είναι το gbatemp, ενώ και το insomnia έχει ξεχωριστό νήμα.
Alithinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστώ παιδια. Τελικα αγορασα μεταχειρισμενο ενα wii ασπρο, νομιζω το πρωτο που ειχε βγει με το wii sports, sta 50 euro με 2 χειριστηρια. Νομιζω οτι δεν εχει motion plus. Θα ηθελα τα φωτα σας, γιατι ειμαι ασχετος με consoles...(pc fanatic) 1) Ποια παιχνιδια προτεινετε για ενα 7χρονο κοριτσακι? ( κατι just dance εχω δει μεχρι τωρα) 2) Να αγορασω motion plus και σε τι τιμες κυμαινονται? καποιο λινκ? 3)Τι χρειαζεται για να το 'σπασω'? ModMii? τι αγορα επιπλεον απαιτειται? Ευχαριστω για το χρονο σας! το mario kart ειναι καλο για ολες τις ηλικιες και φυλλα αμα εχεις καλη παρεα!
Xorxhs! Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 απο SD καρτα ποια προτεινετε να αγορασω? Μεγεθος/τυπος? Εχετε καποιο λινκ?
Daredevil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μία 2GB θα πάρεις και να ΜΗΝ είναι SDHC. γιατι?
Pantelwolf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ^εμένα μου έπαιξε με sdhc επίσης, αλλά ούτε εγώ το προτείνω. Αν θες να κάνεις το σπάσιμο, μην κάνεις update
Xorxhs! Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο καλωδιο και τροπο δυνδεσης προτεινετε για συνδεση με 47αρα full HD τηλεοραση, για την καλυτερη δυνατή ποιοτητα ?
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 http://www.plug-ins.net/gr/component-cable-for-wiitm.html
Xorxhs! Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 http://www.plug-ins....-for-wiitm.html ευχαριστω...αγορασα ενα
makis_kom Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή λιγο μπερδεύτηκα με τις εκδόσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει; Φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα και πάρω "λάθος" έκδοση. Για παραδειγμα ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε: Nintendo Wii Sports Resort White Bundle ΜΠΛΕ Nintendo Wii Blue + Mario & Sonic at the 2012 London Olympics ΑΣΠΡΟ Console Wii & Party & Sports ΜΑΥΡΟ Console Wii HW & Mario Kart & Wheel ΚΟΚΚΙΝΟ Wii Red Mario 25th Anniversary Μερικά γράφουν ότι έχουν "WII motion plus", που δεν ξέρω τι είναι, οι άλλες εκδόσεις δεν το γράφουν. Το λογισμικό που φοράνε τώρα είναι V4.3 ή V4.2 ?
Padaz Bloody Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 αγορά wii κονσόλας τη γνώμη σας Σκέφτομαι μία από αυτές τις μέρες να αγοράσω τη nintendo wii κονσόλα, έχετε υπόψη κανένα καλό μαγαζί αξιόπιστο που να το έχει σε πολύ καλή τιμή? Μου αρέσει κατά σειρά προτίμησης πρώτα το μαύρο και μετά το κόκκινο wii. Το κόκκινο wii λέει τίποτα από άποψη εμφάνισης ή να μην ασχοληθώ καθόλου?Κάτι τελευταίο επειδή όπου να 'ναι θα βγει το καινούριο wii u λέτε να κάνω υπομονή και να αγοράσω το καινούριο μοντέλο? Θα γίνεται όμως softmod? Ή επειδή είναι καινούρια κονσόλα θα το έχουνε κλειδωμένο με κανένα firmware? Δεν θέλω να μου πείτε τη διαδικασία του Softmod απλά με ένα ναι ή όχι.
naruto14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Σκέφτομαι μία από αυτές τις μέρες να αγοράσω τη nintendo wii κονσόλα, έχετε υπόψη κανένα καλό μαγαζί αξιόπιστο που να το έχει σε πολύ καλή τιμή? Μου αρέσει κατά σειρά προτίμησης πρώτα το μαύρο και μετά το κόκκινο wii. Το κόκκινο wii λέει τίποτα από άποψη εμφάνισης ή να μην ασχοληθώ καθόλου? Κάτι τελευταίο επειδή όπου να 'ναι θα βγει το καινούριο wii u λέτε να κάνω υπομονή και να αγοράσω το καινούριο μοντέλο? Θα γίνεται όμως softmod? Ή επειδή είναι καινούρια κονσόλα θα το έχουνε κλειδωμένο με κανένα firmware? Δεν θέλω να μου πείτε τη διαδικασία του Softmod απλά με ένα ναι ή όχι. Κάτσε να βγει πρώτα και θα μάθουμε! Θα αργήσει πιστεύω κανά χρόνο να ξεκλειδωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα