filip123go Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 JohnVani18 έχω εδώ και πολύ καιρό χακαρισμένο το wii και δεν έχει πάθει τίποτα ο drive... Εσύ τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις...?
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Κι εγώ το έχω καιρό χακαρισμένο (3 χρόνια τώρα). Έχει αλλάξει ο θόρυβος (του drive) όταν ανάβει το Wii. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2011 από JohnVani18
sheik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Kι εγω με το τσιπακι, 3 χρονια τωρα, με περιστασιακη και οχι εντονη χρηση εχω παρατηρησει προβληματα. Θορυβος του drive, δυσκολια στην αναγνωση, ενω σχεδον οτι παιχνιδι και να γραψω πλεον, στα ιδια dvd που εγραφα τα παλια δυσκολευεται η δεν τα διαβαζει καθολου.
filip123go Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εγώ δεν μίλησα για τσιπάκι..! Softmod έκανα στην έκδοση 4.2e με τον οδηγό που υπάρχει στο forum..!
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Κι εγώ softmodded το έχω, και με το καιρό τα έπαιξε. Βασικά φταίει ο NeoGamma, δεν γυρίζει τα δισκάκια και το ματάκι και ο μηχανισμός του drive ξεσκίζονται. Και τώρα θέλω να βάλω σκληρό γιατί δεν έχω όρεξη να αλλάζω drive. @sheik Τι μάρκα δισκάκια χρησιμοποιούσες και σε τι ταχύτητα τα έγραφες?
sheik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καποιο καιρο την ειχα καταβρει με κατι TDK+R Scratchproof. Μετα αλλαξα σε TDK-R και κατι Verbatim, ωσπου αρχισε να μου κανει κουλα. Πηγα σε taiyo yuden, καλα ηταν, αλλα τωρα δε διαβαζει σχεδον τιποτα. Ειναι και το αλλο ακυρο που συμβαινει. Π.χ οσα παιχνιδια εχω γραψει απο παλια, τα παιζει ακομα απροβληματιστα. Αν γραψω το ΙΔΙΟ παιχνιδι τωρα σε ΙΔΙΟ dvd δε το διαβαζει. Οτι να'ναι. Επισης τυχαινει να το διαβαζει(π.χ silent hill shattered memories) και μετα απο 1-2 ωρες παιξιματος να μην το ξαναδιαβαζει πια. Ταχυτητα εννοειται 4x.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Το Wii μόνο -R διαβάζει (softmodded τουλάχιστον, για hardmod δεν γνωρίζω). Κι εγώ TDK χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ, αλλά όπως προείπα, θα πάρω σκληρό γιατί κρίμα είναι να χαλάσει. Εγώ σε 2x τα έγραφα.
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 εγω δεν εχω σκοπό να γράφω δισκάκια , λέω να παίζω μόνο απο HDD , η ταχύτητα λέτε να είναι οκ ? η θα κάνει τίποτα τσίρκα ?
Darky Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 εγω δεν εχω σκοπό να γράφω δισκάκια , λέω να παίζω μόνο απο HDD , η ταχύτητα λέτε να είναι οκ ? η θα κάνει τίποτα τσίρκα ? η ταχυτητα θα ειναι καλυτερη και απο το να παιζεις με το αυθεντικο DVD(για loading φυσικα).
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 η ταχυτητα θα ειναι καλυτερη και απο το να παιζεις με το αυθεντικο DVD(για loading φυσικα). πολυ ωραια δυστηχος δεν ειχαν wii ουτε στο πλαισιο ουτε στο μουλτιράμα και θα πάω αυριο να το παρω που θα ερθει , τρελη ξενέρα χΔ ...
Xorxhs! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Νέος στο χωρο των κονσολών, αναζητω αγορα wii για την 7χρονη ανηψια μου. Θα ηθελα να ρωτησω αν προτεινετε καποιο ολοκληρωμενο πακετο που να περιλαμβανει τα αξεσουαρ. Τι να προσεξω να έχει? Ευχαριστώ
ptsiou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 αν θα αγορασεις καινουργιο παρε τη βασικη εκδοση(wii sports-sports resort)και μετα αναλογα με τις απαιτησεις της ανηψια παιρνεις σιγα σιγα τα αξεσουαρ. Επισης αμα περιμενεις μεχρι τα χριστουγεννα θα πεσουν αρκετα οι τιμες... ΥΓ:ενα καλο πακετο παντως ειναι αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0548353&catid=070100 εχεις κερδος 30ε αν το παρεις πακετο και οχι ξεχωριστα.
Xorxhs! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 219 euro ειναι αρκετα, υπολογιζα σε πιο χαμηλη τιμη. Θα περιμενω τα black fridays απο amazon μηπως και βγει καλη προσφορα.
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Κοιτά εδώ, εδώ και εδώ και αποφάσισε. Το τελευταίο βγαίνει και σε χρώμα αν της αρέσει πιο πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα