Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω το wii αλλα το θεμα ειναι δεν μπορώ να καταλαβω ποιο μου κανει μπορειτε να με βοηθήσετε ;
παντως εγω θελω να παρω μαζι και το wii fit αλλα ποια συσκευασια ομως θελω και το τιμονι .
μετα πρεπει να αγοραζω γνησεια παιχνιδια;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρε μια συσκευασια με το wii fit, το τιμονι δεν αξιζει καθολου. ενας πλασικος ανταπτορας για το wiimote ειναι.

για το πως και αν θα παιζεις αντιγραμμενα παιχνιδια ειναι λιγο παρανομο και δεν μπορει να συζητηθει.

μπορεις βεβαια να θεσεις διαφορετικα το ερωτημα σου.... υπαρχουν και τα σχετικα θεματα στο φορουμ.

ααα επισης μπορεις να παρεις κανενα ετοιμο πακετο που πουλανε στις αγγελιες του φορουμ...

Δημοσ.

παρε μια συσκευασια με το wii fit, το τιμονι δεν αξιζει καθολου. ενας πλασικος ανταπτορας για το wiimote ειναι.

για το πως και αν θα παιζεις αντιγραμμενα παιχνιδια ειναι λιγο παρανομο και δεν μπορει να συζητηθει.

μπορεις βεβαια να θεσεις διαφορετικα το ερωτημα σου.... υπαρχουν και τα σχετικα θεματα στο φορουμ.

ααα επισης μπορεις να παρεις κανενα ετοιμο πακετο που πουλανε στις αγγελιες του φορουμ...

ok σε ευχαριστω αν ειναι θα παρω αυτο απο το πλαισιο τι διαφορα εχουν τα τηλεχειριστηρια ; εχω δει ενα σορο που υπαρχουν

και το τημονη το βρεικα στο e-shop

καλα ειναι ;

Δημοσ.

αν εννοεις το wiimote και το nunchuck, το nunchuck λειτουργει σαν επεκταση του wiimote που χρειαζετε σε καποια παιχνιδια

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το xbox360 που είχα τα έφτυσε κανονικά και δεν έχω κανένα λόγο να αγοράσω καινούριο γιατί το βαριόμουν ελεεινά.

Θέλω να αγοράσω ένα Wii αλλα θέλω να ξέρω αν θα μπορώ να παίζω... αντίγραφα ασφαλειας..όπως έκανα με το xbox . Ξέρω πως γίνετε απλά δεν ξέρω αν γίνετε και στα καινούρια μοντέλα και θα ήθελα τα φώτα σας αγαπητοί..

Το σημαντικότερο τώρα , η τιμή ..

Βρήκα στο πλασίο από 149 euro και είπα να το πάρω, όμως ρίχνοντας μια ματια στο skroutz είδα πως μπορώ να το βρω από 115 euro σε αλλα μαγαζιά , βεβαια σε άλλες εκδόσεις αλλα αυτό δεν με απασχολεί ιδιαιτερα , αν μπορούσα να πάρω σκέτη την κονσόλα θα την έπαιρνα. Τι λέτε? από που να το αγοράσω τελικά?

το παρακάτω μαγαζί είναι καλο ? έχει ψωνίσει κάποιος? να το εμπιστευτώ η να πάω να αγοράσω από κάποιο μαγαζί που ξέρω για να αποφύγω τις δυσάρεστες εκπλήξεις? (έχω διαβάζει ΤΟΣΑ..).

Ευχαριστώ guyzzz!..

easytechnology.

Δημοσ.

Όποιο Wii και να πάρεις, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια απο σκληρό (σαν ένα jtag xbox360).

Προσωπικά δεν σου προτείνω να παίζεις απο δισκάκι αντιγραφές γιατί θα καταστρέψεις το drive, εμένα τουλάχιστον τα έχει παίξει κάπως.

Δημοσ.

Όποιο Wii και να πάρεις, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια απο σκληρό (σαν ένα jtag xbox360).

Προσωπικά δεν σου προτείνω να παίζεις απο δισκάκι αντιγραφές γιατί θα καταστρέψεις το drive, εμένα τουλάχιστον τα έχει παίξει κάπως.

αυτό θα μπορέσω να το κάνω μόνος μου ? το 360 το έκανα firmware update άνετα απλα δέν μπορώ τα hardware πειράγματα ..

Δημοσ.

Δεν θέλει hardware πείραγμα, software είναι, απλά θα χρειαστείς έναν εξωτερικό σκληρό όπου θα περνάς τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Δεν θέλει hardware πείραγμα, software είναι, απλά θα χρειαστείς έναν εξωτερικό σκληρό όπου θα περνάς τα παιχνίδια.

α ωραία τότε , έχω έναν 500gb που κάθετε :devil:

τελικά απο πού να το αγοράσω.. ? να προσέξω να πάρω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ? το μαυρο γίνετε να το κάνω να παίζει αντίγραφα ? :confused:

Δημοσ.

Συγκεκριμένοι σκληροί δουλέουν τέλεια στο Wii όμως.. Άν είναι WD Elements είσαι κομπλέ, αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα και να δοκιμάσεις με αυτόν που έχεις.

Δημοσ.

Συγκεκριμένοι σκληροί δουλέουν τέλεια στο Wii όμως.. Άν είναι WD Elements είσαι κομπλέ, αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα και να δοκιμάσεις με αυτόν που έχεις.

ειναι :devil:

εντομεταξί τί γινεται με το live του wii ? σε πιάνουν όπως στου xbox άν δεν παίζεις με αυθεντικό ?

Δημοσ.

Όχι, ελεύθερα. :-D

Απλά μην κάνεις firmware update σε καμία περίπτωση αφού το χακάρεις (και καλό θα είναι να είναι κάτω απο 4.3).

Δημοσ.

Όχι, ελεύθερα. :-D

Απλά μην κάνεις firmware update σε καμία περίπτωση αφού το χακάρεις (και καλό θα είναι να είναι κάτω απο 4.3).

με ρωτάει για να κάνει ? η κάνει οτι θέλει οπως το xbox 360 ? :unsure:

Δημοσ.

Υπάρχει επιλογή σε μια εφαρμογή (PriiLoader) που αν την ενεργοποιήσεις μπλοκάρει το οποιοδήποτε update.

Και ναί, σε ρωτάει πριν κάνει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...