Προς το περιεχόμενο

Mac εναντίον PC test ταχύτητας έναρξης λειτουργικού και χρόνου κλεισίματος

iznodur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να συμφωνήσω με τους co forumers που είπαν ότι δεν είναι το θέμα πιο bootάρει πιο γρήγορα. Πόσο μάλλον δε, όταν οι περισσότεροι έχουμε passwords για να μπούμε στο μηχάνημά μας.

Το Ubuntu ξεκινάει πραγματικά αμέσως και το openSolaris επίσης γρήγορα.

Αλλά το MAC OS X δεν θα το άλλαζα με τίποτα.

Δεν είναι το boot time που θα κάνει, εμένα τουλάχιστον, να αποφασίσω υπέρ ή κατά ενός λειτουργικού. Αυτό που θα επηρεάσει την γνώμη μου είναι το search time, π.χ. spotlight ή quicksilver σε MAC, το help (που, τουλάχιστον μέχρι τα Vista, δεν λειτουργούσε στα Windows) και η εν γένει ευχρηστία του.

Δημοσ.

Πάντα συμπαθούσα τα Apple και τα λειτουργικά της και όσες φορές τα χρησιμοποίησα, μου άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων. Καλώς ή κακώς ομως δεν είναι tweakable, όπως επίσης δεν μπορείς να παίξεις και 3D-games (τουλάχιστον έτσι όπως τα γνωρίζουμε στα pc)...

Από κει και πέρα, σύγκριση εκκίνησης λειτουργικού είναι βερύκοκκα με αεροπλάνα, δλδ καμία σχέση τα προς σύγκριση αντικείμενα. Αν κάποιος θέλει ταχύτητα αντιδράσεων (ανεξαρτήτως πλατφόρμας/λειτουργικού), ρίχνει πάνω έναν SSD και πάει flat-out το μηχανάκι. Βέβαια, κάτι τέτοια "συγκριτικά" έχουν έναν ρομαντισμό και προσφέρουν έδαφος για συζήτηση (συνηθώς αδιέδοξη :rolleyes:).

Δημοσ.

Βέβαια, κάτι τέτοια "συγκριτικά" έχουν έναν ρομαντισμό και προσφέρουν έδαφος για συζήτηση (συνηθώς αδιέδοξη :rolleyes:).

Τώρα αυτό στην παρένθεση γιατί το είπες;

Πάνω που έπεσε και το Linux στην κουβέντα και μεγάλωσαν οι πιθανότητες για διαξιφισμούς...

:P :P :P

(ή μήπως να γράψω ΤΑ linux; :D :D )

Δημοσ.

Εδώ νομίζω πως υπάρχει μάλλον μια σε ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ αντίθεση στην φιλοσοφία του mac os.

Το mac os είναι σχεδιασμένο για να μην κλείνει τόσο συχνά αν όχι καθόλου. Γι αυτό υπάρχει το Sleep.

Οπότε τι να το κάνεις το Start / Shut down ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...