Προς το περιεχόμενο

Αγορά wireless χειρηστιρίου για PS3

paulos1xt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα Insomniacs!Θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο χειρηστίριο για Ps3 παρόλα αυτά θεωρώ την ταρίφα 55ευρώ και άνω ασύμφορή για μένα.Μπορώ να το βρω κάπου φθηνότερα?Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.

Υ.Γ. Προυπόθεση να είναι wireless και όχι απομημίσεις με μούφα αναλογικά και βελάκια(τα έχω περάσει αυτά)

Δημοσ.

Πραγματικά δεν κοίταξα καν στο skroutz.Καλή περίπτωση η πρώτη.Θα περιμένω μήπως βρω τίποτα καλύτερο αλλιώς το βλέπω να καταφεύγω εκεί

Δημοσ.

Το δικό μου το 2ο χειριστήριο για PS3 από το ebw το έχω πάρει (επίσης και τα 2α remotes του Wii) και είναι κομπλέ. Bulk συσκευασίες μεν, αλλά πολύ πιο χαμηλές οι τιμές.

Δημοσ.

Το EBW αρκετες φορες εχει πουλησει μαϊμουδες για αυθεντικα παντως... Και οι τιμες ηταν πολυ καλες (δεκτες για μαϊμουδες) αλλα καλο θα ηταν να μη κοροϊδευει και να στο λεει οτι ειναι μαϊμου...

Τα συγκεκριμενα dualshock3 δε ξερω τι ειναι....παντως εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις για dualshock2 και καρτες μνημης.

Αποκει και περα ελαφρως εκτος θεματος, θελω και εγω να παρω ενα δευτερο χειρηστηριο ασυρματο αλλα θελω αν γινεται να ειναι οπως του xbox το layout, δηλαδη το αριστερο αναλογικο να ειναι εκει που ειναι το D-Pad ....ειναι τοσο πιο βολικο, δε το καταλαβαινουν? Ξερει κανενας κανενα της προκοπης διαθεσιμο? (καλα αμα γινοταν να συνδεθουν καπως του xbox στο PS3 θα ηταν τελεια....αλλα απο το λιγο που εψαξα χλωμο ε?...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...