Προς το περιεχόμενο

2TB Δίσκος

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

και πως πηγαίνουν από τον κατασκευαστή στο κατάστημα της γειτονιάς σου? με τηλεμεταφορά? :P

όταν δεν λειτουργεί ο δίσκος και είναι κλειδωμένες οι κεφαλές ο κίνδυνος είναι αρκετά μικρός και πρέπει να τον βιάσουν άγρια για να πάθει κάτι...

Δημοσ.

Τελικά προτίμησα τον WD Green EARS μιας και απο το Πλαίσιο μου είπαν είναι πιο αθόρυβος σε σύγκριση με τον Black και επίσης όταν δεν χρησιμοποιείται ο σκληρός κατεβάζει τις στροφές.

Δημοσ.

και πως πηγαίνουν από τον κατασκευαστή στο κατάστημα της γειτονιάς σου? με τηλεμεταφορά? :P

όταν δεν λειτουργεί ο δίσκος και είναι κλειδωμένες οι κεφαλές ο κίνδυνος είναι αρκετά μικρός και πρέπει να τον βιάσουν άγρια για να πάθει κάτι...

οποτε να μην ανισιχω για τα χτηπιματα που εχει φαει ο εξωτερικος μου :D

+1 για τους green και απο μενα φτηνος αθοριβος και για storage δεν χρειαζεσε και παραπανο ταχυτητα

Δημοσ.

το ξέρω ότι είναι εξωτερικός...

δεν έλεγε για εσωτερικό στο αρχικό πόστ

Παιδιά ψάχνω δίσκο 2ΤΒ που να ναι καλός και να μην κάνει θόρυβο. Τι προτείνετε....?

ΥΓ: Δεν έχω πρόβλημα αν θα ναι Sata II ή III

βέβαια μάλλον έπρεπε να το καταλάβω από το Sata...

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά προτίμησα τον WD Green EARS μιας και απο το Πλαίσιο μου είπαν είναι πιο αθόρυβος σε σύγκριση με τον Black και επίσης όταν δεν χρησιμοποιείται ο σκληρός κατεβάζει τις στροφές.

Παει στο ρελαντι δηλαδη;

grin.png

Σταματαει (δεν) ηθελαν να πουν...

Ολοι οι green απο τοτε που βγηκαν ειναι στις 5400rpm ασχετα τι σου ειπαν πιθανον για 7200 και ασχετα τι γραφει το site αυτων των πολυ ενημερωμενων ανθρωπων... grin.png

Σαφως ειναι πιο αθορυβος αφου ειναι green (δουλευει πιο χαλαρα αρα πιο δροσερα και πιο "πρασινα").

Καλοριζικος!

Δημοσ.

Παει στο ρελαντι δηλαδη;

grin.png

Σταματαει (δεν) ηθελαν να πουν...

Ολοι οι green απο τοτε που βγηκαν ειναι στις 5400rpm ασχετα τι σου ειπαν πιθανον για 7200 και ασχετα τι γραφει το site αυτων των πολυ ενημερωμενων ανθρωπων... grin.png

Σαφως ειναι πιο αθορυβος αφου ειναι green (δουλευει πιο χαλαρα αρα πιο δροσερα και πιο "πρασινα").

Καλοριζικος!

Μα αφού γράφει 7200

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD20EARS-2TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm

Δημοσ.

Είναι τσεκαρισμένο αυτο....? Εγω τον ζήτησα επειδή είναι στις 7200 όχι στις 5400

2 έχω... Αλλά τί σε πειράζει αν είναι στις 5400 ? Για αποθήκη δεν τον θέλεις ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...