SoulStripper66 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ρε φίλοι μου... Τι γίνεται με αυτό το mac ? Ανοίγω το activity monitor, και βλέπω used ram 1.0κατι gigabytes... 2 έχει όλα κι όλα... ξέρετε αν υπάρχει κάποιο service αχρειαστο που του τρώει μνήμη ? αν θέλετε θα παραθέσω και screenshot των ανοιχτων tasks
kpartsi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Φυσιολογικό το βλέπω. Και σ' εμένα το ίδιο συμβαίνει! Με το boot έχω 1 GB ram σε χρήση και μετά από καμιά δεκαριά εφαρμογές και δεκάδες παράθυρα που έχουν ανοιχτεί σε Firefox, Safari, Chrome φτάνω τα 3,5 GB! Εξαρτάται βέβαια από την χρήση που κάνει ο καθένας, αλλά 2 GB Ram είναι πλέον ανεπαρκή!
SoulStripper66 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου μιλάμε για πολλή κατανάλωση μνήμης το εργαλείο. Βέβαια αν και είμαι Power User, πρώτη βδομάδα με mac αλλά περισσότερο για χρήση ξέρεις... Mails, info, πολυμέσα, internetia κλπ κλπ. Τη βαριά δουλειά την κάνει το desktop. Έχει πάρει τίποτα τ'αυτιά σας για τους OCZ ssd 1.8 " ? Στο system information εμενα λέει ότι είναι serial ο δίσκος μου και όχι parallel. Έχω το αμέσως προηγούμενο air.
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 σου κολλαει τιποτα η παει καπως αργα η απλως σου φαινονται παραξενα τα νουμερα?
SoulStripper66 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Κοίτα. Τα νούμερα κυρίως φαίνονται περίεργα. Τώρα απο κει και πέρα. εξαρτάται το τι κάνω.. δεν κολλάει, απλά έχει απόδοση starter. κατάλαβες. Βέβαια αντιμετωπίζω κάτι κολλήματα rendering στο vlc. Όταν βλέπω μια ταινία δηλαδή, κάαααποιες φορές πιξελιαζει και κολλάει για 1-2 δευτερόλεπτα
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 δοκιμασε ολους τους players: xbmc,plex,mplayer,movist κλπ..
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Βέβαια αντιμετωπίζω κάτι κολλήματα rendering στο vlc. Όταν βλέπω μια ταινία δηλαδή, κάαααποιες φορές πιξελιαζει και κολλάει για 1-2 δευτερόλεπτα Αυτό μου το κάνει και μένα, είναι θέμα του VLC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.