Προς το περιεχόμενο

Macbook Air 13,3 RAM θεέ μου.

SoulStripper66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλοι μου...

Τι γίνεται με αυτό το mac ? Ανοίγω το activity monitor, και βλέπω used ram 1.0κατι gigabytes...

2 έχει όλα κι όλα... ξέρετε αν υπάρχει κάποιο service αχρειαστο που του τρώει μνήμη ? αν θέλετε θα παραθέσω και screenshot των ανοιχτων tasks

Δημοσ.

Φυσιολογικό το βλέπω. Και σ' εμένα το ίδιο συμβαίνει! Με το boot έχω 1 GB ram σε χρήση και μετά από καμιά δεκαριά εφαρμογές και δεκάδες παράθυρα που έχουν ανοιχτεί σε Firefox, Safari, Chrome φτάνω τα 3,5 GB!

screenshot20110126at044.png

Εξαρτάται βέβαια από την χρήση που κάνει ο καθένας, αλλά 2 GB Ram είναι πλέον ανεπαρκή!

Δημοσ.

Φίλε μου μιλάμε για πολλή κατανάλωση μνήμης το εργαλείο. Βέβαια αν και είμαι Power User, πρώτη βδομάδα με mac αλλά περισσότερο για χρήση ξέρεις... Mails, info, πολυμέσα, internetia κλπ κλπ. Τη βαριά δουλειά την κάνει το desktop.

Έχει πάρει τίποτα τ'αυτιά σας για τους OCZ ssd 1.8 " ? Στο system information εμενα λέει ότι είναι serial ο δίσκος μου και όχι parallel.

Έχω το αμέσως προηγούμενο air.

Δημοσ.

Κοίτα. Τα νούμερα κυρίως φαίνονται περίεργα. Τώρα απο κει και πέρα. εξαρτάται το τι κάνω.. δεν κολλάει, απλά έχει απόδοση starter. κατάλαβες. Βέβαια αντιμετωπίζω κάτι κολλήματα rendering στο vlc. Όταν βλέπω μια ταινία δηλαδή, κάαααποιες φορές πιξελιαζει και κολλάει για 1-2 δευτερόλεπτα

Δημοσ.

Βέβαια αντιμετωπίζω κάτι κολλήματα rendering στο vlc. Όταν βλέπω μια ταινία δηλαδή, κάαααποιες φορές πιξελιαζει και κολλάει για 1-2 δευτερόλεπτα

Αυτό μου το κάνει και μένα, είναι θέμα του VLC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...