Προς το περιεχόμενο

Asus Xonar DX προβλημα με τους drivers...

ATiTool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια θελω να παρω μια καρτα ηχου αλλα δεν εχω ιδεα πια...ηχειακια εχω τα Logitech G51 τα οποια ειναι 5.1 και mobo την ASUS P6T - Deluxe

δεν θελω καμια πολυ ακριβη,αλλα να ειναι αισθητα καλητερη απο την καρτα ηχου της mobo!

τι εχετε ρε παιδια να μου προτινεετε?

Δημοσ.

οσο ακριβοτερη ειναι τοσο πιο πολυ αξιζει..................................!!!

το θεμα δεν ειναι εκει!! εσυ ποσα θες να διαθεσεις ειναι το θεμα! και εξαρταται απο το τι ζητας απο την καρτα.

εγω παραγγειλα την DG προχτες, και την περιμενω.

Δημοσ.

δεν νιωθω και ιδιετερα να σου πω την αληθεια απο καρτες ηχου γιατι δεν εχω ιδεα...απλος ολοι μου λενε (και το πιστευω) οτι με μια xonar θα εχω κλασης ποιοτικοτερο ηχο απο την μαμα καρτα!

μπορεις να μου πεις την διαφορα της D1 με της DX?

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις την διαφορα της D1 με της DX?

Κυριως με την συνδεσμολογια .Η μια ειναι pci η αλλη pci-express .Παρε αυτη που βολευει στη διαταξη του mobo σου , λαμβανοντας υποψη και μελλονττικες αναβαθμισεις (καρτες πχ που μπορει να καλυπτουν παραπανω απο μια θυρα λογω μεγεθους κλπ)

Δημοσ.

μου ηρθε η xonar DG σημερα και την εβαλα επανω. ακομα και με κατι παλιο ηχειακια innovator 2.1 που εχω απο παλια, καταλαβ διαφορα. δλδ εβγαλε ηχους κυριως σε υψηλες συχνοτητες, που πριν, δεν ακουγα. φανταζομαι με τα Χ-540 διαφορα που θα εχει..!!

το κυριοτερο, δουλευει αψογα με τα 7αρια, εχει ωραιο κεντρο ελεγχου, απλο και πανευκολο. μια χαρα τη βλεπω (+ακουω)!!

Δημοσ.

ρε παιδια πηρα την Asus Xonar DX τελικα...τωρα πρεπει να απενεργοποιησω την onboard καρτα ηχου,σωστα? πως θα το κανω αυτο?

βρηκα στο BIOS στα onboard options ενα option που λεει "high definition audio [enable/disable]" αυτο απενεργοποιω?

Δημοσ.

ρε παιδια πηρα την Asus Xonar DX τελικα...τωρα πρεπει να απενεργοποιησω την onboard καρτα ηχου,σωστα? πως θα το κανω αυτο?

βρηκα στο BIOS στα onboard options ενα option που λεει "high definition audio [enable/disable]" αυτο απενεργοποιω?

Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσεις τίποτα. Όταν συνδέσεις τα ηχεία στην asus αυτόματα θα επιλεχθεί αυτή για playback.

Μπορεί να έιναι ενεργές και οι δύο. Μόνο αν είχες προβλήματα θα είχε κάποιο νόημα να ψαχτείς για απενεργοποίηση.

Δημοσ.

προσπαθω να περασω τους τελευταιους drivers απο το site της asus και μολις φορτοσουν οι drivers στο "loading screen" σταματαει και δεν κανει τιποτα!

εχει κανεις καμια ιδεα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...