jumper_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 τι λετε για το Webs.com ?? αν εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε θα προτιμουσα να μου πειτε και το λογο γιατι εχω μαυρα μεσανυχτα στο θεμα.. ευχαριστω εκ των προτερων..
giankar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Για πιο πακέτο λες και τι απαιτήσεις έχεις;
jumper_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 σιγουρα στην αρχη κατι πολυ απλο οποτε ή free ή startet...
jumper_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ΑΑΑ και κατι βασικο.. σαν αρχαριος που ειμαι να προτιμησω να εχει site builder ή να προσπαθησω να φτιαξω κατι εξ ολοκληρου δικο μου και ας ειναι και αρκετα κατωτερο αισθητηκα τουλαχιστον..??
derasto Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Προτεινω www.3ix.org(φτηνα πακετα) και www.hostgator.com Αν και εχουν site builder,καλο θα ηταν να φτιαξεις κατι δικο σου.Στην αρχη ισως,οπως ειπες να μην ειναι τοσο ωραιο αισθητικα αλλα τουλαχιστον θα μαθεις.
NiKoS WSN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Φίλε το έχω ψάξει το θέμα καθώς έχω free site στην webs και είναι σχετικά καλό για free για επί πληρωμή δεν θα το σύστηνα διότι πρώτον δεν αναγνωρίζει ελληνικά (tabs,titles κλπ)και γενικότερα υπάρχουν πολύ καλύτερα... σου προτείνω άμα μπορείς να πληρώσεις αυτό εδώ Link με 3,50 ευρώ το μήνα και τρελό site builder και άμα δεν σου κάνει παίρνεις το επόμενο εξίσου φτηνό...
x_maras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εγώ με hostgator ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος και πολύ καλή εξυπηρέτηση.
eNs_99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δύο ελληνικές πολυ καλές εταιρείες! CretaForce.gr ή pHox.gr
Jojos15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Εγω θα σου προτεινα να το κανεις με SocialGO ή με Wix που και τα δυο βγάζουν υπέροχο απτέλεσμα. Οσο για domain θα παρεις απο το e-provoli γιατι ειναι φθηνα,ελληνικα,και το μαγζι του ειναι και εδω πισω!(Θεσσαλονικη,Συκιες)
mopass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δες και στο www.joohost.com. Εχει πολύ εύκολο website builder με πολλα έτοιμα template.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.