Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μαυρισμένο wifi σε ubuntu


psycho_dreams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα λοιπόν το πρόβλημα μου άρχισε ξαφνικά, αρχικά μια μέρα σηκώνομαι και ακουω κάτι να χτυπάει στο λαπτοπ το ανοίγω και απότι είδα είχε ξεκουμπώσει η μια ραμ,δεν είδα κάποιο άλλο πρόβλημα.Παράξενο μου φάνηκε..το λειτουργικό είναι ubuntu,τη βάζω λοιπόν στη θέση της ανοίγω το λαπτοπ και έχει χάλια ανάλυση(δεν ξέρω αν λειτουργούν και οι δυο ραμ κανονικα) και μου εμφανίζει (ενώ πριν λειτουργούσε μια χαρά) απενεργοποιημενο το wifi και μαυρισμένο κ δεν μπορώ να επιλέξω κάτι κ να ενεργοποιήσω το wifi.Το λαπτοπ δεν έχει κουμπί ενερ/απενεργ και είναι πολύ παράξενο ξαφνικά γιατί να συμβαίνει αυτό το πράγμα..Πήγα και έβαλα ένα κάρτα usb (levelone wua 0603) την εγκατάσταση (νομίζω) έβαλα στο blacklist κάποια rt2800 όπως έιχα δει σε ένα φόρουμ και θα έπρεπε να λειτουργεί. Κάνω επανεκίνηση στο λαπτοπ κοιτώ πάνω δεξιά και μου εμφανίζει και την νέα κάρτα και την παλιά πάλι απενεργοποιημένες και μαυρισμένες..τι μπορεί να συμβαίνει???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον χαιρετάει το λάπτοπ σου. Υποψιάζομαι ότι είναι καθαρά θέμα hardware και κάτι κάηκε εκεί μέσα...

Λεπτομέρειες δεν μπορώ να πω (ακόμα δεν μπορώ να μυρίσω δάχτυλα... :D ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν ειναι η ram προβληματικη, τοτε σιγουρα κατι τρεχει με το σκληρο.

Εκτος απο τις 2 καρτες που δεν μπορει να τις κανει να δουλεψουν, λες οτι σε εβγαλε και σε χαλια αναλυση, το οποιο μονο ως "εκτακτη χρηση του vesa προκειμενου να εχεις γραφικο περιβαλλον" μπορει να ερμηνευτει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα καλά πως γίνεται να έχει αυτό που μου περιγράφεται ενώ το ίδιο λαπτοπ είναι dual boot με windows 7 και στα windows λειτουργεί τουλάχιστον η usb κάρτα τουλάχιστον και έχω ίντερνετ.Και μέσω ethernet έχω νετ και απο ubuntu αλλα και απο windows... :fear: :whistle:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...