AnatoliGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 το οδηγησα κ κολησα!!!!!!! μου το δινει φιλος με 6.500 ευρο.μοντελο 2007 33.000 χιλιομετρα 125 bhp k πολλα εξτρα. να το παρω η να παω για κατι αλλο σαυτα τα λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Θα ειναι η πρωτη σου μοτοσυκλετα? Εχεις κανει τεστ ride καποιο αλλο μοντελο ιδιας κατηγοριας με το tiger? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ειχα 6 χρονια ενα ΧΤ 600.εχω οδηγησει αρκετα μηχανακια(vstom,tdm,husqvarna sm 610-πυραυλος)αλλα ο τιγρης μουκανε εντυπωση κ κολλησα.αλλα τωρα που το σκεφτομαι μαυτα τα λεφτα παιρνω vstrom καινουριο!!!!!!!!δεν ξερω,θελει ψαξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ναι ρε συ αλλα από τη μια με 6.500 θα έχεις μηχανή με @@, ενώ από την άλλη θα έχεις ...ενα v-strom για την ακρίβεια, θα είσαι άλλος ένας (μέσα στους χιλιάδες πλέον) με v-strom. έχω καβαλήσει το στρώμα του κολλητού μου και μου φάνηκε εντελώς απρόσωπο, σαν συνοδηγό δεν με βόλεψε καθόλου, πολύ φαρδιά σέλα με αποτέλεσμα να ανοίγουν αρκετά τα πόδια μου, καθώς και πολύ επίπεδη με αποτέλεσμα να μην κάθεται καλά ο κώλος μου... το z750 που είχε πριν καλύτερη σέλα συνοδηγού είχε, χωρίς πλακα. άσε που κάνει σαν πλυντήριο δεν το πάω μια ε, δεν πιστεύω να φάνηκε? το 1050 δεν το έχω καβαλήσει, αλλα έχω καβαλήσει το 955i και το street triple 675, και μονο ο ήχος που βγάζουν για εμενα είναι λόγος αγοράς! για εμενα, εφόσον λες ότι έχεις οδηγήσει αρκετά μηχανάκια και ο τίγρης σου έκανε κλικ, βουρ! και εφόσον είναι και από φίλο σου και ξέρεις σε τι κατάσταση είναι το μηχανάκι, βουρ στο τετραγωνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Το vstrom 650 εχει 8000 καινουριο. Σε αυτα τα κυβικα προτεινω με 1000 το versys. To tiger ειναι οντως σε καλη τιμη αλλα δεν θα το προτεινα αν ειναι για χρηση πολης. Τα εχω οδηγησει και τα 3 παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Oπως και να χει ειναι μια ιδιαιτερη μηχανη. Τρομερός κινητηρας απο θεμα ροπης οντας 3κιλυνδρος.Ροπη απτο 0 και ξεχνάς τι ταχυτητα εχεις μεσα. Δεν ειναι μηχανή της σειράς οπως τα "κοινα" ας πουμε,μηχανακια. Παντως ακουστηκε πως το μοτερ τους παρουσιαζει προβληματα λόγω σχεδιαμου.Αν και η εταιρια εχει αφησει να εννοηθει πως απλα ηταν λαθος παρτιδες καποια σειρά πιστονιων. (ας με διορθωσει καποιος αν θυμαμαι λαθος κατι). Παντως απο ήχο το εχω ερωτευτει οπως και ο κολλητος μου,αλλα κεινος κατεληξε σε monster s4rs. Δεν γνωριζω και πολλα απο μηχανες,το γυμνο φειζερ του κολλητου οδηγώ που και που, αλλα εχω επισης ερωτα με ιδιαιτερες μηχανες και πανω απ'ολα γυμνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Oπως και να χει ειναι μια ιδιαιτερη μηχανη. Τρομερός κινητηρας απο θεμα ροπης οντας 3κιλυνδρος.Ροπη απτο 0 και ξεχνάς τι ταχυτητα εχεις μεσα. Δεν ειναι μηχανή της σειράς οπως τα "κοινα" ας πουμε,μηχανακια. Παντως ακουστηκε πως το μοτερ τους παρουσιαζει προβληματα λόγω σχεδιαμου.Αν και η εταιρια εχει αφησει να εννοηθει πως απλα ηταν λαθος παρτιδες καποια σειρά πιστονιων. (ας με διορθωσει καποιος αν θυμαμαι λαθος κατι). Παντως απο ήχο το εχω ερωτευτει οπως και ο κολλητος μου,αλλα κεινος κατεληξε σε monster s4rs. Δεν γνωριζω και πολλα απο μηχανες,το γυμνο φειζερ του κολλητου οδηγώ που και που, αλλα εχω επισης ερωτα με ιδιαιτερες μηχανες και πανω απ'ολα γυμνες. αυτο για τα πιστονια το εμαθα κ εγω στο mybike.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ο ηχος της tiger παντως ειναι ξεσηκωτικος... το εχει ενα φιλαρακι διπλα στο σπιτι και οποτε το βαζει μπρος χαιρομαι να το ακουω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.