Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Λυπάμαι, δεν μπορώ να δω με χιούμορ το άνοιγμα όσων νημάτων ορέγεται ο κάθε χρήστης για το ίδιο θέμα ή το σπαμάρισμα ενός θέματος που τον ενδιαφέρει σε οποιοδήποτε νήμα διακρίνει την παραμικρή συνάφεια. Δεν υπάρχει τίποτε το "χιουμοριστικό" στο spam.
thanocaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Worst Director? Jason Friedberg and Aaron Seltzer, "Vampires Suck" Michael Patrick King, "Sex and the City 2" M Night Shyamalan, "The Last Airbender" David Slade, "The Twilight Saga: Eclipse" Sylvester Stallone, "The Expendables" Ντροπή αυτή η υποψηφιότητα. Δε σέβονται τίποτε πλέον εκεί. Αν και δεν ξέρω αν αστειεύεσαι ή όχι, αυτό σκέφτηκα κι εγώ διαβάζοντας τη λίστα. Κατά τ' άλλα, ό,τι είπε ο Σνουμπ περί 'Ολόκληρου του καστ'.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Λυπάμαι, δεν μπορώ να δω με χιούμορ το άνοιγμα όσων νημάτων ορέγεται ο κάθε χρήστης για το ίδιο θέμα ή το σπαμάρισμα ενός θέματος που τον ενδιαφέρει σε οποιοδήποτε νήμα διακρίνει την παραμικρή συνάφεια. Δεν υπάρχει τίποτε το "χιουμοριστικό" στο spam. Το οτι ανοιξα ξεχωριστο θεμα για την υποψηφιοτητα της Ελλαδας μετα απο 35 χρονια εστω κ εαν υπηρχε θεμα ηδη για την ταινια δεν ειναι δα κ εκγλημα.Οπως επισης ενα poll για να παω κοντρα στον παλιοκαιρο κ παλιοκρυο στο μπλα μπλα. Οπως ειπαμε ειμαι ιδιαιτερα πηγαιος ανθρωπος αλλα οχι κ spam.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Εξαλλου εχω δειξει πιστευω δειγματα γραφης οτι μπορω κ συνεισφερω σε θεματα που απτονται γνωσεων μου κ ενδιαφεροντων μου.Lighten up
Jastonas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά γιατί τον Stallone; Μια χαρά τα πήγε. Παρόλα αυτά η ερμηνεία του Dolph -Ρώσου - Κακός Ρόκυ 4 - Lundgren ήντα πραγματικά ένα άσμα! Αυτό μάλλον δεν μπήκε σαν υποψηφιότητα για να υπάρχει ανταγωνισμός.
yanc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Στα remakes λειπει, μα λειπει πολυ, το Dinner for schmucks.
N0tisOO7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σ' αυτά που δεν συμφωνώ είναι: Χειρότερη σκηνοθεσία Sylvester Stalone Χειρότερη ηθοποιός σε δεύτερο ρόλο Jessica Alba το πολύ σε μία το πολύ υποψηφιότητα και αν είναι μόνο και μετά βίας για το Little Fockers Χειρότερη ηθοποιός σε δεύτερο ρόλο Nicola Peltz, για το The Last Airbender Ας έβαζαν από το Twilight 2 άχρηστες, πιο πολύ αξίζουν να είναι στη λίστα Χειρότερο Remake ή Rip-Off Clash Of The Titans Και λείπουν: Χειρότερη σκηνοθεσία Garry Marshall για το Valentine's Day Χειρότερη ηθοποιός σε δεύτερο ρόλο Taylor Swift για το για το Valentines Day Χειρότερη ερμηνεία ολόκληρου κάστ Valentines Day Πάντως έχουν κολλήματα με το M. Night Shyamalan, Jessica Alba και Sylvester Stalone
Kasrith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Αν και δεν ξέρω αν αστειεύεσαι ή όχι, αυτό σκέφτηκα κι εγώ διαβάζοντας τη λίστα. Κατά τ' άλλα, ό,τι είπε ο Σνουμπ περί 'Ολόκληρου του καστ'. Υποψήφιος είναι, δεν το πήρε και όλας
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Πάντως έχουν κολλήματα με το M. Night Shyamalan Βασικά στον Shyamalan έχει κολλήσει η ταμπέλα ότι κάνει θρίλερ, λόγω της 6ης αίσθησης, και από τότε ότι και να βγάζει πάνε όλοι να το δούνε με ότι να 'ναι προσδοκίες. Παραμύθια γυρίζει ο άνθρωπος και σαν παραμύθια είναι πολύ ωραίες ταινίες. Δεν είναι ταινίες για να τρομάξεις ή να φοβηθείς. Βέβαια έτσι τις διαφημίζουν, γιατί ο στόχος είναι να πάει ο κόσμος, όχι να ευχαριστηθεί. Γενικά έχουν μαζέψει λάθος κοινό στις ταινίες του και λογικό είναι στο κοινό που απευθύνονται να μην αρέσουν αυτές οι ταινίες. Υπάρχει, όμως, κοινό που θα του άρεσαν. Άλλωστε και η 6η αίσθηση αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι τόόόσο πια θρίλερ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το σενάριο είναι κλεμμένο-εμπνευσμένο (σύμφωνα με τον ίδιο τον σκηνοθέτη) από ένα επεισόδιο της σειράς "are you afraid of the dark", μια σειρά όπως το "goosebumps" ή το "tales from the crypt", δηλαδή τρόμος για παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.