CENTAURUS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν, θέλω να μεταφέρω για αρχή, το βιντεο που εχω τραβήξει μεσα απο 3 διαφορετικές βιντεοκάμερες με κασέτα. Οι έξοδοι είναι στις 2 με αναλογικό τρόπο, video + component και στην τελευταία με hdmi (1080i). Το μάτι μου έπεσε σε μια συσκευή, την παρακάτω... http://www.blackmagic-design.com/products/intensity/ δεν έτυχε να ασχοληθώ με κάτι παρόμοιο, μου φαίνεται καλή μιας και έχει πολλές κ διαφορετικές εισόδους/εξόδους και επιπλέον έχει σύνδεση usb3 το οποίο πιστεύω είναι απαραίτητο για το HD video που έχω ωστε να προλαβαίνει τον όγκο δεδομένων. Το αρνητικό είναι πως συνεργάζεται απο ότι κατάλαβα μόνο με συγκεκριμένες μητρικές x58, p55 νομίζω...σαν τιμή κυμαίνεται απο 180-210 ευρώ. Όσοι γνωρίζετε κάτι αντίστοιχα καλό που θα μπορεσω να κάνω την δουλειά μου, δώστε τα φώτα σας. Θέλω όσο το δυνατό να έχω καλύτερη μεταφορά βίντεο χωρίς να ξεφύγω οικονομικά. Μήπως θα μπορούσα να τα καταφέρω δίχως την αγορά κάποιας εξειδικευμένης συσκευής όπως η προηγούμενη... Μόλις λύσω αυτόν τον γρίφο θα ψάξω κ για το πιο πρόγραμμα επεξεργασίας θα χρειαστώ...
ahristos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Καμία σχέση... Δε χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Στις πρώτες 2 αν είναι ψηφιακές θα δεις ότι έχουν και θύρα firewire, που μπορεί ήδη να έχει ο υπολογιστής σου. Αν δεν έχει, μια φθηνή πρόσθετη κάρτα φτάνει. Αν τελικά είναι αναλογικές πάλι μια απλή κάρτα με αναλογικές εισόδους κάνει. Για την HD κάμερα, θα δεις ότι έχει και USB2 έξοδο που είναι υπεραρκετή για τον όγκο δεδομένων. Αυτά είναι γενικότητες βέβαια, αλλά αφού δεν ξέρω τα μοντέλα λέω τι επικρατεί στο 95% των περιπτώσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.