ndimos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας! Θέλω επειγόντως τη βοήθειά σας! Θέλω να ανοίξω μια υπάρχουσα βάση δεδομένων (αρχείο sql),να κάνω ερωτήματα και να βλέπω τα αποτελέσματα. Ξέρω ότι αυτό γίνεται με το SQL Server 2008 Enterprise το οποίο όμως δε μπορώ να εγκαταστήσω σωστά λόγω ασυμβατότητας με τα Windows 7 που έχω! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα με το οποίο να κάνω τη δουλειά μου;;; Ευχαριστώ πολύ!
computeras13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το αρχείο sql μέσα έχει κώδικα σε sql ο οποίος μπορεί να σου βγάζει κάποια αποτελέσματα ή να σου φτιάχνει μια βάση και να σου γεμίζει με δεδομένα κτλ. Υποθέτω εσύ έχεις ένα αρχείο που περιέχει τα query για να σχηματιστεί η βάση σου. Περιβάλλοντα υπάρχουν αρκετά αρκεί να μας πεις για τι περιβάλλον είναι το sql αρχείο που έχεις. Για να καταλάβεις αλλιώς είναι οι εντολές στον SQL Server, αλλιώς στην Oracle, αλλιώς στην MySQL κτλ.
ndimos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το αρχείο sql μέσα έχει κώδικα σε sql ο οποίος μπορεί να σου βγάζει κάποια αποτελέσματα ή να σου φτιάχνει μια βάση και να σου γεμίζει με δεδομένα κτλ. Υποθέτω εσύ έχεις ένα αρχείο που περιέχει τα query για να σχηματιστεί η βάση σου. Περιβάλλοντα υπάρχουν αρκετά αρκεί να μας πεις για τι περιβάλλον είναι το sql αρχείο που έχεις. Για να καταλάβεις αλλιώς είναι οι εντολές στον SQL Server, αλλιώς στην Oracle, αλλιώς στην MySQL κτλ. Αυτή είναι η βάση μου. Τί προτείνεις;;; http://min.us/mc3qg7LOiqGJk
computeras13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 SQL Server χρειάζεσαι. Δοκίμασε να βάλεις την Express έκδοση από εδώ.
ndimos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 SQL Server χρειάζεσαι. Δοκίμασε να βάλεις την Express έκδοση από εδώ. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω τί έγινε... :-D SQL Server χρειάζεσαι. Δοκίμασε να βάλεις την Express έκδοση από εδώ. Το κατέβασα, το εγκατέστησα, άνοιξα τη βάση μου αλλά δε μπορώ να συνδεθώ στον server για να κάνω New Query. Μου ζητάει να συμπληρώσω αυτά τα πεδία (βλ. επισύναψη) Τί να βάλω;;
computeras13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μπες με windows authentication και δοκίμασε να γράψεις localhost στο που θα συνδεθείς.
ndimos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μπες με windows authentication και δοκίμασε να γράψεις localhost στο που θα συνδεθείς. OK, συνδέθηκα! Τώρα κάνω ένα απλό ερώτημα και μου βγάζω το εξής μήνυμα λάθους!!! (βλ. επισύναψη κάτω δεξιά με τα κόκκινα γράμματα...) Γιατί;;; OK, συνδέθηκα! Τώρα κάνω ένα απλό ερώτημα και μου βγάζω το εξής μήνυμα λάθους!!! (βλ. επισύναψη κάτω δεξιά με τα κόκκινα γράμματα...) Γιατί;;; OK αφού έψαξα αρκετά το βρήκα μόνος μου! Πάνω αριστερά, εκεί που υπάρχει η βάση master, επέλεξα από το dropdown menu τη δική μου βάση και τώρα όλα μου τα ερωτήματα απαντώνται κανονικά! Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου, πάντως!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.