instinct21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Σημερα προσπαθησα πρωτη φορα να συνδεσω συσκευη usb στις θυρες της οθονης αλλα δυστυχως κανενα απο τα 4 διαθεσιμα usb δεν ανταποκρινεται! συνεδεσα 2 στικακια διαφορετικα! δεν αντιδρα καθολου! ειτε συνδεεις ειτε οχι το ιδιο και το αυτο! Εχει συναντησει κανεις το ιδιο προβλημα? Καμια ιδεα?
Nikosgiann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 εχεις συνδεσει την οθονη με τον υπολογιστη και με το καλωδιο usb περα απο αυτο της εικονας? αν ναι,κοιτα μηπως χρειαζεται drivers,ειτε απο το cd ειτε απο το site(recommended)
instinct21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ουπς... αυτο δεν το σκεφτηκα... κατσε να το συνδεσω να δουμε... Αυτο ηταν φιλε Νικο σε ευχαριστω πολυ!!!!
AnatoliGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ουπς... αυτο δεν το σκεφτηκα... κατσε να το συνδεσω να δουμε... Αυτο ηταν φιλε Νικο σε ευχαριστω πολυ!!!! ρε παιδια αυτο με τα usb στις οθονες ποτε δεν τοχω δοκιμασει.δλδ συνδεεις ενα flash usb κ μετα τι?κ τι αλλο εκτος απο flash μπορεις να συνδεσεις?
Nikosgiann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια αυτο με τα usb στις οθονες ποτε δεν τοχω δοκιμασει.δλδ συνδεεις ενα flash usb κ μετα τι?κ τι αλλο εκτος απο flash μπορεις να συνδεσεις? ειναι USB θυρες. αντι να σκυβεις και να βαζεις το φλασακι σου στον υπολογιστη,το βαζεις στην οθονη..για θεμα ευχρηστιας ειναι. οτι ακριβως κανει και ενα usb hub.
ikskarda Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 εγω φιλε πανω στην δικη μου εχω την camera , ενα razer ποντικι και εχω ελευθερες τις 2 πλαϊνες θυρες στα αριστερα , οπου συνδεω usb sticks η κανενα εξωτερικο δισκο . τωρα αν δουλευουν ταυτοχρονα και οι 4 θυρες , δηλαδη εχουν καποια συσκευη απανω δε ξερω αν παιζει καποιο προβλημα τροφοδοσιας η κατι αλλο. αλλα ετσι ειμαι μια χαρα
AnatoliGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ειναι USB θυρες. αντι να σκυβεις και να βαζεις το φλασακι σου στον υπολογιστη,το βαζεις στην οθονη..για θεμα ευχρηστιας ειναι. οτι ακριβως κανει και ενα usb hub. αντε ρε???????καλη φαση!!!βρε τι μαθαινουμε καθε μερα
instinct21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 πολυ χρησιμο!!! εγω εχω 3 usb στο λαπτοπ και ειναι ολα καλθμενα μονιμα! με εσωσε η οθονη!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 να ξέρετε πάντως ότι μοιράζεται το bandwidth αυτών των 4 ports μιας και είναι συνδεδεμένα πάνω σε μια port της mobo
Nikosgiann Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 να ξέρετε πάντως ότι μοιράζεται το bandwidth αυτών των 4 ports μιας και είναι συνδεδεμένα πάνω σε μια port της mobo αν και δεν νομιζω πως χρειαζεται να τους απασχολει γιατι α.αρκετα απιθανο να κανουν ταυτοχρονη μεταφορα με 4 flashακια β.δεν παιζει να τερματισουν το bandwith και παλι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 μπορεί να βάλουν 2 εξωτερικούς σκληρούς πάνω της και να μεταφέρουν αρχεία από τον έναν στον άλλο...η ταχύτητα θα είναι σημαντικά μειωμένη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.