Προς το περιεχόμενο

Κανονισμός εξετάσεων

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση

που δεν δώσει κάποιος εξετάσεις εργαστηρίων για λόγους υγείας;

Αν υπάρχει χαρτί γιατρού τι προβλέπετε το δίνεις σε άλλη χρονική στιγμή?

Δημοσ.

Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση

που δεν δώσει κάποιος εξετάσεις εργαστηρίων για λόγους υγείας;

Αν υπάρχει χαρτί γιατρού τι προβλέπετε το δίνεις σε άλλη χρονική στιγμή?

Γιατί δεν πας να πιάσεις το καθηγητή να του εξηγήσεις?? Χαρτί γιατρού μπορείν αβρεί ο καθένας οποιαδήποτε στιγμή αν θέλει να δικαιολογηθεί και το ξέρουν και αυτοί εκει μέσα..άρα πήγαινε βρές τον καθηγητή και συζήτησέ το μαζί του...

Δημοσ.

Ο καθηγητης μου ειπε να το κανονισω με την γραμματεια..

Θελεις να ειναι τυπικος..Χαρτι νοσοκομειου λεω οχι ιδιωτικου γιατρου

προβλεπη κατι τετοιο ο κανονισμος;

Δημοσ.

Ο καθηγητης μου ειπε να το κανονισω με την γραμματεια..

Θελεις να ειναι τυπικος..Χαρτι νοσοκομειου λεω οχι ιδιωτικου γιατρου

προβλεπη κατι τετοιο ο κανονισμος;

Ναι προβλέπει και μου έτυχε να μου χρειαστεί, αλλά είχα όντως νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για μισή μέρα κι έχασα την εξέταση.

Δημοσ.

Μολις πριν....33 χρονια που ειχα παθει κολικο πηρα βεβαιωση απο το δημοσιο νοσοκομειο της Θεσσαλονικης πηγα στην γραμματεια και μου κανονησαν ημερομηνια να δωσω μονος μου δυο μαθηματα στο γραφειο (εδρα) του καθηγητη.

Σε καλο μου βγηκε τελικα.

Δημοσ.

Είναι πολλά πριν 33 χρονιά..

Και μια ερώτηση ακόμα..

Υπάρχει εργαστήριο που το παρακολούθησα με έναν καθηγητή αλλα δεν το περασα.

Τωρα το μαθημα το εχει αλλος καθηγητης..

Μου λεει οτι πρεπει να το ξαναπαρακολουθησω μαζι του..

Αλλα εχω φυγει απο τη σχολη και ειναι πολυ δυσκολο..

Τι οριζεται σε αυτην την περιπτωση ξερει κανεις?

Δημοσ.

Η αποτυχία στις εξετάσεις επιβάλει την επανάληψη του μαθήματος/εργαστηρίου (ανεξάρτητα του διδάσκοντα). Το κόλπο για μη επανάληψη είναι απλά για να είναι πιο άνετα στα εργαστήρια. Κάποιος διδάσκοντας που σέβεται τη δουλειά δε θα το δεχτεί.

Δημοσ.

Είναι πολλά πριν 33 χρονιά..

Και μια ερώτηση ακόμα..

Υπάρχει εργαστήριο που το παρακολούθησα με έναν καθηγητή αλλα δεν το περασα.

Τωρα το μαθημα το εχει αλλος καθηγητης..

Μου λεει οτι πρεπει να το ξαναπαρακολουθησω μαζι του..

Αλλα εχω φυγει απο τη σχολη και ειναι πολυ δυσκολο..

Τι οριζεται σε αυτην την περιπτωση ξερει κανεις?

μόλις πριν λίγα - λιγοτερα απο 33 :P - χρόνια το είχα κάνει και εγω μιας και ήταν ενα διαστημα που ειχε χαλασει ο κεντρικός μετασχηματιστής στο κτηριο μας και ειχε αναβληθει επ αορίστου μία βραδυνη εξεταση μας. Το αόριστο έκατσε μια εβδομάδα μετά πάνω σε μια απο τις 3 μέρες που νοσηλεύτηκα στο Διαβαλκανικο για προγραμματισμένη εγχείριση στο γονατο (κακη του ώρα - ξαναχαλασε) και ο διδάσκων δέχτηκε να δώσω λιγες μέρες μετα και ναι μου βγήκε και εμένα σε καλό (μου έβαλε θέματα "σκουπας"-κοινώς, γελοία). Και εγω πάντως αν αντιμετώπιζα κάποια τέτοια περίπτωση αυτό θα έκανα...

Η αποτυχία στις εξετάσεις επιβάλει την επανάληψη του μαθήματος/εργαστηρίου (ανεξάρτητα του διδάσκοντα). Το κόλπο για μη επανάληψη είναι απλά για να είναι πιο άνετα στα εργαστήρια. Κάποιος διδάσκοντας που σέβεται τη δουλειά δε θα το δεχτεί.

διαφωνώ, έχουμε δώσει έναν όρκο (δε θυμαμαι που πότε και σε ποια περίπτωση) αλλά αν θυμάμαι καλα κάπου έλεγε να σεβομαστε το δικαίωμα στη γνώση και λοιπα δικαιώματα/ελευθεριές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...