twiner Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 καταρχήν δοκίμασε να ξεκινήσεις το firefox απ'το τερματικό ως υπερχρήστης: >sudo firefox αν πάλι τα ίδια, δοκίμασε με τη σειρά: >sudo dpkg-reconfigure libcairo2 libpango1.0-common >fc-cache -fs >sudo update-pangox-aliases Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 twiner πραγματικα με εσωσες . . . σε ευχαριστώ πολυ. . . με τις εντολες τις 3 που μου ειπες εφτιαξε. . . μπορεις να μου πεις τι εφταιγε τελικα γιατι οτι μου ελεγες το εκανα μηχανικα χωρις να ξερω? ευχαριστω παααρα πολυ παντως και ολους οσους προσπαθησαν . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 τα μηνύματα λάθους στο τερματικό βοήθησαν για τον εντοπισμό της λύσης στο google. 1 σενάριο ήταν: ο χρήστης δεν μπορεί να προσπελάσει κάποια fonts γιατί άλλαξαν τα δικαιώματα τους (άκυρο). λύση: εκ νέου ρύθμιση των pango, cairo και fonts cache. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ και παλι. . . με εσωσες. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.