Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Gabriel

said:

Θεωρητικά οχι,πρέπει να είσαι σε κάποιο "μπουκέτο" συνδρομητής.

Αυτά που μπορείς σίγουρα να δείς είναι τα ελεύθερα κανάλια κάθε δορυφόρου.

Βέβαια τώρα τελευταία έχουν γραφτεί προγράμματα (winstb) για skystar 2 που ξεκλειδώνουν κάποια μπουκέτα.

Πάντως για να δείς ελληνικό κανάλι στα σίγουρα,χρειάζεσαι Skystar1,CAM και CI με πακέτα της Nova για παράδειγμα που στο πακέτο της έχει και τα ελληνικά κανάλια.

ti kostos exei olo afto?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Για χαρά και πάλι.

Όταν κατεβάζω το από την σελίδα http://softcam.dvbnetwork.com/ το κλειδί του καναλιού (π.χ.Stream (Irdeto or Betacrypt,))μου το κατεβάζει σαν αρχείο μητρώου με την ονομασία SoftCam.Όταν το βάζω στον φάκελο του προγράμματος και πατάω πάνω στο αρχείο SoftCam να τρέξει μου βγάζει το μήνυμα :Το καθορισμένο αρχείο δεν είναι στοιχείο του μητρώου.Μόνο αρχεία μητρώου είναι δυνατόν να εισαχθούν.

Τι ακριβώς συμβαίνει ?

Τι κάνω λάθος ?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επειδή κάτι γράφτηκε για skystar-1 και nova ότι χρειάζεται να αγοράσεις cam interface και irdeto module με αρκετό κόστος. Σχετικά πρόσφατα κυκλοφορησε ενα irdeto module για το progdvb που δουλευει χρησιμοποιώντας ενα απλο phoenix interface οπυ συνδεεται στη σειριακή για να διαβαστει η κάρτα της nova. Το κόστος των εξαρτηματων για να φτιαχτει -αν πιανουν τα χερια απο ηλεκτρονικα- δεν ξεπερνα τα 12ε, ενώ το είδα έτοιμο σε μαγαζι με 40ε. Ακουσα οτι δουλεύει και με skystar-2 αν και με πολλα κολληματα..

re paidia ego exo tin kartoula apo tote pou ixa sindromi me tin eol.tora fenete oti mou einai klidomeni omos.ti prepei na kano?den exo problima me tin kerai mou oute me tous dektes mou humax irc-5400 patched all free cam oute me ton dreambox

Καλησπέρα.

Κάτι έχω καταφέρει μέχρι στιγμής.

Θα ήθελα να μάθω πια κανάλια έχετε καταφέρει να ξεκλειδώσετε ?

Ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να ψάχνει για κλειδιά ?

Έχτος από αυτήν την διεύθυνση,http://softcam.dvbnetwork.com/ δεν υπάρχει άλλη για κλειδιά ?

Ευχαριστώ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

http://www.satmania.com/eng/satchannels

http://www.kingofsat.net/search.php3

Edw vlepeis diafora stoixeia gia ta kanalia kathe doriforou.ena apo afta ta stoixeia einai i kwdikopoiisi pou xrisimopoiei.

opou vlepeis ir***to, S**a, nag*****on, viacc****s, tote tha vreis kleidia.gia ta upoloipa not yet..

Programata gia na psaxnoun kleidia.

Faust,Snif(vriskoun mona tous ta nea kleidia) kai mporeis na xrisimopoiiseis kai to logger.Dinontas tou kapoia stoixeia gia ton analogo provider psaxnei kai vriskei.<<<<-----S@c@+ir&*^to.

alla den xreiazetai na kaneis logging.To site pou exeis anaferei ta exei.

Φίλη μου καλησπέρα.

Έχω καταφέρει πλέον να ξεκλειδώσω μερικά κανάλια.

Σας Έχω κουράσει με τις ερωτήσεις όλους Σας και συγνώμη,αλλά χωρίς εσάς όλους δεν θα έφτανα μέχρι εδώ.

Στα κλειδωμένα κανάλια ο ήχος και η εικόνα έρχεται με διακοπές,ενώ στα ελεύθερα κανάλια όλα δουλεύουν εντάξει.

Έτσι πρέπει να είναι η χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο ProgDVB για να έρχεται σωστά η εικόνα ?

Ευχαριστώ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ

dhmhtrhs

said:

Φίλη μου καλησπέρα.

Έχω καταφέρει πλέον να ξεκλειδώσω μερικά κανάλια.

Σας Έχω κουράσει με τις ερωτήσεις όλους Σας και συγνώμη,αλλά χωρίς εσάς όλους δεν θα έφτανα μέχρι εδώ.

Στα κλειδωμένα κανάλια ο ήχος και η εικόνα έρχεται με διακοπές,ενώ στα ελεύθερα κανάλια όλα δουλεύουν εντάξει.

Έτσι πρέπει να είναι η χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο ProgDVB για να έρχεται σωστά η εικόνα ?

Ευχαριστώ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Exeis dokimasei allo programa ektos apo to progdvb i kapoia alli ekdosi tou progdvb?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...