dhmhtrhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2003 Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια απορία και θα ήθελα την βοήθεια Σας. Έχω δη στο πλαίσιο την κάρτα DVB ΜΜ SKYSTAR 2 DVB PC (NO COMMON INTERFACE) . http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=910&Catalog_Id=16&Product_Id=89324&Merchant_Id=1,και σκέφτομαι να την αγοράσω. Με αυτήν την κάρτα μπορώ να ξεκλειδώνω κανάλια με τα διάφορα προγράμματα που υπάρχουν στο ιντερνετ. Αν όχι να μην πανε τσάμπα τα λεφτά. Σας παρακαλώ απαντήστε αν γνωρίζετε. Ευχαριστώ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 4 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2003 fysika kai mporeis.. an kai apo eksoteriko tha tin vreis fthinotera.. xtypa tin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoss Δημοσ. 4 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2003 prepi na tin dini poli ftina i europe on line mazi me sindromi h mipos ine kapia alli eteria...boris na dis sto site tis europe on line alla ixa di pos tin dinun me poli ftini timi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2003 Ευχαριστώ για της απαντήσεις. Αυτό ότι δεν δέχεται κάρτα μπορεί να μου αποφέρει προβλήματα στο μέλλον για κάποιες υπηρεσίες(έκτος από ότι δεν μπορώ να βάλω κάποιο μπουκέτο δορυφορικό)? Η μπορώ να γίνω συνδρομητής σε κάποια εταιρία και με αυτήν την κάρτα ? ΔΗΜΗΤΡΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 4 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2003 Μάλλον κοίτα πρός την απείρως καλύτερη Skystar 1 αν ενδιαφέρεσαι και για τέτοια πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoss Δημοσ. 5 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2003 tha simfoniso me ton gabriel.k ego autin exo.pados an endiaferese gia sat net kalitera na paris tin 2 giati nomizo pos px h europe on line den dini ipiresies net meso ths 1 pleon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Camel Δημοσ. 5 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2003 paidia kalhspera. h lysh ths skystar 1 gia syndromitikh t.v moy moiazei ligo akribh giati prepei na ypologisete k to kostos toy common interface k toy analogoy module (gyro sta 100e to ka8e ena an 8ymamai kala) + thn syndomh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Φίλη μου καλησπέρα και πάλι. Σήμερα τελικά αγόρασα την SKYSTAR 2. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι από το μεσημέρι προσπαθώ να κάνω κάτι με τα προγράμματα που έχω βρει στο ιντερνετ αλλά τίποτα μέχρι τώρα (10.45 μμ). Ξέρετε να μου πείτε κανένα πρόγραμμα να δουλέψω ? Και καμία βοήθεια πάνω σε αυτό(οδηγίες). Σε Κανά δυο post πιο κάτω βλέπω για το πρόγραμμα :ProgDVB, αλλά λενε τα παιδία να κατεβάσεις και ένα zip(mdyankse) και να το ανοίξεις στο φάκελο του προγράμματος αυτού. Ώμος η διευθύνσεις που δίνουν η δεν υπάρχει η το zip είναι χαλασμένο. Αν γνωρίζει κάποιος και για αυτό ας μου απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 ego thelo na rotiso an me kapoia karta san afti tin skystar2 mporo na valo ena aplo piato kai na sindeso to pc mou ekei gia na vlepo tv tha mporo na vlepo ellinika kanalia? gia eksoteriko milao... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Θεωρητικά οχι,πρέπει να είσαι σε κάποιο "μπουκέτο" συνδρομητής. Αυτά που μπορείς σίγουρα να δείς είναι τα ελεύθερα κανάλια κάθε δορυφόρου. Βέβαια τώρα τελευταία έχουν γραφτεί προγράμματα (winstb) για skystar 2 που ξεκλειδώνουν κάποια μπουκέτα. Πάντως για να δείς ελληνικό κανάλι στα σίγουρα,χρειάζεσαι Skystar1,CAM και CI με πακέτα της Nova για παράδειγμα που στο πακέτο της έχει και τα ελληνικά κανάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheNetPoet Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 φίλε dhmhtrhs, αγόρασα κι εγώ την skystar 2 από το πλαίσιο. Για να λειτουργήσει, εγκαθιστάς τους τελευταίους drivers της κάρτας (4.2.2) τους οποίους θα κατεβάσεις από εδώ . Εγκαθιστάς, κάνεις reboot και κατόπιν ξεκινάς το setup4pc απ' όπου και θα ρυθμίσεις τον δορυφόρο που θέλεις να βλέπεις. Εχει έτοιμο τον astra, αν θέλεις hotbird θα προσθέσεις νέο δορυφόρο και θα κάνεις scan. Εμένα δεν λειτουργεί σωστά το πρόγραμμα αυτό γιατί απ' ότι διάβασα δε συνεργάζεται σωστά με media player 9, άρα αν έχεις κάποιον παλιότερο λογικά θα σου λειτουργήσει. Έχω εγκαταστήσει το progdvb και κατέβασα και το mdyankse για να ανοίγω μερικά "κλειστά" κανάλια. Aπό το mdyankse κάνεις unzip μέσα στο directory το yankse.dll. Επίσης κατεβάζεις τα softcam keys και τα σώζεις μέσα στο directory του progdvb. Ανοίγεις το progdvb, κάνεις scan τους δορυφόρους που θέλεις, επιλέγεις από το menu Plugins -> Yankse -> Active και είσαι οκ. Επειδή το pc μου είναι μουσείο (PIII 800) παρατηρώ κολληματάκια και χαμηλό performance (cpu 100%). Σε λίγο καιρό που θα έχω PIV νομίζω θα είμαι οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Φίλε μου TheNetPoet αυτό το mdyankse από που μπορώ να το βρω ? αυτό ρώτησα εxτές από που μπορώ να κατεβάσω αυτά τα προγράμματα. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Και κάτι άλλο που ξέχασα να γράψω παραπάνω. Σάρωση πως μπορείς να κάνεις ? το μόνο που έχω καταφέρει είναι να του βάζω μια συχνότητα (π.χ.12188 v.ΟΤΕ) και να μου βγάζει το μπουκέτο. Αλλά Σάρωση δεν μπορώ να κάνω. παραπάνω γράφουν μερική φίλη για τα ελληνικά κανάλια ότι δεν μπορείς να τα δεις,δεν κατάλαβα βέβαια πια εννοούν (Κλειδωμένα η ελεύθερα) Αλλά στο πακέτο του ΟΤΕ τα κανάλια που έχει τα βλέπω μια χαρά. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Ποιά κανάλια βλέπεις στο πακέτο του ΟΤΕ Δημήτρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 TheNetPoet: Δεν ειναι αναγκη να προσθεσεις χαρακτηριστικα δορυφορου (π.χ. Hotbird) στο setup4pc της καρτας. Μην ασχολεισαι καθολου με αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.