Προς το περιεχόμενο

Oscar 2011

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πως και τελειωσε μιση ωρα νωριτερα?(ναι τωρα ξυπνησα και μολις πετυχα το κλεισιμο)

to kings speech εχει το story του ελληνα δημοσθενη:P

παλι καλα που δεν βγηκε ο κυνοδοντας γιατι θα βγαιναν ακομη 3-4 ανωμαλες ταινες φετος

http://www.imdb.com/features/oscars/2011/nominations

Δημοσ.

Ε οχι ! Αισχος !! Το Inception επρεπε να το παρει...

μονο αν δεν ξερεις απο σινεμα.

ευτυχως το Network τον ηπιε κανονικα.αλλη υπερτιμημενη μ..κια και αυτη

Δημοσ.

Παντως παιδια ουτε εμενα μου αρεσε ο Κυνοδοντας, την βρισκω πολυ σοβαρη και πολυ κουλτουριαρικη ταινια.

Σαν εκεινες του Αγγελοπουλου τις ταινιες ενα πραγμα!

Το Inception εσχισε στα εφε και στον ηχο :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν θα πω οτι λεγα,αν και τα λεγα... :-D :-D Για πενταδα οκ ειμαστε αλλα για καλυτερη ταιια στα οσκαρ δεν νικανε ταινιες σαν τον κυνοδοντα συνηθως.Εδω ταινιες εκπληκτικες οπως η σιωπη των αμων δεν ειχε προταθει καν ως καλυτερη ταινια προφανως λογω ταμπου περιεχομενου.Παλι καλα που μπηκαμε πενταδα που μεχρι εκει επαιζε να αρεσει η ταινια ,ειμαστε και στο 2011,υποτιθεται ειμαστε λιγο πιο προχω απο 15 και 20 χρονια πριν και να μας βαλουν.Τωρα μην περιμενουμε και θαυματα..

Και θα πω κατι που εχω ξαναπει και καταληγω αντιπαθης κακια και ολα τα συναφη αν και το λεω για να σας προφυλαξω .Οχι,για να κανω διαχωρισμους.Αν οι ταινιες που βλεπετε ειναι τυπου spiderman ολες ,τι τον θελετε τον κυνοδοντα;βαρια και κουλτουριακη θα σας πεσει.Αν και δεν ειναι κουλτουριαρικη..spiderman βλεπω και εγω.Δεν ειναι οτι δεν μπορειτε να τον καταλαβετε.Απλα προφανως προτιματε κατι πιο αναλαφρο δεν ειναι κακο αυτο.

Κατα τα αλλα τα αναμενομενα,μια εκπληξη δεν εγινε ετσι για το εφε..η πορτμαν αρχικα δεν μου αρεσε μεν αλλα τελικα συνηδειτοποιησα τι ρολο παιζει.Κατα τα αλλα οκ.

Δημοσ.

Δεν θα πω οτι λεγα,αν και τα λεγα... :-D :-D Για πενταδα οκ ειμαστε αλλα για καλυτερη ταιια στα οσκαρ δεν νικανε ταινιες σαν τον κυνοδοντα συνηθως.Εδω ταινιες εκπληκτικες οπως η σιωπη των αμων δεν ειχε προταθει καν ως καλυτερη ταινια προφανως λογω ταμπου περιεχομενου.Παλι καλα που μπηκαμε πενταδα που μεχρι εκει επαιζε να αρεσει η ταινια ,ειμαστε και στο 2011,υποτιθεται ειμαστε λιγο πιο προχω απο 15 και 20 χρονια πριν και να μας βαλουν.Τωρα μην περιμενουμε και θαυματα..

Και θα πω κατι που εχω ξαναπει και καταληγω αντιπαθης κακια και ολα τα συναφη αν και το λεω για να σας προφυλαξω .Οχι,για να κανω διαχωρισμους.Αν οι ταινιες που βλεπετε ειναι τυπου spiderman ολες ,τι τον θελετε τον κυνοδοντα;βαρια και κουλτουριακη θα σας πεσει.Αν και δεν ειναι κουλτουριαρικη..spiderman βλεπω και εγω.Δεν ειναι οτι δεν μπορειτε να τον καταλαβετε.Απλα προφανως προτιματε κατι πιο αναλαφρο δεν ειναι κακο αυτο.

Κατα τα αλλα τα αναμενομενα,μια εκπληξη δεν εγινε ετσι για το εφε..η πορτμαν αρχικα δεν μου αρεσε μεν αλλα τελικα συνηδειτοποιησα τι ρολο παιζει.Κατα τα αλλα οκ.

Εδω κανεις λαθος, η Σιωπη ειχε οχι μονο προταθει αλλα παρει και το οσκαρ καλυτερης ταινιας...

Δημοσ.

Mε το μονο Οσκαρ που συμφωνω ειναι αυτο του ντοκυμαντερ στο Inside Job.Ολα τα υπολοιπα ειναι εκτος τοπου και χρονου και για τα πανηγυρια.Η Portman ηταν πολυ καλη αλλα και η Williams και η Lawrence ειχαν καλυτερες ερμηνειες.Στα ανδρικα απλα για γελια ολα.Ευτυχως η πατατα το Inception δεν πηρε και τιποτα σοβαρο.

Δημοσ.

Naι εχεις δικιο με την τελευταια εξοδο μπερδευτηκα που και αυτη προταθηκε μα δεν το πηρε.Τελος παντων τετοιες ταινιες αρρωστημενες καπως λιγο περιεχουν και το στοιχειο του σοκ μεσα.Και ισωςω αυτο δεν αρεσει σε ολους.Kαι ετσι οταν εχεις δυνατο αντιπαλο διπλα ειναι πολυ δυσκολο να νικησεις.Προφανως προτιμαται κατι το νορμα΄λ απο κατι το αρρωστημενο.

Δημοσ.

Mε το μονο Οσκαρ που συμφωνω ειναι αυτο του ντοκυμαντερ στο Inside Job.Ολα τα υπολοιπα ειναι εκτος τοπου και χρονου και για τα πανηγυρια.Η Portman ηταν πολυ καλη αλλα και η Williams και η Lawrence ειχαν καλυτερες ερμηνειες.Στα ανδρικα απλα για γελια ολα.Ευτυχως η πατατα το Inception δεν πηρε και τιποτα σοβαρο.

Flame με πολλαπλές εστίες, ε;

Στο θέμα, ακόμα δεν έχω δει το Λόγο του Βασιλιά, από τις υπόλοιπες θεωρούσα καλύτερο τον Μαύρο Κύκνο. Χάρηκα πάντως που τουλάχιστον δεν το πήρε το Social Network.

Άξια η Νάταλι, σόρρυ fearwhatnow αλλά δε μπορεί να λες σοβαρά ότι η Williams στο Blue Valentine ήταν καλύτερη.

Επίσης, έκπληξη το ξενόγλωσσης, θεωρούσα ακλόνητο φαβορί το Biutiful.

Πολύ μέτρια χρονιά γενικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...