Προς το περιεχόμενο

Oscar 2011

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προγνωστικά μου:

Best Picture Black Swan

Best Actor Colin Firth

Best Actress Natalie Portman

Best Supporting Actor Christian Bale

Best Supporting Actress Hailee Steinfeld

Best Director David Fincher

Best Foreign Language Film Biutiful

Best Adapted Screenplay The Social Network

Best Original Screenplay Inception

Best Animated Feature Toy Story

Δυσκολα να το δωσουν στην πιτσιρικα, πονταρω στο The Fighter γι αυτο το βραβειο!

ποτε ειναι?Τα δειχνουν νοβα?

27/2 ειναι και ναι τα δειχνει!

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα προγνωστικά μου:

Best Picture Black Swan

Best Actor Colin Firth

Best Actress Natalie Portman

Best Supporting Actor Christian Bale

Best Supporting Actress Hailee Steinfeld

Best Director David Fincher

Best Foreign Language Film Biutiful

Best Adapted Screenplay The Social Network

Best Original Screenplay Inception

Best Animated Feature Toy Story

Συμφωνώ σε όλα (όχι τι θέλω να βγει, τι θα βγει!) εκτός από Β' Γυναικείο και Καλύτερη Ταινία. Εκεί βλέπω The Social Network.

Επίσης, απαράδεκτο που λείπει ο Nolan από τη σκηνοθεσία.

Και δυστυχώς αν δεν πάρει ο Bardem τον πρώτο αντρικό (που δεν θα τον πάρει), θα χάσει ο Κυνόδοντας την ξένη ταινία. Όπως είπε ο Sellers, έχουν ένα διεστραμμένο τρόπο να μπλέκουν άσχετες κατηγορίες και να κάνουν αλχημείες.

Δημοσ.

Είμαι αισιόδοξος για τον Κυνοδοντα έστω κ αν ο αγαπημένος τους Μπαρδεμ χάσει το Όσκαρ.Βλέπω να πάθουν χοντρό τραμπακουλο στην Αμερική την επόμενη που κερδίσει ο Κυνοδοντας.Νομίζω η καλύτερη ξενογλωσσση πλέον έχει αποκτήσει την φήμη της πιο απρόβλεπτης κατηγορίας στα Όσκαρ με την τελευταία 10ετια οι πιο κουλες,αντισυμβατικες κ δυσπεπτες ταινίες να το κερδίζουν το αγαλματιδιο!Εκει πονταρω στο ότι ο Κυνοδοντας θα κερδίσει τελικά κ θα ειναι μια νίκη που θα ξεσηκώσει γερές αντιδράσεις.Η Μεξικανικη απλά ΔΕΝ ειναι η αγαπημένη των κριτικών φέτος.....Ο Κυνοδοντας ειναι!! κ αυτο θα φανεί κ στην ψηφοφορία πιστεύω του ευρύτερου εκλογικού σώματος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημοσ.

Αν βγεί ο Κυνόδοντας, θα βγείτε στην Ομόνοια να πανηγυρίσετε; Εγώ το ψήνω πάντως.

Eγω στο Μπιγκ Μπεν θα κατεβω παντως.Ηδη εχουμε προμηθευτει κασκολ της Εθνικης εδω ολη η παροικια.Θα βαψω κ μετωπο φυσικα

Δημοσ.
Βλέπω να πάθουν χοντρό τραμπακουλο στην Αμερική την επόμενη που κερδίσει ο Κυνοδοντας.

Μήπως το 'χουμε παραγ@μή... παραχέσει λίγο? Γιατί να πάθουν τραμπάκουλο? Μπορεί για εμάς να φαίνεται σαν κάτι τρομερό και φοβερό αλλά ο κυνόδοντας δεν παύει να είναι υποψήφιος σε μια ''υποκατηγορία''. Είπαμε να είμαστε περήφανοι και αισιόδοξοι, αλλά δεν βραβεύουν τον Λάνθιμο και για το συνολικό του έργο στον κινηματογράφο.

• Super Moderators
Δημοσ.

αλλά δεν βραβεύουν τον Λάνθιμο και για το συνολικό του έργο στον κινηματογράφο.

μην λες τέτοια γιατί θα βγει ο Τοξοβόλος και θα φωνάζει "we are the kings of the world" στη πλώρη κάποιου πλοίου...

Δημοσ.

Μήπως το 'χουμε παραγ@μή... παραχέσει λίγο? Γιατί να πάθουν τραμπάκουλο? Μπορεί για εμάς να φαίνεται σαν κάτι τρομερό και φοβερό αλλά ο κυνόδοντας δεν παύει να είναι υποψήφιος σε μια ''υποκατηγορία''. Είπαμε να είμαστε περήφανοι και αισιόδοξοι, αλλά δεν βραβεύουν τον Λάνθιμο και για το συνολικό του έργο στον κινηματογράφο.

Άσε ρε σου λέω τώρα...ο ουρανός σφοντύλι θα τους έρθει λέμε...Κυνόδοντας FTW!!!

Δημοσ.

and the Oscar goes to ....Dogtooth ακουγεται να λεει η Hathaway με τρεμαμενη φωνη κ στα καπακια να λιποθυμαει ενω ο Φρανκο να φωναζει ''σηκω μωρη,θα σου γλειψω το πληκτρολογιο,παλι ρομπα μας εκανες λεμε'' :devil:

Δημοσ.

Ειδα τα BAFTA.. Εδωσαν καμια 15ρια βραβεία στη δική τους ταινία το kings speach (μονο σε 1 κατηγορία εχασε)... Απλα ΕΛΕΟΣ!!! :angry: Πιο στημένα δεν θα μπορουσαν να ήταν.. Μονη καλή στιγμη η βραβευση του Κριστοφερ Λι :-)

Δημοσ.

Άσχετο αλλά...πέταξαν άλλες και άλλες ταινίες εκτός για το όσκαρ καλύτερης ταινίας και κράτησαν το toy story 3????? :mad:

Εννοείται πως κάνουμε κερκίδα για κυνόδοντα :-D :-D

Αν και πιστεύω πως αν το δουν οι Αμερικάνοι σαν πρώτη εμπειρία με τον ελληνικό κινηματογράφο θα αναρωτιούνται πόσο αρρωστιμένοι είμαστε σαν λαός :blink:

Δημοσ.

Άσχετο αλλά...πέταξαν άλλες και άλλες ταινίες εκτός για το όσκαρ καλύτερης ταινίας και κράτησαν το toy story 3????? :mad:

Εννοείται πως κάνουμε κερκίδα για κυνόδοντα :-D :-D

Αν και πιστεύω πως αν το δουν οι Αμερικάνοι σαν πρώτη εμπειρία με τον ελληνικό κινηματογράφο θα αναρωτιούνται πόσο αρρωστιμένοι είμαστε σαν λαός :blink:

Παρακαλώ, σεβασμός στην Pixar. :-)

Όσο για τον κυνόδοντα, εγώ πάλι πιστεύω, πως αν ήταν πιο "εύπεπτη" ταινία, σίγουρα θα την έκαναν αμερικανο-remake.

Δημοσ.

Φυσικά και σεβασμός στην Pixar :wub: παντού και πάντα.

Απλά πιστεύω ότι ούτε είναι -σε καμία περίπτωση- από τις καλύτερές της, ούτε ότι η συγκεκριμένη ταινία αξίζει να μπει σε μια τέτοια λίστα τη στιγμή που άλλες σημαντικές ταινίες έχουν μείνει απ έξω.Αυτό φυσικά δεν συμαίνει ότι η ταινία δεν είναι καλή :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...