Genatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τα προγνωστικά μου: Best Picture Black Swan Best Actor Colin Firth Best Actress Natalie Portman Best Supporting Actor Christian Bale Best Supporting Actress Hailee Steinfeld Best Director David Fincher Best Foreign Language Film Biutiful Best Adapted Screenplay The Social Network Best Original Screenplay Inception Best Animated Feature Toy Story Δυσκολα να το δωσουν στην πιτσιρικα, πονταρω στο The Fighter γι αυτο το βραβειο! ποτε ειναι?Τα δειχνουν νοβα? 27/2 ειναι και ναι τα δειχνει!
john1987 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 To σκηνοθεσιας το εχει καπαρωσει ο Fincher,ειναι τοσο σιγουρο? Κανα στοιχημα που παιζουμε ρε παιδια?
Francisco Goya Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τα προγνωστικά μου: Best Picture Black Swan Best Actor Colin Firth Best Actress Natalie Portman Best Supporting Actor Christian Bale Best Supporting Actress Hailee Steinfeld Best Director David Fincher Best Foreign Language Film Biutiful Best Adapted Screenplay The Social Network Best Original Screenplay Inception Best Animated Feature Toy Story Συμφωνώ σε όλα (όχι τι θέλω να βγει, τι θα βγει!) εκτός από Β' Γυναικείο και Καλύτερη Ταινία. Εκεί βλέπω The Social Network. Επίσης, απαράδεκτο που λείπει ο Nolan από τη σκηνοθεσία. Και δυστυχώς αν δεν πάρει ο Bardem τον πρώτο αντρικό (που δεν θα τον πάρει), θα χάσει ο Κυνόδοντας την ξένη ταινία. Όπως είπε ο Sellers, έχουν ένα διεστραμμένο τρόπο να μπλέκουν άσχετες κατηγορίες και να κάνουν αλχημείες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Είμαι αισιόδοξος για τον Κυνοδοντα έστω κ αν ο αγαπημένος τους Μπαρδεμ χάσει το Όσκαρ.Βλέπω να πάθουν χοντρό τραμπακουλο στην Αμερική την επόμενη που κερδίσει ο Κυνοδοντας.Νομίζω η καλύτερη ξενογλωσσση πλέον έχει αποκτήσει την φήμη της πιο απρόβλεπτης κατηγορίας στα Όσκαρ με την τελευταία 10ετια οι πιο κουλες,αντισυμβατικες κ δυσπεπτες ταινίες να το κερδίζουν το αγαλματιδιο!Εκει πονταρω στο ότι ο Κυνοδοντας θα κερδίσει τελικά κ θα ειναι μια νίκη που θα ξεσηκώσει γερές αντιδράσεις.Η Μεξικανικη απλά ΔΕΝ ειναι η αγαπημένη των κριτικών φέτος.....Ο Κυνοδοντας ειναι!! κ αυτο θα φανεί κ στην ψηφοφορία πιστεύω του ευρύτερου εκλογικού σώματος Sent from my iPhone using Tapatalk
Tilemaxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αν βγεί ο Κυνόδοντας, θα βγείτε στην Ομόνοια να πανηγυρίσετε; Εγώ το ψήνω πάντως.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αν βγεί ο Κυνόδοντας, θα βγείτε στην Ομόνοια να πανηγυρίσετε; Εγώ το ψήνω πάντως. Eγω στο Μπιγκ Μπεν θα κατεβω παντως.Ηδη εχουμε προμηθευτει κασκολ της Εθνικης εδω ολη η παροικια.Θα βαψω κ μετωπο φυσικα
Sellers Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Βλέπω να πάθουν χοντρό τραμπακουλο στην Αμερική την επόμενη που κερδίσει ο Κυνοδοντας. Μήπως το 'χουμε παραγ@μή... παραχέσει λίγο? Γιατί να πάθουν τραμπάκουλο? Μπορεί για εμάς να φαίνεται σαν κάτι τρομερό και φοβερό αλλά ο κυνόδοντας δεν παύει να είναι υποψήφιος σε μια ''υποκατηγορία''. Είπαμε να είμαστε περήφανοι και αισιόδοξοι, αλλά δεν βραβεύουν τον Λάνθιμο και για το συνολικό του έργο στον κινηματογράφο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αλλά δεν βραβεύουν τον Λάνθιμο και για το συνολικό του έργο στον κινηματογράφο. μην λες τέτοια γιατί θα βγει ο Τοξοβόλος και θα φωνάζει "we are the kings of the world" στη πλώρη κάποιου πλοίου...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως το 'χουμε παραγ@μή... παραχέσει λίγο? Γιατί να πάθουν τραμπάκουλο? Μπορεί για εμάς να φαίνεται σαν κάτι τρομερό και φοβερό αλλά ο κυνόδοντας δεν παύει να είναι υποψήφιος σε μια ''υποκατηγορία''. Είπαμε να είμαστε περήφανοι και αισιόδοξοι, αλλά δεν βραβεύουν τον Λάνθιμο και για το συνολικό του έργο στον κινηματογράφο. Άσε ρε σου λέω τώρα...ο ουρανός σφοντύλι θα τους έρθει λέμε...Κυνόδοντας FTW!!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 and the Oscar goes to ....Dogtooth ακουγεται να λεει η Hathaway με τρεμαμενη φωνη κ στα καπακια να λιποθυμαει ενω ο Φρανκο να φωναζει ''σηκω μωρη,θα σου γλειψω το πληκτρολογιο,παλι ρομπα μας εκανες λεμε''
Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ειδα τα BAFTA.. Εδωσαν καμια 15ρια βραβεία στη δική τους ταινία το kings speach (μονο σε 1 κατηγορία εχασε)... Απλα ΕΛΕΟΣ!!! Πιο στημένα δεν θα μπορουσαν να ήταν.. Μονη καλή στιγμη η βραβευση του Κριστοφερ Λι
Traumatias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Άσχετο αλλά...πέταξαν άλλες και άλλες ταινίες εκτός για το όσκαρ καλύτερης ταινίας και κράτησαν το toy story 3????? Εννοείται πως κάνουμε κερκίδα για κυνόδοντα :-D Αν και πιστεύω πως αν το δουν οι Αμερικάνοι σαν πρώτη εμπειρία με τον ελληνικό κινηματογράφο θα αναρωτιούνται πόσο αρρωστιμένοι είμαστε σαν λαός
demessakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Άσχετο αλλά...πέταξαν άλλες και άλλες ταινίες εκτός για το όσκαρ καλύτερης ταινίας και κράτησαν το toy story 3????? Εννοείται πως κάνουμε κερκίδα για κυνόδοντα :-D Αν και πιστεύω πως αν το δουν οι Αμερικάνοι σαν πρώτη εμπειρία με τον ελληνικό κινηματογράφο θα αναρωτιούνται πόσο αρρωστιμένοι είμαστε σαν λαός Παρακαλώ, σεβασμός στην Pixar. Όσο για τον κυνόδοντα, εγώ πάλι πιστεύω, πως αν ήταν πιο "εύπεπτη" ταινία, σίγουρα θα την έκαναν αμερικανο-remake.
Traumatias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Φυσικά και σεβασμός στην Pixar παντού και πάντα. Απλά πιστεύω ότι ούτε είναι -σε καμία περίπτωση- από τις καλύτερές της, ούτε ότι η συγκεκριμένη ταινία αξίζει να μπει σε μια τέτοια λίστα τη στιγμή που άλλες σημαντικές ταινίες έχουν μείνει απ έξω.Αυτό φυσικά δεν συμαίνει ότι η ταινία δεν είναι καλή
demessakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν κάνω κάποιο παράπτωμα, είχαν προταθεί και άλλες ταινίες της Pixar στην προαναφερθείσα κατηγορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.