Προς το περιεχόμενο

Oscar 2011

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για oscrar β' γυναικείου θα έλεγα τη Melissa Leo (γενικά το The Fighter είχε πολλούς δυνατούς ρόλους)

Συμφωνω απολυτα.Η ερμηνεια της ηταν απαιχτη.Κ η μεταμορφωση της βασικα!Αυτο δειχνει μια ηθοποιο που ξερει να προσεγιζει πολυ προσεκτικα τον ρολο της.Προσωπικα την λατρεψα.

Οσο για την ξενογλωσση.Ο Κυνοδοντας παιδια.Η Ακαδημια θα λυγισει,ειμαι σιγουρος κ θα δειτε πως θα επιβεβαιωθω κ αυτη την φορα (περα των ενθουσιασμων κτλ).

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ο λόγος που δίνω το προβάδισμα στο Biutiful είναι ότι έχει μια σημαντικότατη υποψηφιότητα σε μια δεύτερη κατηγορία όπου, είτε επικρατήσει, είτε χάσει (το πιθανότερο, για μένα), αποκτά προβάδισμα και στην κατηγορία της ξενόγλωσσης.

Συν του ότι άλλη σχέση έχει το Μεξικό με τις ΗΠΑ -ειδικά αυτή την εποχή, και σε θέματα που αφορούν την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά.

Ας το πάρει ο Κυνόδοντας, απλά σε θέμα πιθανοτήτων το θέτω, όχι προτιμήσεων (ο Bale, ας πούμε, μου φαίνεται αρκετά στομφώδης, αλλά δεν παύει να έχει "ρεύμα" και αν είχε αποφύγει κάποιες εξάρσεις ιδιορρυθμίας -ή, εναλλακτικά, ίσως ακριβώς χάρη σε αυτές- θα ήταν επίσης ακλόνητο φαβορί για το β' ανδρικό, κατά τη γνώμη μου.

Αντίστοιχα, η Portman για μένα έχει σοβαρές πιθανότητες στον α' γυναικείο, αρκεί να μην της κάνει ζημιά το χαζοχαρούμενο No Strings Attached -αλλιώς, Bening.

Δημοσ.

Εγω πιστεύω ότι α ανδρικού: κόλιν φερθ

β ανδρικού: κριστιαν μπειλ

α γυκανικείου: νάταλι πορτμαν (δυστυχώς νιώθει την ανάσα της αννετ μπένινγκ.....)

β γυναικείου: μελίσα λίο

καλύτερης ταινίας: the social network (τουλάχιστον τα προγνωστικά έτσι λένε)

καλύτερης σκηνοθεσίας: the social network (παλι!!!!)

καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας: ο κυνόδοντας (ενα αουτσαϊντερ μπορεί να πάρει οσκαρ φυσικά!!!!!)

Δημοσ.

τι μανια τους εχει πιασει με το The King's Speech.ακομη μια σειρα για βασιλεια αγγλιας?!

Εγώ πάντως χάρηκα που το Outstanding Performance by a Cast πήγε στο King's Speech παρά την άλλη μανία που τους έπιασε, το Social Network..

Δημοσ.

φαβορι ειναι κατι οταν τα σπαει σε βραβεια κτλ.λιγο που κοιταξα στα βραβεια μονο στα πρωτα βραβεια σαρωνε...

(οπως και να χει το παιδι και οσοι εχουν ποσοστα εβγαλε billion απο μολις 20χρονων.

Επιπλεον η ταινια μονο καλο τους κανει γιατι ανεβαζει την αξια της εταιριας... )

Εντυπωση μου κανει μιας και δεν το εχω δει η θεση στο imdb το toy story 3.

Δημοσ.

Kings Speech, Black Swan και Dogtooth ρε! :devil:

Αν εδινα εγω Οσκαρ θα μ'επαιρναν με τις ντοματες μαλλον.Ογδοο εχω στη λιστα το Black Swan..

1. Blue Valentine

2. Enter The Void

3. Winter's Bone

4. Four Lions

5. Animal Kingdom

6. Rabbit Hole

7. Aftershock

8. Black Swan

9. Die Fremde

10.Flipped

11.Never Let Go

12.The Kids Are All Right

13.Incendies

14.127 Hours

15.Hævnen

16.Cyrus

17.Easy A

18.Tomorrow When The War Began

19.The Town

20.Bal

Mε bold οι ταινιες που εχουν εστω και μια υποψηφιοτητα σε καποια κατηγορια.Για πρωτη φορα στη λιστα μου υπαρχουν τοσες ταινιες που πανε για καποιο Οσκαρ, αρα μπορω να πω οτι καπως βελτιωθηκαν εκει στην Ακαδημια.Λιγο βεβαια.. :devil:

Δημοσ.

Αν εδινα εγω Οσκαρ θα μ'επαιρναν με τις ντοματες μαλλον.Ογδοο εχω στη λιστα το Black Swan..

1. Blue Valentine

2. Enter The Void

3. Winter's Bone

4. Four Lions

5. Animal Kingdom

6. Rabbit Hole

7. Aftershock

8. Black Swan

9. Die Fremde

10.Flipped

11.Never Let Go

12.The Kids Are All Right

13.Incendies

14.127 Hours

15.Hævnen

16.Cyrus

17.Easy A

18.Tomorrow When The War Began

19.The Town

20.Bal

Mε bold οι ταινιες που εχουν εστω και μια υποψηφιοτητα σε καποια κατηγορια.Για πρωτη φορα στη λιστα μου υπαρχουν τοσες ταινιες που πανε για καποιο Οσκαρ, αρα μπορω να πω οτι καπως βελτιωθηκαν εκει στην Ακαδημια.Λιγο βεβαια.. :devil:

Ναι αν κρινω απο την λιστα ,μπορει να κινδυνευες να φας καμια ντοματα :-D :-D .Ειδικα to bal,never let go και το aftershock .Kαι το winter bone τριτη θεση;Καλη ταινιουλα αλλα τριτη θεση . :-D :-DKala den ta εχω δει και ολα απο την λιστα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα προγνωστικά μου:

Best Picture Black Swan

Best Actor Colin Firth

Best Actress Natalie Portman

Best Supporting Actor Christian Bale

Best Supporting Actress Hailee Steinfeld

Best Director David Fincher

Best Foreign Language Film Biutiful

Best Adapted Screenplay The Social Network

Best Original Screenplay Inception

Best Animated Feature Toy Story

Δημοσ.

Τα προγνωστικά μου:

Best Picture Black Swan

Best Actor Colin Firth

Best Actress Natalie Portman

Best Supporting Actor Christian Bale

Best Supporting Actress Hailee Steinfeld

Best Director David Fincher

Best Foreign Language Film Biutiful

Best Adapted Screenplay The Social Network

Best Original Screenplay Inception

Best Animated Feature Toy Story

Θα συμφωνήσω στα περισσότερα που λες. Στην καλύτερη ταινία θα έβαζα το True Grit...

Sent from my iPhone using Insomnia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...