Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Για oscrar β' γυναικείου θα έλεγα τη Melissa Leo (γενικά το The Fighter είχε πολλούς δυνατούς ρόλους) Συμφωνω απολυτα.Η ερμηνεια της ηταν απαιχτη.Κ η μεταμορφωση της βασικα!Αυτο δειχνει μια ηθοποιο που ξερει να προσεγιζει πολυ προσεκτικα τον ρολο της.Προσωπικα την λατρεψα. Οσο για την ξενογλωσση.Ο Κυνοδοντας παιδια.Η Ακαδημια θα λυγισει,ειμαι σιγουρος κ θα δειτε πως θα επιβεβαιωθω κ αυτη την φορα (περα των ενθουσιασμων κτλ).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ο λόγος που δίνω το προβάδισμα στο Biutiful είναι ότι έχει μια σημαντικότατη υποψηφιότητα σε μια δεύτερη κατηγορία όπου, είτε επικρατήσει, είτε χάσει (το πιθανότερο, για μένα), αποκτά προβάδισμα και στην κατηγορία της ξενόγλωσσης. Συν του ότι άλλη σχέση έχει το Μεξικό με τις ΗΠΑ -ειδικά αυτή την εποχή, και σε θέματα που αφορούν την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά. Ας το πάρει ο Κυνόδοντας, απλά σε θέμα πιθανοτήτων το θέτω, όχι προτιμήσεων (ο Bale, ας πούμε, μου φαίνεται αρκετά στομφώδης, αλλά δεν παύει να έχει "ρεύμα" και αν είχε αποφύγει κάποιες εξάρσεις ιδιορρυθμίας -ή, εναλλακτικά, ίσως ακριβώς χάρη σε αυτές- θα ήταν επίσης ακλόνητο φαβορί για το β' ανδρικό, κατά τη γνώμη μου. Αντίστοιχα, η Portman για μένα έχει σοβαρές πιθανότητες στον α' γυναικείο, αρκεί να μην της κάνει ζημιά το χαζοχαρούμενο No Strings Attached -αλλιώς, Bening.
meanton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Εγω πιστεύω ότι α ανδρικού: κόλιν φερθ β ανδρικού: κριστιαν μπειλ α γυκανικείου: νάταλι πορτμαν (δυστυχώς νιώθει την ανάσα της αννετ μπένινγκ.....) β γυναικείου: μελίσα λίο καλύτερης ταινίας: the social network (τουλάχιστον τα προγνωστικά έτσι λένε) καλύτερης σκηνοθεσίας: the social network (παλι!!!!) καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας: ο κυνόδοντας (ενα αουτσαϊντερ μπορεί να πάρει οσκαρ φυσικά!!!!!)
kage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 2011 Screen Actors Guild Awards http://www.imdb.com/features/oscars/2011/sags και γενικοτερα αλλα 10+ awards στα δεξια της σελιδας ε πανω κατω βγαινουν και απο κει οι νικητες... τι μανια τους εχει πιασει με το The King's Speech.ακομη μια σειρα για βασιλεια αγγλιας?!
Kasrith Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 τι μανια τους εχει πιασει με το The King's Speech.ακομη μια σειρα για βασιλεια αγγλιας?! Εγώ πάντως χάρηκα που το Outstanding Performance by a Cast πήγε στο King's Speech παρά την άλλη μανία που τους έπιασε, το Social Network..
kage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 φαβορι ειναι κατι οταν τα σπαει σε βραβεια κτλ.λιγο που κοιταξα στα βραβεια μονο στα πρωτα βραβεια σαρωνε... (οπως και να χει το παιδι και οσοι εχουν ποσοστα εβγαλε billion απο μολις 20χρονων. Επιπλεον η ταινια μονο καλο τους κανει γιατι ανεβαζει την αξια της εταιριας... ) Εντυπωση μου κανει μιας και δεν το εχω δει η θεση στο imdb το toy story 3.
marantonis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Kings Speech, Black Swan και Dogtooth ρε!
fearwhatnow Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Kings Speech, Black Swan και Dogtooth ρε! Αν εδινα εγω Οσκαρ θα μ'επαιρναν με τις ντοματες μαλλον.Ογδοο εχω στη λιστα το Black Swan.. 1. Blue Valentine 2. Enter The Void 3. Winter's Bone 4. Four Lions 5. Animal Kingdom 6. Rabbit Hole 7. Aftershock 8. Black Swan 9. Die Fremde 10.Flipped 11.Never Let Go 12.The Kids Are All Right 13.Incendies 14.127 Hours 15.Hævnen 16.Cyrus 17.Easy A 18.Tomorrow When The War Began 19.The Town 20.Bal Mε bold οι ταινιες που εχουν εστω και μια υποψηφιοτητα σε καποια κατηγορια.Για πρωτη φορα στη λιστα μου υπαρχουν τοσες ταινιες που πανε για καποιο Οσκαρ, αρα μπορω να πω οτι καπως βελτιωθηκαν εκει στην Ακαδημια.Λιγο βεβαια..
Genatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Και το The town εχει για τον Jeremy Renner...
fearwhatnow Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Και το The town εχει για τον Jeremy Renner... Φιξντ
saya Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αν εδινα εγω Οσκαρ θα μ'επαιρναν με τις ντοματες μαλλον.Ογδοο εχω στη λιστα το Black Swan.. 1. Blue Valentine 2. Enter The Void 3. Winter's Bone 4. Four Lions 5. Animal Kingdom 6. Rabbit Hole 7. Aftershock 8. Black Swan 9. Die Fremde 10.Flipped 11.Never Let Go 12.The Kids Are All Right 13.Incendies 14.127 Hours 15.Hævnen 16.Cyrus 17.Easy A 18.Tomorrow When The War Began 19.The Town 20.Bal Mε bold οι ταινιες που εχουν εστω και μια υποψηφιοτητα σε καποια κατηγορια.Για πρωτη φορα στη λιστα μου υπαρχουν τοσες ταινιες που πανε για καποιο Οσκαρ, αρα μπορω να πω οτι καπως βελτιωθηκαν εκει στην Ακαδημια.Λιγο βεβαια.. Ναι αν κρινω απο την λιστα ,μπορει να κινδυνευες να φας καμια ντοματα :-D .Ειδικα to bal,never let go και το aftershock .Kαι το winter bone τριτη θεση;Καλη ταινιουλα αλλα τριτη θεση . :-DKala den ta εχω δει και ολα απο την λιστα.
NemeSis1990 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τα προγνωστικά μου: Best Picture Black Swan Best Actor Colin Firth Best Actress Natalie Portman Best Supporting Actor Christian Bale Best Supporting Actress Hailee Steinfeld Best Director David Fincher Best Foreign Language Film Biutiful Best Adapted Screenplay The Social Network Best Original Screenplay Inception Best Animated Feature Toy Story
polakis21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τα προγνωστικά μου: Best Picture Black Swan Best Actor Colin Firth Best Actress Natalie Portman Best Supporting Actor Christian Bale Best Supporting Actress Hailee Steinfeld Best Director David Fincher Best Foreign Language Film Biutiful Best Adapted Screenplay The Social Network Best Original Screenplay Inception Best Animated Feature Toy Story Θα συμφωνήσω στα περισσότερα που λες. Στην καλύτερη ταινία θα έβαζα το True Grit... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.