konnak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ρε σεις παίδες, απόψε είδα το Λόγο του Βασιλιά. ΟΚ, ξέρω, για τα Όσκαρ τα έχουμε ξαναπεί. Αλλά ρε αδερφέ, πραγματικά, ακόμα και φέτος που είναι η χρονιά της μετριότητας, με τι λογική πρέπει μια ακαδημαϊκούρα με ελάχιστο context σαν το King's Speech να πάρει ΚΑΙ καλύτερη ταινία ΚΑΙ καλύτερη σκηνοθεσία (αυτό και αν είναι απίστευτο, μιλάμε καταργείται η λογική, η πλέον ακαδημαϊκή οπτική μιας χαριτωμένης ομολογουμένως ιστορίας) ΚΑΙ καλύτερο σενάριο (ΟΚ, για κάποιο λόγο κλάσανε τον Νόλαν, αλλά νομίζω το Inception έπαιζε χωρίς αντίπαλο ειδικά στο πρωτότυπο σενάριο) ΚΑΙ Α' ανδρικός, που είναι το μόνο στο οποίο δεν έχω γνώμη, αφ' ενός επειδή ο Firth ήταν καλός ομολογουμένως, αν και ο Μπαρδέμ μου άρεσε επίσης αρκετά. Είναι αδιανόητο για μένα ειδικά το όσκαρ σκηνοθεσίας, αφού ο Αρονόφσκι έσπειρε στον Μαύρο Κύκνο, ενώ ακόμα και ο Φίντσερ πρόσφερε κάτι καλλιτεχνικά στο Social Network, που μάλλον αν το έκανε κάποιος Tom Hook θα το είχαμε κλείσει πολύ πριν τη μέση. Για να μην αναφερθώ στην ανεξήγητη απουσία του Nolan. Το αστείο είναι ότι τα ηλίθια βραβεία επηρεάζουν ακόμα και μας που γκρινιάζουμε, μιας και αντί να το δω σε hd στο σπίτι όπως του άξιζε (και πολύ θα του ήταν - το hd), πήγα και το είδα σινεμά. Καλή ταινία, αλλά για όσκαρ καλύτερης ταινίας (παρουσία Black Swan, Inception) και ειδικά σκηνοθεσίας, μιλάμε για πλέον παράλογη και παράξενη επιλογή. Θα μου πεις, μια χρονιά μετά το Hurt Locker με έπιασε η γκρίνια αλλά anyway.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Κι εγώ αδυνατώ να καταλάβω ορισμένα πράγματα. Όσο promotion και να έχει πέσει. Εδώ δε μιλάμε για αποτελέσματα που βγαίνουν από μια δεκαμελή επιτροπή που μπορείς να πείς ΟΚ συνεννοούνται και βγάζουν ότι θέλουν...εδώ μιλάμε για αποτελέσματα χιλιάδων μελών της Ακαδημίας αν δε κάνω λάθος...Και παρόλα αυτά παίρνει όσκαρ σκηνοθεσίας που τουλάχιστον αδιάφορη τη λες και δε το παίρνει ο Αρονόφσκι που αν μη τι άλλο έδειξε όραμα, νεύρο, άποψη. Τι να πώ...μπορεί εμείς να μην έχουμε γούστο τελικά... Πάλι κάλα που θριάμβευσε και ο Λούκας Γιώρκας σήμερα και αποκαταστάθηκε η δικαιοσύνη.
Sellers Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ΡΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΔΗΛΑΔΗ, έχουν δει πολλές ταινίες σαν το Inception? Μερσι ρε σεις, δείξτε λίγο μέρσι να 'ούμε εκεί στην ακαδημία. Υ.Γ Μήπως δεν την κατάλαβαν?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εσένα η γνώμη δε λαμβάνεται υπόψη, είσαι γνωστό τσιράκι του Νόλαν.
Sellers Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μμμμμμμ... Μιλάει ο βοηθός σκηνοθέτη του Αρνόφκσι.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μμμμμμμ... Μιλάει ο βοηθός σκηνοθέτη του Αρνόφκσι. Με έστειλε ο κ@ργιόλης!
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πάντως όπως ανέφερα και προηγουμένως σε αυτό το topic οι Αγγλοι στα BAFTA έδωσαν στο King speach καμια 15αρια βραβεια, μονο σε 1 κατηγορία που συμμετείχε έχασε.. Για μένα το black swan κ το inception ήταν πολύ καλύτερες ταινιες. Ενώ οπως αναφέρθηκε σκηνοθετικά μπαινει και ο fincher που πηρε την αηδια του social network και το εκανε ταινια με πολυ καλό ρυθμο μαλιστα. Στο σενάριο δεν μπορουσα να φανταστώ πως μπορεί να χάσει το inception.. Ουτε και στο οσκαρ για το καλύτερο soundtrack περίμενα να χασει... Από τα πιο δικαια βραβεία για μένα ήταν αυτό του 2ου ανδρικου που πήγε στον Bale που ηταν εξαιρετικός στο ρόλο του, ενω μου φάνηκε οτι έχασε πολλα κιλά μονο για τον συγκεκριμένο ρολο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 . Από τα πιο δικαια βραβεία για μένα ήταν αυτό του 2ου ανδρικου που πήγε στον Bale που ηταν εξαιρετικός στο ρόλο του, ενω μου φάνηκε οτι έχασε πολλα κιλά μονο για τον συγκεκριμένο ρολο. o Bale ειναι ηθοποιαρα ο ανθρωπος.Ειλικρινα επαγγελματιας.Τα περισσοτερα κιλα που εχει χασει ποτε ηταν σε μια ταινια της οποιας το ονομα δεν θυμαμαι κ στην οποια επασχε απο χρονια αυπνια.Για τις αναγκες της συγκεκριμενης εφτασε να ζυγιζει 55κιλα με υψος 1,85!!! Ειχα διαβασει την συνεντευξη του κ τον επαγγελματισμο με τον οποιο ειχε προσεγγισει εκεινο τον ρολο οπως κ ολους τους οποιους αναλαμβανει.Εξαισιος πραγματικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Machinist λεγόταν η ταινία που ανέφερες
john1987 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Στο Machinist ηταν τρομακτικα αδυνατος οντως. chrisxxx συμφωνω black swan και inception επρεπε να παρουν τα βραβεια.Βεβαια εδω τιθεται το διλημμα που θα πηγαινε το καλυτερης ταινιας και σκηνοθεσιας (γιατι σεναριο Inception ανετα).
damian1977 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Για να καταφερει να 'καταστρεψει' τοσο το σωμα του στο The Machinist (ταινιαρα) και να φτασει σε αυτα τα κιλα ηταν για 8 μηνες με εναν τονο και ενα μηλο την ημερα (απο συνεντευξη του) Ειναι ψυχακιας ο τυπος (περα απο τα γνωστα μπινελικια στον διευθυντη φωτογραφιας του Terminator και την αποπειρα βιαιοπραγιας εναντιον της μητερας του) αλλα ηθοποιαρα!!!!
FarCry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 τωρα ειδα την αρχη των oscars και δεν καταλαβα κατι. - The kids are all right! - lesbians - Black Swan - DANCING LESBIANS - Toy story 3 - Where is the dad? το πρωτο και το δευτερο το καταλαβαινω. το toy story 3 ποτε εγινε λεσβιακο δε το επιασα. τι θελει να πει το where is the dad? ας μου εξηγησει καποιος
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Φαντάζομαι εννοεί ότι ούτε το TS3 υπάρχει η "κλασική" οικογένεια: μαμά, μπαμπάς, παιδί(α). Άρα "εικάζεις" για τη μαμά ό,τι θέλεις. Σαχλαμάρες. Ενημερωτικά και μόνο, η παράθεση από πού είναι; P.S. Συμφωνώ πως για τα Oscar τα έχουμε πει. Ευτυχώς που δεν το πήρε ο Λάνθιμος, γιατί υπάρχουν αρκετοί που μέσα στο τουρλουμπούκι του "νενικήκαμεν" (νίκη να 'ναι, και ό,τι να 'ναι) θα μας ζάλιζαν τον έρωτα με έναν μηχανισμό που για κάθε ουσιώδη βράβευση έχει να επιδείξει πολλαπλάσιες περιπτώσεις κοντόφθαλμης και ανούσιας επιβράβευσης. Και η βράβευση του δεύτερου sequel μιας εξαρχής χλιαρής ταινίας, σε βάρος του Illusionist, καταδεικνύει ακριβώς αυτή την κοντόφθαλμη θεώρηση των πραγμάτων. Αλλά σιγά μη βράβευαν Γαλλική ταινία απέναντι στην Αμερικανιά.
FarCry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ενημερωτικά και μόνο, η παράθεση από πού είναι; >http://www.youtube.com/watch?v=82fIpQjOxmc&feature=player_detailpage#t=210s
Sellers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 >http://www.youtube.com/watch?v=82fIpQjOxmc&feature=player_detailpage#t=210s Ιδέα μου ή η τύπισσα είναι τόσο σπαστικιά που δεν παίρνει άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.