Προς το περιεχόμενο

Oscar 2011

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Flame με πολλαπλές εστίες, ε;

Στο θέμα, ακόμα δεν έχω δει το Λόγο του Βασιλιά, από τις υπόλοιπες θεωρούσα καλύτερο τον Μαύρο Κύκνο. Χάρηκα πάντως που τουλάχιστον δεν το πήρε το Social Network.

Άξια η Νάταλι, σόρρυ fearwhatnow αλλά δε μπορεί να λες σοβαρά ότι η Williams στο Blue Valentine ήταν καλύτερη.

Επίσης, έκπληξη το ξενόγλωσσης, θεωρούσα ακλόνητο φαβορί το Biutiful.

Πολύ μέτρια χρονιά γενικά.

To Biutiful μαζι με το Dogtooth ηταν οι χειροτερες της πενταδας.Γιατι το θεωρεις εκπληξη?Εχεις δει το αλλο?Δυσκολο να το εχεις δει εκτος και αν σου εστειλα εγω κοπια και δεν θυμαμαι!

Η Williams ηταν καλη οπως και να το κανουμε (και την απεχθανομουν ως ηθοποιο να φανταστεις).Αντε να συμφωνησω για αυτο, αλλα η Lawrence σαφως και ηταν καλυτερη.Ηταν πολυ πιο απαιτητικος ο ρολος της στο Winter's Bone αλλα αντε τωρα να πειστει ο κοσμος να δει αυτη την ταινια.Οι μισοι στανταρ θα κοιμηθηκαν στο πρωτο μισο της!

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η Lawrence σαφως και ηταν καλυτερη.Ηταν πολυ πιο απαιτητικος ο ρολος της στο Winter's Bone

Και της Πόρτμαν ήταν πολύ απαιτητικός νομίζω, και το εκτέλεσε άψογα. Winter's Bone δεν έχω δει ακόμα, όποτε δεν συγκρίνω.

Εκπλήσσομαι με το King's Speech. Πολύ καλή ταινία, καθόλου έκπληξη ο Firth αλλα καλύτερο σενάριο? Συμφωνώ με σας που λέτε και σεις τουλάχιστον το Social Network έμεινε στην απέξω.

Δημοσ.

To Biutiful μαζι με το Dogtooth ηταν οι χειροτερες της πενταδας.Γιατι το θεωρεις εκπληξη?Εχεις δει το αλλο?Δυσκολο να το εχεις δει εκτος και αν σου εστειλα εγω κοπια και δεν θυμαμαι!

Η Williams ηταν καλη οπως και να το κανουμε (και την απεχθανομουν ως ηθοποιο να φανταστεις).Αντε να συμφωνησω για αυτο, αλλα η Lawrence σαφως και ηταν καλυτερη.Ηταν πολυ πιο απαιτητικος ο ρολος της στο Winter's Bone αλλα αντε τωρα να πειστει ο κοσμος να δει αυτη την ταινια.Οι μισοι στανταρ θα κοιμηθηκαν στο πρωτο μισο της!

Όχι, μόνο κυνόδοντα και biutiful έχω δει, λόγω των προγνωστικών είπα ότι ήταν έκπληξη.

Δημοσ.

Πολύ μέτρια χρονιά για τα όσκαρ γενικά. Ευτυχώς που δεν το πήρε ο κυνόδοντας γιατί θα είχαν γίνει όλοι ειδικοί στον κινηματογράφο και ευτυχώς που πήρε..να μην πω τι, το social network, γιατί ήταν μια αθλιότητα, που δεν κατάφερα να τη δώ όλη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κάθε χρόνο όχι απλά βλέπω Oscars αλλά μέχρι να τα δω αποφεύγω να διαβάζω νέα, να μιλήσω με φίλους μην μάθω το παραμικρό.

Ε τα φετινά είναι τελείως μπλαζέ. Franco και Hathaway ΓΤΠ. Καμμία χημεία. Πήγαν να το παίξουν αδιάφορος - τρελαμένη αλλά @@. Που 'ναι Billy Crystal, Steve Martin.

Θέλαν να τα κάνουν "hip" με νέο αίμα και ήταν πιο ξενέρωτα και από τον Hugh Jackman.

Καταφέρανε τουλάχιστον να τα ρίξουν κοντά στις 2μιση ώρες γιατί στις 4 έκοβες φλέβες.

Για τα βραβεία αυτά καθε αυτά τώρα.

Bale γούσταρα. Το παλικάρι έχει κάνει από Batman μέχρι American Psycho και στο The Fighter ήταν ακόμα πιο "άντε γεια".

Αν και το Score του Reznor (Social Network) το έχω λιώσει ήθελα να το πάρει Hans Zimmer. Απορώ πως δεν έχουν δώσει Oscar ακόμα σε αυτόν τον άνθρωπο.

Γενικά η Ακαδημία μου έδωσε την αίσθηση ότι αγνόησε παραδειγματικά το Inception και μαζί τον Nolan. Best Original Screenplay King's Speech?

Best Director? King's Speech. Ντάξει. Είχε κάτι το ιδιαίτερο (δες στο αντίστοιχο topic) αλλά μη τρελαθούμε. Αυτή η αίσθηση της κλειστοφοβίας που σου δημιρουγεί ο Aronofsky σε κάθε ταινία του είναι απίστευτη.

Και φτάνουμε King's Speech για Best Picture. Απλά δεν. Ακόμα και το Toy Story 3 πιστεύω ότι ήταν πιο ολοκληρωμένη σαν ταινία, animation aside. Kids are all right και Winter's Bone δεν έχω δει.

Για Best Foreign Language απλά ξαφνιάστηκα λόγω του ντόρου που είχε γίνει για Beautiful και Κυνόδοντα.

Δημοσ.

Bale γούσταρα. Το παλικάρι έχει κάνει από Batman μέχρι American Psycho και στο The Fighter ήταν ακόμα πιο "άντε γεια".

Γενικά η Ακαδημία μου έδωσε την αίσθηση ότι αγνόησε παραδειγματικά το Inception και μαζί τον Nolan. Best Original Screenplay King's Speech?

Best Director? King's Speech. Ντάξει. Είχε κάτι το ιδιαίτερο (δες στο αντίστοιχο topic) αλλά μη τρελαθούμε. Αυτή η αίσθηση της κλειστοφοβίας που σου δημιρουγεί ο Aronofsky σε κάθε ταινία του είναι απίστευτη.

Και φτάνουμε King's Speech για Best Picture. Απλά δεν. Ακόμα και το Toy Story 3 πιστεύω ότι ήταν πιο ολοκληρωμένη σαν ταινία, animation aside. Kids are all right και Winter's Bone δεν έχω δει.

Συμφωνω απολυτα για μενα το Inception αξιζε ολα τα οσκαρ που πηρε το Kings Speech περα απο το πρωτου ανδρικου με επιφυλαξη για καλυτερη ταινια οπου κονταροχτυπιεται με το Black Swan.

Δημοσ.

Η παρουσίαση ήταν ψιλοτραγική. Ο Παρουσιαστής πρέπει να είναι είτε ένας κωμικός, είτε κάποιος με καλή σκηνική παρουσία που δεν θα βγεί όμως να το παίξει κωμικός (πχ hugh jackman). Όταν βάζουν ηθοποιούς να το παίξουν κωμικοί, το αποτέλεσμα είναι πάντα αμήχανο και βεβιασμένο, και καταφεύγουν πάντα σε τεχνάσματα όπως το Drag που έβαλε ο Franco και καλά merilyn monroe.

Απο τους παρουσιαστές των βραβείων μου άρεσαν βασικά οι Sandra Bullock και η Halle Berry, οι υπόλοιποι απλά βγήκαν και διάβασαν τον teleprompter.

Δημοσ.

H Hathaway καλή ήταν, ο Franco για τα πανηγύρια. Λες και είχε πιεί 3 υπνοστεντόν ήταν. Το αστείο για το "reach the younger demographics" μου άρεσε πάντως.

• Moderators
Δημοσ.

@Cue

Ο Zimmer ευτυχως εχει παρει τουλαχιστον ενα οσκαρ για το Lion King. Κατα τ αλλα συμφωνω απολυτα για το Inception.

Δημοσ.

ρε παιδια εμενα μου φανηκε πολυ μουφα ταινια ο κυνόδοντας... την ειδα νομιζοντας οτι θα ειναι κανα ελληνικο αριστουργημα και :/ επαθα σοκ

Δημοσ.

εγω στο oscar σεναριου διαφωνω. επρεπε να βγει το Inception. και στο oscar μουσικης. για τα αλλα πασο.

Δημοσ.

@Cue

Ο Zimmer ευτυχως εχει παρει τουλαχιστον ενα οσκαρ για το Lion King. Κατα τ αλλα συμφωνω απολυτα για το Inception.

F**** πως μου ξέφυγε. Και σκεφτόμουν πόσο μαμεί το συγκεκριμένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...