Tomahawk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, έχω όμως ένα πρόβλημα στο 8ο βήμα του οδηγού για το bios update όπου λέει: "After bootup from USB pen-drive success, execute flash utility to flash BIOS. If has batch file *.bat, then execute batch file directly is OK. If no batch file, please reference next example to flash BIOS: AFUDOS xxxxxxxx.ROM /p /b /n /c /k XXXXXXXX.ROM is BIOS binary file which must be correct fit with MB model. " Μέσα απο το bios δε μπορούσα να βάλω κατευθείαν να bootάρει απο το flash, οπότε έβγαλα τις sata. Το φλασάκι το έκανα format με το προγραμματάκι που έχει και έβαλα μέσα το φάκελο "DOS Files" και το αρχείο "HPUSBFW". Bootάρει απο τη flash memory και με πετάει στο DOS, εκεί πατάω *.bat (εννοείται πως ήδη έχει το C:\>) αλλα μου λέει λάθος διαδρομή ή οτι δεν υπάρχει... Τι κάνω λάθος;
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Λογικό... *.bat δεν σημαίνει και τίποτα για το prompt. Έχεις έτοιμο κάποιο batchfile με κατάληξη .bat;
Tomahawk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέσα στο φάκελο "DOS Files" έχει ένα αρχείο "AUTOEXEC" που είναι batchfile οπότε μάλλον αυτό θα πρέπει να τρέξω για να λέει "execute flash utility to flash BIOS. If has batch file *.bat, then execute batch file directly is OK"... Οπότε τι γράφω? Path=H:\Dos Files\AUTOEXEC.bat??
ColdFusion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέσα στο φάκελο "DOS Files" έχει ένα αρχείο "AUTOEXEC" που είναι batchfile οπότε μάλλον αυτό θα πρέπει να τρέξω για να λέει "execute flash utility to flash BIOS. If has batch file *.bat, then execute batch file directly is OK"... Οπότε τι γράφω? Path=H:\Dos Files\AUTOEXEC.bat?? λογικα αφου εχεις απενεργοποιησει τους sata και εχεις μονο το usb πρεπει να εισαι στο h:\ γραψε dir και μετα πατα enter να δεις σε πιο directory εισαι.. αν σου βγαζει το αρχειο dos Files γραψε cd Dos Files πατα enter γραψε dir πατα enter λογικα τωρα πρεπει να υπαρχει το AUTOEXEC.bat γραψε AUTOEXEC.bat πατα enter και λογικα πρεπει να το κανει!!
Tomahawk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Άκυρα τα 2-3 προηγούμενα μνμ μου, έκανα μπαρούφες! Έκανα το τελευταίο bios update, και όταν μου είπε οτι ολοκληρώθηκε μια χαρά, τον έκανα restart απο το κουμπί και μετά τον έκλεισα για να βάλω τις sata στη θέση τους και να κάνει εκκίνηση απο το σκληρό. Έκανα κάτι λάθος; Αν όχι, λέω να επιχειρήσω να βάλω και τα 4 dimms επάνω... edit: Έβαλα και τα 4 dimms επάνω αλλα τίποτα, ούτε τα μπιπ δεν ακούω. Και μου έβγαλε το εξής αφότου τον άνοιξα μετά με τα 2 dimm πάνω: "DQS training failed on previous boot, Revert to slower DRAM speed" Αυτό το μνμ μου το έβγαζε και όταν έτρωγε κανένα καλό κόλλημα τις τελευταίες μέρες και τον έκανα restart. Το Update "support DDR3 DRAM better - 2009/7/9" σίγουρα εμπεριέχεται στο τελευταίο Update ή είναι μεμονομένα;
ColdFusion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Άκυρα τα 2-3 προηγούμενα μνμ μου, έκανα μπαρούφες! Έκανα το τελευταίο bios update, και όταν μου είπε οτι ολοκληρώθηκε μια χαρά, τον έκανα restart απο το κουμπί και μετά τον έκλεισα για να βάλω τις sata στη θέση τους και να κάνει εκκίνηση απο το σκληρό. Έκανα κάτι λάθος; Αν όχι, λέω να επιχειρήσω να βάλω και τα 4 dimms επάνω... edit: Έβαλα και τα 4 dimms επάνω αλλα τίποτα, ούτε τα μπιπ δεν ακούω. Και μου έβγαλε το εξής αφότου τον άνοιξα μετά με τα 2 dimm πάνω: "DQS training failed on previous boot, Revert to slower DRAM speed" Αυτό το μνμ μου το έβγαζε και όταν έτρωγε κανένα καλό κόλλημα τις τελευταίες μέρες και τον έκανα restart. Το Update "support DDR3 DRAM better - 2009/7/9" σίγουρα εμπεριέχεται στο τελευταίο Update ή είναι μεμονομένα; ναι εμπεριέχεται! ρε συ μια ερωτηση ... τοσες μαρκες για μητρικες υπαρχουν sapphire πηγες και αγορασες!!!
Tomahawk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μεταχειρισμένη τη πήρα 40Ε απο έναν που δουλεύει στο Stock Πλαισίου. Ε λογικά εφόσον προκοπή δε βλέπω θα πάρω κάποια άλλη, έστειλα και mail στη Sapphire βέβαια μπας και βγάλω άκρη... Σκέφτομαι γι αυτήν, έχετε να προτείνετε καμία άλλη, πιο φθηνή αλλα πάντα με γυριστές θύρες sata (μην έχω πρόβλημα με την Connect3D 4890 που έχω γιατί έχει διπλό cooler)...
ColdFusion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μεταχειρισμένη τη πήρα 40Ε απο έναν που δουλεύει στο Stock Πλαισίου. Ε λογικά εφόσον προκοπή δε βλέπω θα πάρω κάποια άλλη, έστειλα και mail στη Sapphire βέβαια μπας και βγάλω άκρη... Σκέφτομαι γι αυτήν, έχετε να προτείνετε καμία άλλη, πιο φθηνή αλλα πάντα με γυριστές θύρες sata (μην έχω πρόβλημα με την Connect3D 4890 που έχω γιατί έχει διπλό cooler)... δεν υπαρχει εγγυηση να παρεις τα χρηματα πισω? δοκιμασε αν εχει κανενας φιλος μνημες ddr3 στη μητρικη σου για να εισαι 100% σιγουρος!
Tomahawk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δε νομίζω να έχει ακόμη εγγύηση, γιατί ήταν για 6 μήνες και την είχα πάρει Αύγουστο... Θα μου πεις, γιατί δε τη πήγα τότε πίσω... Μαλακία μου :/ Έχω ένα φίλο για να δοκιμάσω τις μνήμες οπότε παίζει να τις κατεβάσω Αθήνα και να τις δοκιμάσω Για τη μητρική που έβαλα πάνω τι λες?
ColdFusion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 η μητρικη που παραθεσες ειναι μια χαρα, τσεκαρε ομως αν οντος εχει λήξει η εγγυηση!
yiannis_1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τα προϊόντα στοκ στο πλαίσιο εχουν 6 μήνες εγγύηση πλαισιο. Αμα το φτιαξες Αύγουστο προλαβαίνεις πιθανότατα. Γύρνα το πίσω και πες τους πως δε βλέπει τις μνήμες και πως κολλάει. Μην μπείς σε λεπτομέρειες, παίξτο λίγο γκαγκά απο υπολογιστές. Ψέματα δεν τους λες στην τελική.
Tomahawk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Η απόδειξη έχει ημερομηνία 19/7 άρα πάμε για καινούργια :/
Tomahawk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μίλησα με το παιδί που μου τις έδωσε και λέει πως αν έχουν πρόβλημα μπορεί να μου τις αλλάξει. Σκεφτόμουν όμως μήπως έχει θέμα η μητρική με τα 4 slots γεμάτα οπότε μήπως θα ήταν καλύτερα να πάω σε 2x2gb; Μπορώ να τρέξω κανένα διαγνωστικό για μνήμες για να δω τουλάχιστον αν σε 2x1gb που δουλεύουν τώρα έχουν κανένα πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.