egw_eimai_re Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καθε αρχη και δυσκολη αλλα παντα για καλο. Το καλο ακομα δεν το ειδα φυσικα. Μπαινοντας στις συνδρομες μου δεν τις βλεπω ολες μαλιστα βλεπω λιγες με ποιο προσφατο θεμα- απαντηση στις Νοέ 06 2010 05:47 μμ SOS και βασικα επειτα απο την απαντηση αυτην εδω δεν βλεπω να εχει το θεμα στις συνδρομες.
egw_eimai_re Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τι έγινε και δεν απαντάει κανείς; Τοσο άθλια είναι η απορία μου;
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Από αυτό εδώ το link: πηγαίνεις στις συνδρομές σου;
egw_eimai_re Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Φιλε μου για αλλο πράγμα μιλαω οτι πηγαίνει στις συνδρομές μου παει πριν βάλετε το συγκεκριμένο μενού είχατε ενα που λεγόταν το περιεχόμενο μου αν θυμάμαι καλά.Σε αυτό οπου είχα κάνει ποστ το εμφάνιζε σαν συνδρομή το θεμα και το παρακολουθούσα.. τωρα με τούτο πρέπει να πατήσω συνδρομη στο θεμα στο τοπικ για να μου το εμφανίσει. Σε αυτο το τοπικ δεν ειμαι εγγραμμένος δεν μου το εμφανίζει καν πηγαίνοντας στην κατηγορία οι συνδρομές μου! Ας αφήσουμε λοιπόν τις εξυπνάδες και ας επικεντρωθείτε στο πρόβλημα που δημιουργήσατε σε ενα μέλος. Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ας αφήσουμε λοιπόν τις εξυπνάδες και ας επικεντρωθείτε στο πρόβλημα που δημιουργήσατε σε ενα μέλος. Α μάλιστα, κατάλαβα. You're one of "Those People"... Τέλος πάντων, θα σου απαντήσω ωσάν να μην είχες γράψει το παραπάνω: «Το Περιεχόμενό Μου» μετονομάστηκε σε «Τα Μηνύματά Μου». Κάνε κλικ εκεί και θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Το «Οι Συνδρομές Μου» κάνει εντελώς διαφορετική δουλειά από αυτήν που ζητάς, απορώ γιατί θεώρησες ότι σώνει και καλά αντικατέστησε το «Το Περιεχόμενό Μου». Αφού το παρατήρησες και μόνος σου ότι μπορεί να έχεις δημοσιεύσει ένα μήνυμα σε ένα θέμα ή να έχεις ανοίξει ένα θέμα (καλή ώρα, αυτό εδώ που γράφουμε τώρα), αλλά να μην έχεις συνδρομή σε αυτό το θέμα. Άρα, άλλο πράγμα η λίστα με τις συνδρομές σου και άλλο πράγμα η λίστα των θεμάτων στα οποία δημοσίευσες μήνυμα.
egw_eimai_re Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Α μάλιστα, κατάλαβα. You're one of "Those People"... Τέλος πάντων, θα σου απαντήσω ωσάν να μην είχες γράψει το παραπάνω: «Το Περιεχόμενό Μου» μετονομάστηκε σε «Τα Μηνύματά Μου». Κάνε κλικ εκεί και θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Μπα οχι αλλα anyway. Οκ το bolt έδωσε λύση στο πρόβλημα μου. Γιατί τωρα το μπέρδευα με τα προσωπικά μηνύματα δεν ξερω αλλά η συνήθεια... Ευχαριστώ.
Xvipes Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει τρόπος να κάνεις add "τα μηνύματά μου" στην δεξιά μπάρα όπως είναι τώρα "οι συνδρομές μου"?\ ή "οι συνδρομές μου" να λειτουργούν όπως "τα μηνύματά μου" , δλδ με κάθε απάντηση που δείνω σε ένα οποιοδήποτε thread να το προσθέτει ώστε να το παρακολουθώ?
parsifal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει τρόπος να κάνεις add "τα μηνύματά μου" στην δεξιά μπάρα όπως είναι τώρα "οι συνδρομές μου"?\ «Δεξιά μπάρα» εννοείς αυτό το πανελάκι στην κεντρική σελίδα του forum; Αν ναι, δε νομίζω πως γίνεται αυτό που ζητάς. Αυτό το panel έχει πολύ συγκεκριμένο σκοπό: Να εμφανίζει όσα θέματα από τις συνδρομές σου περιέχουν νέες απαντήσεις από την τελευταία φορά που τα επισκέφτηκες. ή "οι συνδρομές μου" να λειτουργούν όπως "τα μηνύματά μου" , δλδ με κάθε απάντηση που δείνω σε ένα οποιοδήποτε thread να το προσθέτει ώστε να το παρακολουθώ? Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του προφίλ σου που κάνει ακριβώς αυτό που λες, δηλαδή όταν ποστάρεις σε ένα θέμα, να προστίθεται αυτόματα συνδρομή για το θέμα αυτό.
Xvipes Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ parsifal,με την απάντησή σου εδώ μόλις μου έδειξες ότι δουλεύει!Την βρήκα την επιλογή.
egw_eimai_re Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εχω ενα bug μαλλον. Στο Wii mod/backup/homebrew topic εχω ποσταρει αρκετες φορες και δεν μου το εμφανιζει στα μηνυματα μου ολα τα αλλα οπου και να ποσταρω σε παλιο ή νεο εμφανιζεται. Καμια ιδεαα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.