Giorgos09 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εχω επεξεργαστη Τ8300. Απενεργοποιω την ανεξαρτητη καρτα γραφικων απο τη διαχειρηση συσκευων οποτε μπαινει σε λειτουργεια η ενσωματωμενη. Ποια ενσωματωμενη εχω? Νομιζω πως ειναι η GMA χ3100 η αλλιως 965 αλλα οταν παω να κανω update τους drivers απο το site της ιντελ μου λεει πως ο υπολογιστης μου δεν εχει αρκετους διαθεσιμους πορους. Μηπως εχω καποια αλλη?
Giorgos09 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ποιο laptop έχεις; http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/2913-laptop-innovator-eshop/
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 device manager -> display adapters Ποια/ες κάρτα/ες έχει εκεί;
Giorgos09 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μονο την 8600m gt η οποια οταν την απενεργοποιω το GPUZ λεει οτι οι πυρηνες ειναι στα 0 MHZ και δεν μπορω να παιξω παιχνιδια αρα υπαρχει και κατι αλλο.
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δε νομίζω να υπάρχει extra onboard κάρτα γραφικών. Δεν το χω ακούσει ποτέ σε laptop αλλά μπορεί να μου ξεφεύγει κάτι...
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Όχι, απ ό,τι βλέπω έχεις μόνο την 8600M GT.
TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εχω επεξεργαστη Τ8300. Απενεργοποιω την ανεξαρτητη καρτα γραφικων απο τη διαχειρηση συσκευων οποτε μπαινει σε λειτουργεια η ενσωματωμενη. Ποια ενσωματωμενη εχω? Νομιζω πως ειναι η GMA χ3100 η αλλιως 965 αλλα οταν παω να κανω update τους drivers απο το site της ιντελ μου λεει πως ο υπολογιστης μου δεν εχει αρκετους διαθεσιμους πορους. Μηπως εχω καποια αλλη? Αν δεν ενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη αν υπάρχει από το bios και της δόσεις και πρόσβαση στην ανάλογη μνήμη δεν πρόκειται να βρει ποτέ αρκετούς πόρους. Επίσεις μπορείς να ενημερώσεις τους οδηγούς απευθείας από την σελίδα της Intel ή να ενημερώσεις το σύστημά σου με το intel info tool για να φανεί η κάρτα γραφικών.
Giorgos09 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν ενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη αν υπάρχει από το bios και της δόσεις και πρόσβαση στην ανάλογη μνήμη δεν πρόκειται να βρει ποτέ αρκετούς πόρους. Επίσεις μπορείς να ενημερώσεις τους οδηγούς απευθείας από την σελίδα της Intel ή να ενημερώσεις το σύστημά σου με το intel info tool για να φανεί η κάρτα γραφικών. Στο ΒΙΟS εχει μια επιλογη Video Configuration και μετα PEG Aperture Size που ειναι στα 256. Το πρωτο λινκ δειχνει μονο την 8600M GT και το δευτερο μετα την εγκατασταση δεν γινετε κατι. Το θεμα ειναι οτι αφου απενεργοποιω την 8600 και οι πηρυνες δεν τρεχουν δεν θα υπαρχει μια αλλη αφου ακομα βλεπω στην οθονη? Υπαρχει περιπτωση να ειναι πατεντα της εταιριας που εκανε το Motherboard?
TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Στο ΒΙΟS εχει μια επιλογη Video Configuration και μετα PEG Aperture Size που ειναι στα 256. Το πρωτο λινκ δειχνει μονο την 8600M GT και το δευτερο μετα την εγκατασταση δεν γινετε κατι. Το θεμα ειναι οτι αφου απενεργοποιω την 8600 και οι πηρυνες δεν τρεχουν δεν θα υπαρχει μια αλλη αφου ακομα βλεπω στην οθονη? Υπαρχει περιπτωση να ειναι πατεντα της εταιριας που εκανε το Motherboard? Το ότι απενεργοποιείς την κάρτα γραφικών δεν σημαίνει ότι την βγάζεις από το σύστημα,συνεχίζει να την βλέπει,απλά την βλέπει σαν απλή VGA με τους πρώτους οδηγούς που βγήκαν δηλαδή.
Giorgos09 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το ότι απενεργοποιείς την κάρτα γραφικών δεν σημαίνει ότι την βγάζεις από το σύστημα,συνεχίζει να την βλέπει,απλά την βλέπει σαν απλή VGA με τους πρώτους οδηγούς που βγήκαν δηλαδή. Να την κανω και Uninstall τοτε? Θα μπορω να την ξαναβαλω?
AiWaaa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Να την κανω και Uninstall τοτε? Θα μπορω να την ξαναβαλω? Ποιος ο λόγος να την απενεργοποιήσεις?
TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Να την κανω και Uninstall τοτε? Θα μπορω να την ξαναβαλω? Τo ίδιο πράγμα είναι,μόνο αν έχει επιλογή στο bios μπορείς να την κάνεις να μην φαίνεται στα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.