Προς το περιεχόμενο

Λόγοι επιλογής Mac φορητού έναντι Dell;

ktiniatros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...και θα τους αφήσω να με κοροϊδεψουν όταν αγοράσω το mac μου, όχι γιατι μου αρεσει να με κοροϊδευουν αλλα γιατί μου αρέσουν τα mac.... :mrgreen:

η κοροιδία πηγαινε στην κοστολογιση και μόνο. Οπως σου έγραψα και εγώ την δέχτηκα,οπότε... Αν είμαι ικανοποιημένος θα έλεγα αν στοίχιζε γύρω στο 1000 το 13 θα ήμουν ευτυχισμένος, τώρα κάπου υπάρχει και ένα αλλά (250 πάνω ήταν αυτά), αλλά είναι μικρό.

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο στανταρ συγκρισης για τα mac.

Αν υπήρχαν 2,3 εταιρίες με κοινό λειτουργικό και διαφορετική ολοκλήρωση θα είχες κάποιο μέτρο συγκρισης, τώρα δεν.

Είναι κατά την γνώμη μου λάθος συγκριση με laptop win7 γιατί αλλάζουν οι όροι. Αν το πάρεις ψυχρά κομμάτι κομμάτι καταλήγεις ότι το πληρωνεις χρυσό για κάτι που στοιχίζει πολύ λιγότερο.

το οικοσυστημα της apple είναι που πληρώνεις και αφού έχει και τον τελευταιο λόγο για την βίδα τότε βάζει ότι τιμή θέλει.

Οπως ειπώθηκε δες τι θες πόσα δίνεις και μετά πράξε.

Απλά μου λείπει ΤΟΣΟ πολύ το maximize κουμπάκι που πολλές φορές σε τρελαίνει.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά μου λείπει ΤΟΣΟ πολύ το maximize κουμπάκι που πολλές φορές σε τρελαίνει.

Έρχεται με το Lion...:)Στο δρόμο είναι που λέμε..

Δημοσ.

BetterTouchTool

Cinch

RightZoom

κλπ

κλπ

.

.

.

B)

εχουν γνωση οι φυλακες,αλλά χωρίς προσθηκες είναι το θεμα ,μόλις το βγαζεις από το κουτί ένα πράγμα.

Δημοσ.

εχουν γνωση οι φυλακες,αλλά χωρίς προσθηκες είναι το θεμα ,μόλις το βγαζεις από το κουτί ένα πράγμα.

ε τι περιμενεις με το που το ανοιξεις να ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα σου? :huh:

Δημοσ.

ε τι περιμενεις με το που το ανοιξεις να ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα σου? :huh:

δεν είπα να κάνει καφε ένα maximize ζήτησα ο καψερός... :mrgreen:

Και δεν νομίζω να είναι τόσο extreme αυτό το πράγμα....

Δημοσ.

Το έχεις συνηθίσει από τα Windows και σου φαίνεται μεγάλη υπόθεση. Συνηθίζεις, όμως. Μιλάει ένας πρώην χρήστης Windows που δούλευε πάντοτε σε full screen οποιοδήποτε παράθυρο, από browser μέχρι explorer.

Δημοσ.

Το έχεις συνηθίσει από τα Windows και σου φαίνεται μεγάλη υπόθεση. Συνηθίζεις, όμως. Μιλάει ένας πρώην χρήστης Windows που δούλευε πάντοτε σε full screen οποιοδήποτε παράθυρο, από browser μέχρι explorer.

ψυχολογικό είναι βέβαια ,αλλά λίγο η 13, λίγο το ότι το μάτι θέλει να βλέπει ένα πράγμα μόνο ,κάπου το ζητάει ο οργανισμός μου...

Μην πάμε για τo aero snap..... :mrgreen: παρε το παραθυρο και πέτα το δεξια ή αριστερά!!! ( :devil: ),θέλει ένα ρεφινάρισμα σε μερικά πράγματακια που σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Τεσπα,τελειώς off topic.

Δημοσ.

Δεν είναι extreme αλλά είναι άλλη νοοτροπίας. Αυτό είναι ένα από τα "λάθη" που κάνουν/-ουμε όσοι είχαν-με πριν Windows. Δεν αφήνουν-ουμε την νοοτροπία των Windows πίσω. Το MAC OS είναι άλλο λειτουργικό, με άλλη "φιλοσοφία" λειτουργίας.

Αυτό που προτείνω σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια "προβλήματα" είναι να πάρουν μόνο ό,τι δίνει το MAC OS για καμιά εβδομάδα, να δουν πως "πάει" και μετά να ξανακρίνουν (πράγμα που σημαίνει να μην τραβάς το παράθυρο να μεγαλώσει full screen κτλ κτλ κτλ)

Συνήθως μένουν ευχαριστημένοι και ξεχνάνε maximise, συντομεύσεις και ό,τι άλλο είχαν μάθει από Windows.

Δημοσ.

Πραγματικά ένα από τα πράγματα που με απωθούν από ένα mac. Και δεν είναι ότι δεν μπορούν να το κάνουν, είναι ότι σε υποχρεώνουν να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή όπως θέλουν αυτοί....

Δεν είναι extreme αλλά είναι άλλη νοοτροπίας. Αυτό είναι ένα από τα "λάθη" που κάνουν/-ουμε όσοι είχαν-με πριν Windows. Δεν αφήνουν-ουμε την νοοτροπία των Windows πίσω. Το MAC OS είναι άλλο λειτουργικό, με άλλη "φιλοσοφία" λειτουργίας.

Αυτό που προτείνω σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια "προβλήματα" είναι να πάρουν μόνο ό,τι δίνει το MAC OS για καμιά εβδομάδα, να δουν πως "πάει" και μετά να ξανακρίνουν (πράγμα που σημαίνει να μην τραβάς το παράθυρο να μεγαλώσει full screen κτλ κτλ κτλ)

Συνήθως μένουν ευχαριστημένοι και ξεχνάνε maximise, συντομεύσεις και ό,τι άλλο είχαν μάθει από Windows.

Θέλω να βλέπω κάτι και μόνο αυτό. Όταν εσύ βλέπεις τηλεόραση ΑΝΤ1, φαίνεται και λίγο ΣΚΑΙ από δίπλα? Είπαμε, μη γινόμαστε τρελοί και μυθοποιούμε τα πάντα.

Δημοσ.

Πραγματικά ένα από τα πράγματα που με απωθούν από ένα mac. Και δεν είναι ότι δεν μπορούν να το κάνουν, είναι ότι σε υποχρεώνουν να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή όπως θέλουν αυτοί....

Θέλω να βλέπω κάτι και μόνο αυτό. Όταν εσύ βλέπεις τηλεόραση ΑΝΤ1, φαίνεται και λίγο ΣΚΑΙ από δίπλα? Είπαμε, μη γινόμαστε τρελοί και μυθοποιούμε τα πάντα.

:wacko: και το picture in picture δεν είναι υποχρεωτικό.......

Δημοσ.

Ατυχές παράδειγμα. Δεν μιλάμε για κινούμενη εικόνα, όπως είναι η τηλεόραση. Για αυτό, εξάλλου, υπάρχει και το fullscreen όταν βλέπεις ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Δημοσ.

Ατυχές παράδειγμα. Δεν μιλάμε για κινούμενη εικόνα, όπως είναι η τηλεόραση. Για αυτό, εξάλλου, υπάρχει και το fullscreen όταν βλέπεις ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Καλά, είναι καλύτερα να αποδεχόμαστε τις λαλακίες. Μου θυμίζεις αυτό που είπε ο Steve ότι φέραμε τα mms στο iphone αργότερα αλλά καλύτερα!

Είπαμε, έχω iphone 4 και ipad. Ξέρω τι εστί apple. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι γενικά αποδεκτό γεγονός ότι με 1000 ευρώ πια φτιάχνεις πολύ καλύτερο pc αρκεί να έχει windows 7. Τα mac πια είναι πολυτέλεια που δε χρειάζεται ο πολύς κόσμος....

Τα επιχειρήματά σας θεωρώ ότι έχουν βάση σε άλλα προιόντα apple, όπως το iphone, το οποίο ήταν για πολύ καιρό το μόνο κινητό που έκανες ανθρώπινο browsing.....μη σου πω ότι είναι ακόμα....

Το δε ipad επίσης είναι απίστευτό προιόν το οποίο όμως είναι ακόμα μεγαλύτερη πολυτέλεια συγκριτικά με ένα mac.

Άποψή μου!

Δημοσ.

Όντως αν δεν έχεις δοκιμάσει το κύριο λειτουργικό της apple που είναι το macos που ενσωματώνουν οι υπολογιστές της τότε δεν ξέρεις τι σημαίνει apple.Το iphone είναι η συσκευή που έφερε ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ τον άνθρωπο στο macosx.

Αρκετά λεφτά ναι...ίσως όμως καλύτερο value for money...

Υπολογιστής χωρίς λειτουργικό ειναι κάτι άχρηστο για τους περισσότερους..το MS Windows επιλέγει ο κόσμος επειδή είναι τσάμπα..βλεπε τορεντια,φαιλσειρινγκ,πιρτουπιρ,εφτιπια κτλ κτλ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...